Ja, lebontani, és olyan régi házat visszaállítani... hát abból még nem lesz jól szigetelt lakóház, meg az olaj sem tör fel Kecskemét alatt, hogy ilyenre legyen pénz.
Én is jobban kedvelem a régi épületeket, de azokat kifűteni..... :(
Lehetett tudni. Valami univáz szerű szerkezet volt, amit aztán ezekkel a nagyméretű falazóblokkokkal meg tglával töltöttek ki. Belső válaszfalaknak elég volt a tégla. De biztosan meglesz a kép :)
nekem anno az volt a kecskmeéti Önkormányzat részéről a kedvenc húzásom, h a Lordok társasház alatti folyosó használatáért fizettetni akart az ott lakókkal, közterület használati díjat. na akkor majdnem rájuk borogattam az asztalt. ha hiszed, ha nem, per lett belőle...
a város és társasház között annyi per volt már, h nem tudom fejbentartani, mikor épp miért...
passzolom. annyit sem ér, h ráugorjak, és megnézzem. az, amit ide terveztek az ocsmány. ennél kezdő építész is tud szebbet-jobbat :P egyszerűen fantáziátlan.
vagy ha pályázat is, azt úgy kell kiírni, hogy az nyerje, akit ők akarnak. van olyan pályázati kiírás, hogy már csak hiányzik belőle, hogy mi legyen az anyja neve annak, aki azt megnyerheti...
Ez így marhaság, amit írsz. Nem nekünk kéne jobbat tudni, hanem tán pályáztatni kéne. Az az árkádsor igen emlékeztet a Stadionra - ezt meg épp el akarják bontani... (mert sportpálya volt jó lesz ide ez is?) Vagy akár egy gyár raktárépületére a kamion beállókkal... igénytelen az egész.
Pozitív s negatív kritikák egyaránt jöhetnének, hiszen a beruházó és a városfejlesztő kft. is jelezte, hogy kíváncsi a ti véleményetekre is! Egyetlen kérésünk, hogy ne itt, hanem a posztnál kommenteljetek! :-) Üdv: a szerk.
Legújabb sorozatunk kifejezetten a város egészét érintő és a közeljövőben lezajló, többnyire városfejlesztési beruházásokkal kíván foglalkozni. Ennek keretében, első felvonásban a város új, intermodális pályaudvarának részleteit próbáljuk felvázolni, eddig újságok[...] Bővebben!Tovább »
Előző bejegyzésünkben kiemelten foglalkoztunk a Rákóczi út végén építendő új pályaudvarral . A beruházás érdekessége, hogy a volt KTE-pályát birtokló Magnum Hungaria Kft. a városfejlesztőkkel együttműködve tervezte meg új, több mint 60.000 m2-es[...] Bővebben!Tovább »