Most kaptam a hírlevelet (Negative Art) ott még nincs megemlítve:
FEKETE ZAJ FESZTIVÁL 2009. augusztus 6-tól 8-ig rendezzük meg a háromnapos FEKETE ZAJ Fesztivált, ahol két színpadon 50-nél is több zenekar lép majd fel, a koncertek után pedig dj-k szórakoztatják majd a közönséget. Fesztiválunk több okból is különleges rendezvény: - az ország legmagasabban fekvő tava, az 536 méter magasan fekvő Sástó melletti kemping a helyszín - a kempingben nem csak sátrazni lehet, hanem faházas, panziós szálláslehetőségeink is vannak - a zenei programok mellett lehetőség lesz különböző túrákra, csónakázásra, paintballra, élő szerepjátékra és a közelben fekvő nyári bobpálya használatára is - a fesztivál helyszíne nagyon könnyen megközelíthető, hiszen naponta többször indulnak buszok a Budapestről, a Stadionoktól, amelyek a kemping előtt állnak meg A zenei kínálat is összeáll néhány napon belül, készülünk néhány nagy meglepetéssel, azonban amíg ők is igent mondanak, a fesztivál last.fm-oldalán naprakészen megtalálhattok minden tuti fellépőt:http://www.last.fm/event/1046303 A jegyelővétel és a szállásfoglalás már elindult a Ticketportalon és a Negative Art mailcímén keresztül is. Akinek pedig a személyes átvétel a legkényelmesebb, írjon az info@negativeart.hu címre és bármelyik Negative Art rendezvényre, vagy egyéb alkalomra is szívesen elvisszük a belépőt és a szállásjegyet is. Szállásjegyet természetesen csak annak kell váltania, aki faházban szeretne aludni, a sátrazás ingyenes a fesztivál területén. 2009. augusztus 6-8. Mátrafüred, Sástó kemping jegyár: az első 100 bérlet 6.900 Ft, utána 7.500 Ft napijegyek június 1-től
Most olvastam a Cure fórumon, hogy aug 6-8-ig Mátrafüreden a Sástói kempingben rendeznek egy Fekete Zaj elnevezésű Dark , metál fesztivált, ott fellépnek a fiúk.
Ha legközelebb lesz koncert, lehet, hogy szerveznénk buszos utat. Érdekelne valakit? Budapestről is menne, de megállna útközben esetleg máshol is. Hmmmmmmm? Mi a véleményetek?
Volt Tükör és maszk is. :) A közönségnek tetszett, addig nem is mozdultak meg, amíg nem jött a Kortársak. Csak sajna kevesen voltak... :( És Ti is hiányoztatok!!! Következő buli???? Nem tudom. Van még további meghívás Szegedre, és egy filmes fesztiválra - helyileg fogalmam sincs, pedig mondta a főszervező.