Keresés

Részletes keresés

OPi Creative Commons License 2005.08.25 0 0 165
szvsz egy user area törlést kellett volna csinálni (node ebben Macika a szagember igazán :-)
Előzmény: Lord Sage (164)
Lord Sage Creative Commons License 2005.08.25 0 0 164
így biza, én ElektroWorldöztem, jó is ez a kártyafüggetlenség...

Volt egy olyan hibám, hogy kiírta, hogy nincs elég memória, innentől lefagyott és még kikapcsolni se lehetett. Próbáltam utána mindent, végül formázást is, de az se futott le, hibával elszállt. Szervízbe el (gari), srác próbált egy software frissítést, de nem jött be, úgyhogy beküldte a nagyszervízbe, ahonnan kb. 1 hét után kaptam vissza, ALKATRÉSZCSERE címszóval... de hogy mi a francot cserélhettek??? Mindegy, azóta megy (kopp,kopp)

Sims nagyon jópofa, kár hogy nem megy 6600-án, viszont az Elder Scrolls érdekelne, úgyhogy gyorsan utána is nézek, hol tudom "megvásárolni" :)
Előzmény: cefo (162)
OPi Creative Commons License 2005.08.25 0 0 163

"Szerintem a mobil-társaságok készülék árai kezdenek átrázósak lenni, nem árt körbe nézni. :)"

- ez maximálisan így van. (6630 90eft volt kártyafüggetlenül boltban, míg T-Mobilenál is ennyi, csak plusz 2év rablánc)

Előzmény: cefo (162)
cefo Creative Commons License 2005.08.18 0 0 162
Ha most veszel, egy kéretlen tanács: én a MédiaMarktban vettem kb. 70 ezerért, függetlenül, garival stb. Előtte majdnem bedőltem a Westel céges (kedvezményes!) ajánlatának, 65 rugóért kínálták, természetesen témobilos rabsággal. Az Ofotért is igen olcsón árulja a független készülékeket. Szerintem a mobil-társaságok készülék árai kezdenek átrázósak lenni, nem árt körbe nézni. :)
Előzmény: ...McHaals... (161)
...McHaals... Creative Commons License 2005.08.18 0 0 161
Köszi!

az egyik amit akarok jáccani (ELder Scrolls) az megy, a másik (Sims) meg nem... na mindegy, szerintem ilyen telefont fogok venni.
Előzmény: vviktor1 (160)
vviktor1 Creative Commons License 2005.08.16 0 0 160
Ngage játékok kompatibilitása
Előzmény: ...McHaals... (157)
cefo Creative Commons License 2005.08.16 0 0 159
Igen, közben én is találtam működő verziót. De sokat kellett kipróbálnom, mire meglett a tuti. :)
Előzmény: vviktor1 (158)
vviktor1 Creative Commons License 2005.08.15 0 0 158

Nálam megy a Totalirremote, mind a 3 tv müxik mele a lakásban...

v.

Előzmény: cefo (156)
...McHaals... Creative Commons License 2005.08.05 0 0 157
Sziaszok, lenne egy olyan kérdésem, hogy N-gage játékok futnak 6600-án?
Gondolok itt az 5-10-15 MB-os játékokra, nem a kicsikre, amik 3650-en is mennek...
Köszi a helpet.
cefo Creative Commons License 2005.07.19 0 0 156

Sziasztok!

Van valakinek működő krekkje valamelyik távirányító progihoz? A nokiaprogramok.hu oldalon felleltek nem működnek. :( Illetve ha esetleg tud valaki valami jó oldalt egyébekről... ;)

vviktor1 Creative Commons License 2005.05.24 0 0 155

Próbáld meg a következőt: az eszközkezelőben az infra eszköz tulajdonságainál a speciális fülön valahol lehet állitani az átvitel sebességét (nálam "speed enable") Ezt kell visszább venni amíg stabil nem lesz a kapcsolat (nekem 57600-on jó), nálam ez segített, és egy imerősöm 3650-ese is ezért dobta el mindig az infra kapcsolatot.

Remélem érthető voltam

Ja és 6600-t keresek 40 körül megvételre lehetőleg függetlent

üdv:v.

Előzmény: glaso (137)
Okli Creative Commons License 2005.05.23 0 0 154

Hellosztok

Van nokia 6600-ám ,de az a gondom hogy csak 10mp-t tudok felveni a camerával

nem tud valaki valami camerás programot amivel több másodpercet is lehet felvenni ?

kösz.

