Haaat, hogy a T3 rosszabb lenne az Utolso akciohosnel...:) Talan a Kaktusz Jack sem... A tobbi nagyjabol stimmel, bar nekem a Voros Szonja nagy kedvencem volt gyerekkoromban:)
Most néztem meg a The Expendables-t. Van benne zúzás szép számmal, viszont elég idegesítő a sok rángatott kézikamerás felvétel. Arnie cameója viszont korrekt, és bizony most is olyan formában van, hogy bármikor visszatérhetne az ezüst mozivászonra.
8-án pedig megjelenik BD-n Az utolsó akcióhős. Na, az kenterbe veri Sly új filmjét. ;-)
Mi értelme? Szimplán csak arról van szó, hogy ez a film a kedvencem, és mivel gyerekkoromban az egyik álmom volt, hogy elkészítem a film képregény-változatát, most meg adottak hozzá a technikai feltételek, eszembe jutott, hogy akár meg is próbálkozhatnék vele. Ennyi.
Ha egyszer megszáll az ihlet, és valami igazán eredeti történet pattan ki a fejemből, majd megrajzolom. Addig is talán valóra váltom egy gyermekkori álmomat.
Oké, most már leestett, csak úgy csörgött!! Mivel ismeri mindenki (gondolom az egész bagázs), ne haragudj meg, de akkor mi értelme ismételni a filmet, mint rajzregényt? Te tehetséges vagy, nem vitás. Miért nem találsz ki saját magad számára egy más históriát? Ne worry-zz, Schwarzika nem fog megharagudni emiatt. Te viszont, ki tudja, lehetsz egy befutó. Drukkolok neked, és teljesen a te döntésed, mit teszel. Fantáziád az van, használd saját javadra! Próbáld meg, én mellett vagyok!!
A szavaidból azt szűrtem le, hogy nem esett le számodra: ezt a filmet képregényesítem. Így természetesen pontosan tudom, mi lesz a vége. És ha nem ismernéd a sztorit: a harmadik oldalon újabb merénylet lesz.
Szerintem folytasd, majd csak kisül belőle valami. Van már két hulla ami feldobja a témát, de kukás autó után nem futok. Erre nem is gondoltam. Te tudod már a végét, vagy menet közben találod ki a következő lépést?
Csupán egy gond van a muszklikkal, hogy mialatt azok növekednek, alul "az a bizonyos" csökken, feldolgozódik. Ez nem kedvező a nőcik körében, sőt, kiábrándító lehet azonnal. Erre mit javasoltok?
na az expendablesről:sztem egész jó lett,de láttam már sokkal jobb filmet is!nem gondoltam,hogy másfél órás,azt hittem több lessz.meg persze,kár,schwarzi ilyen keveset szerepel benne!de ez is jobb mint a semmi!a templomos jelenet a legjobb!
Új kép Arnie Twitter oldaláról. Nagyon sajnáltam, hogy nem jött el az Expendables londoni bemutatójára, bár ezt előre lehetett tudni. Örültem volna, ha Statham, vagy Ludgren helyett őt látom. :-(