Moha bá Creative Commons License 2005.05.13 0 0 153
Hm. Lehet, hogy ezt a topikot már nem is olvassa senki? :-((
Előzmény: Moha bá (151)
PSuser Creative Commons License 2005.05.12 0 0 152

Sziasztok - ért valaki a nokia 6610 és a pcsuite program telafonszámok javítása stb dolgokhoz ??????

Moha bá Creative Commons License 2005.05.12 0 0 151

Sziasztok!

A főnököm sikeresen elérte, hogy a naptárbejegyzései 3-4 példányban szerepeljenek a 6600-as naptárjában. A probléma okát megszüntettem (DST bekapcs az óra elállítása helyett), de el kellene tüntetnem a duplikátumokat. Sajnos néhány ismétlődő dolog miatt az év végéig vannak benne ilyenek.

Van valami mód, amivel az összes naptárbejegyzést törölhetem? A telefon csak olyat mutatott, amivel egyesével tudom megtenni, de azt nem erőltetném. Ha mindet tudnám törölni, akkor egyszerűen újraszinkronizálnám.

Előre is nagyon kösz a segítséget!!!

Dr. Zook Creative Commons License 2005.05.02 0 0 150
jaja, aksi le, aksi fel, eredmeny ua. nincs valalmi global-reset? :)
Előzmény: Lord Sage (149)
Lord Sage Creative Commons License 2005.05.02 0 0 149
nekem bekapcsolásnál csinálja néha. Az az érdekes, hogy általában a telefon ébresztőre kelek reggel, így nincs semmi gond, megkérdi akarom-e hogy bekapcsolva maradjon a telefon és akkor rendben minden. Viszont ha nem rakom ébresztőre, hanem csak simán bekapcsolom, akkor többször előfordul, hogy háttérvilágítás + nokia feliratnál megáll, nem is lép tovább, ilyenkor hátlap, aksi ki, be és utána általában jó, néha meg kell ismételni mégegyszer.
Előzmény: Dr. Zook (148)
Dr. Zook Creative Commons License 2005.05.02 0 0 148
Sziasztok!

Tortent a telefonommal egy erdekesseg: bluetooth bekaocsol, latoprol dialup csatlakozas indul (igy netezem ha uton vagyok, gondolom igy teszi mindenki mas is :) azzal az apro kuldombseggel, nokia felirat, hattervilagitas, aztan felirat el es ennyi. Neha kint marad a felirat, az orokkevalosagig :)

Volt mar valakinek ilyen? Mi a teendo ezesetben? Nincs ezen a telon valami kapitalis reset-gomb?

help!
zook
glaso Creative Commons License 2005.02.03 0 0 147

Sziasztok!!!

Segitsetek nekem légyszi. Tud valaki olyan mp3 lejátszót, aminek jó a hangja. Mert nekem az ultra mp3 van fent, és nagyon szarul szól. Vagy ez a fülhallgatótól függ? Jó lenne, ha lenne hozzá olyan progi, amivel élvezhetőbb lenne a zene. Nincs benne semmi basszus, meg olyan mint a szokol rádió.

A bluetooth-ra visszatérve pedig annyi, hogy kiderítettem, hogy sp2 nél nem megy, csak a fájl átvitel. Már dolgoznak rajta a hozzáértők, hogy hogy lehet beállítani, de még nem lehet, mert összeakad a Bt drivere, és a sp2-é.Ugyanis a sp 2-ben már benne van.

Na hirtelen ennyi. Ha valaki tudna segiteni megköszönném.

Hello  Ákos

fridzsimann Creative Commons License 2005.01.26 0 0 146
Szia DJG!

Naon hálás volnék, ha ezt magyarul is leírnád mert egy qkot sem értettem belőle.
Ne hari, de hozzászólásomban pont erre gondoltam.

Köszi

Tsssá
Előzmény: DJG (145)
DJG Creative Commons License 2005.01.18 0 0 145
binary2: Kedvencek probléma. A konkrét alkalmazásnak kell felajánlania a menüjében (vagy máshogy, de így szokás), hogy felvehesd a kedvencek közé. Ha az alkalmazás nem teszi, akkor sehogyan nem megy.

glaso: 3gp. A Nokiától ingyen letöltheted a Nokia Multimedia Playert, továbbá konvertert is, ha .3gp fájlokat akarsz készíteni más videóformátumokból.

Többeknek: pofonegyszerű és hibátlan BT-kapcsolathoz XP SP2 kell, ebben van gyárilag beépített BT, a korábbiakban nem volt. Semmi más nem kell, mint egy USB-be dugható BT adapter (az X-Micro, Billionton, Belkin a gyakrabban emlegetett gyártók), és semmi egyéb, se Widcom, se egyéb program. Fájl küldeni-fogadni az eszközsoron megjelenô kék BT-ikonra jobb gombra felbukkanó menübôl lehet.

Egyéb operációs rendszerek és XP SP1 esetén kell külön szoftver, és vagy összejön, vagy nem. Amíg SP1 volt, nekem például csak a gép-telefon irány működött, a fordítottja nem. Már le akartam cserélni a BT-adaptert, de éppen akkor érkezett az SP2, és minden magától megjavult.

huzatkutya: ha programot, képet, videót, audiót akarsz a telefonra tölteni, csak egyszerűen el kell küldened rá (akár infrán, akár BT-n). Úgy fog megérkezni, mint egy új üzenet (pl. mint egy új SMS), ott ráböksz egyet, és elindul, települ, minek mi a dolga. Ha a telefonon belül akarsz fájlokat mozgatni, vagy csak érdekel, hogyan néz ki belülrôl (komplett operációs rendszer, meghajtókkal, könyvtárakkal, fájlokkal), akkor töltsd le az ingyenes FExplorert (http://users.skynet.be/domi/fexplorer.htm).

A PC Suite-ot jobb elfelejteni, azzal csak baj van. A közvetlen infra- vagy BT-kapcsolat, és — ha szükséges — az FExplorer viszont bombabiztos.

Üdv,
Gábor
http://www.alfold.info Creative Commons License 2005.01.09 0 0 144
Talán mindenki tudja és azért nem írta senki, hogy aki BlueT. kapcsolatot akar pl XP-vel, az tiltsa le a BT. kapcsolatról a tűzfalat!
Mr. T Creative Commons License 2004.12.28 0 0 143
nos, a kijelző és az ezzel együttjáró előlap csere a tmobile-nál 24e HUF...
fridzsimann Creative Commons License 2004.12.27 0 0 142
Sziasztok!

Előre bocsájtom MEZEIUSER vagyok! :))))

Röviden: Van egy remek 6600-ás mobilom, ami alapban remek?! készülék, de egy-két dologgal a sírba visz.
Nevezetesen a bluetooth kaocsolattal. Egyszerűen nem kapcsolódik a PC-hez.
Amikor megvettem, vettem hozzávaló bluetooth kütyüt, természetesen egyszerűnek tünő plug & fly-t csak össze kell dugni. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
A rendszergazdánk 2 napig túlórázott vele. Majd működött egy kicsit, ezután felmérgeltem magam, és visszavittem a pgsm-hez az egész szerkezetet meg a laptop-ot, majd onnan a nokiához vittem ahol a srácok nagyon rendesek voltak és mintegy 2 nap alat megcsinálták. És 2 napig megint működött. Majd eltelt fél év, és most szükségem lett volna, hogy kapcsolatba lépjek a laptopal. NEM MŰKÖDIK megint és semmit nem csinálltam vele. Gyűlölöm, ha vmi nem mükszik, főleg, ha működnie kellene.
Ne hari, ha volt má szó erről, egyszerűen nagyon felqrtam magam.
Remélem olvassák ezt a topikot a NOKIA fejlesztői is. Amennyiben igen volna egy pár kérdésem hozzájuk. Állítolag itt fejlesztik a szoftvert. (Igaz ez?)

1, Szeretném megtudni, hogy a fejlesztésért felelős személy(vezető)kap-e fizetést?
2, Ha igen, tudja-e mi a dolga neki?( Amiért a fizetését kapja)
3, Ha igen miért nem teszi a dolgát?

Miért is kérdem én ezt?

Elképzelhetetlennek tartom azt, hogy olyan termékeket kell előállítania ami gyakorlatban működésképtelen, illetve csak minimum programozói végzettséggel lehessen használlni.
Mert, ha ezt kapta feladatául akkor azt tökéletesen teljesítette, de ezt elképzelhetettlennek tartom.
Volna még néhány kérdésem, de sajnos indulatból írtam, és nem olvastam el az előzményeket, ezért mindenkitől elnézést kérek+ meg azért is hogy hosszúra sikerűlt ez a monológ.
Még 1x sorry mindenkitől

Borókabogyó Creative Commons License 2004.12.27 0 0 141

Sziasztok,

Rettentő sokat kínlódom ezzel a készülékkel...  :-( Sajnos ez lett a kezdeti nagy örömből. A legtipikusabb, h 3-4 másodperc után abbahagyja a csörgést és csak a kijelzőn látszik még, h megvan a bejövő hívás, de hangot nem ad. Időnként kikapcsol és kód kérés nélkül vissza. Néha pedig annyira lelassul, h vagy 10 másdoperc mire megnyit valamit...

A kedvencem pedig, h "alkalmazás bezárva" ablakokat dobál fel ha pl. sms írás közben becsörög egy hívás. De nem minden esetben (persze a készülék leadásakot az üfszolgálaton pl. nem lehet reprodukálni a hibát)...
Szóval ehhez hasonló dolgokat produkál. Kicserélték a készülékemet az ügyfélszolgálaton (háromnegyedéves huzavona után... agyrém), de ez a 2. is szinte ugyanezeket a dolgokat produkálja. Csak én vagyok ennyire szerencsétlen, vagy Ti is észéleltetek hasonló problémákat? Van esetleg valami ötletetek?

Köszi,

B.B.

Mr. T Creative Commons License 2004.12.20 0 0 140
cs! a 3gp-hez telepíts egy pc suite-ot, asszem mindegy melyiket, de mondjuk a nokia pc suite for 6600 a legcélszerübb. sw. update-ről nem tok semmit.
Előzmény: glaso (139)
glaso Creative Commons License 2004.12.19 0 0 139
Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Hogyan tudom a gépemen lejátszani a .3gp fájlt?Milyen program kell hozzá?Meg azt is szeretném megkérdezni, hogy én nem tudok megcsinálni egy software frissitést? Ahhoz kell adatkábel is? No ezt tudja valaki? Az jó lenne, ha meg lehetne csinálni. NA köszönöm szépen. Helloo
Sfakutya Creative Commons License 2004.12.14 0 0 138
Sajnos nincs ötletem. A 6600 telefonhoz azért vettük a bluetooth-t, mert infrával sehogy sem akart sikerülni a szinkronizálás. Van egy 7660-as Nokiánk is, azzal infrán megy a szinkronizálás, de csak minden tizedik alkalommal sikerül. Általában akkor sikerül, ha a telefonról először a számítógépre küldök egy fényképet, ekkor csatlakozik egymáshoz a két szerkentyű, majd következik a szinkronizálás (vagy a próbálkozás). Ha első alkalommal nem sikerül, akkor mindenképpen újra kell indítani a számítógépet, különben esély sincs a szinkronizálásra.
Előzmény: glaso (137)
glaso Creative Commons License 2004.12.14 0 0 137

Sziasztok ismét. Sfakutya. Nekem sajnos nem bluetooth-om van, hanem infrám, és ez a x*r nem ír ki semmi hiba üzenetet, hanem próbál kapcsolódni, és ezt meg is teszi, de csak kb. 2 másodpercig, és utána megszakad a kapcsolat, na, és ezt csinálja tovább. Kapcsolódik, megszakad, kapcsolódik, megszakad. És a PC suite azt írja ki, hogy nem érzékeli a telefont. Így sajna nekem nem jó az ötleted sajnos. No ha erre van valakinek megoldása, azt nagyon nagy hálával meghallgatnám. Üdv Ákos

huzatkutya Creative Commons License 2004.12.11 0 0 136
Sziasztok! Segítségetekre lenne szükségem. Tudom, sok helyen már szó volt róla, de nekem egy olyan megbízható infó kéne valakitől, aki szintén használja és tudja hogy hogy is működik. Szóval Infra vagy Bluetooth kapcsolat a jobb gép és telefon között? Ha valamit rá szeretnék tölteni, azt hova másoljam? Értem itt játékok, alkalmazások fájlai. Tapasztalat alapján mire kell vigyázni ennél a típusnál? Ha valami olyan tanácsotok van ami szerintetetk mindenképp fontos, légyszi osszátok meg, ugyanis nekem az elektronikai cikkekkel soha nincs szerncsém, és erre a telefonra szeretnék vigyázni. Köszi előre is!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!