Egyébként ugyanez volt a gondom a robotoknál is. Hogyan kell kitenni a polcra, h. el is tudjam adni? Mert úgy látszik az nem elég h. leveszem a munkapadról és felteszem a kiárusító polcra.
Elkészül ugye a virágcsokor. Azt ott egyből el lehet adni nem túl jó áron.
Ezenkivül le lehet venni onnan, és át lehet tenni a polcra. Nekem ekkor jelentkezett a probléma. Ugyanis nem lehet beárazni, semmit nem lehetett vele csinálni.
Mikor a virágboltot csináltad volt virágcsokor előállítód?
Ha igen, el tudtad adni a vendégeknek a készített virágokat?
Én kiraktam a polcra, de nem lehetett beárazni. Nem lehetett csinálni vele semmit, csak ide-oda rakosgatni, meg eladni (a delete-tel) valami szégyenteljes áron.
Igen, nekem sikerult. Viragboltot csinaltam, meg fodrasz szeket helyeztem el a sarokba. Eloszor fodraszosdit gyakoroltam a barataimmal, utana, mikor mar ezust szinten voltam, betettem a boltba, es ingyenes atvarazslast ajanlottam a vevoknek.
Egyebkent, csak kipihenten lehet bizniszelni, es ugyelni kell a mechanical es a charisma pontokra. Alacsony mechanic pontokkal eleg gaz a penztarossag, marha lassu. Amikor zarva van a bolt, erdemes telefonon felhivni az ugyfeleket, es csevegni veluk. De egyebkent kell hozza egy jo szemelyiseg. Ja, es ha megveszed az osszes ujsagot, es minden temat kiolvasol, akkor az interest pontok minden temaban maximumra kerulnek, azaz barmirol tudsz csevegni a vendegekkel.
Háát, nem igen hiszem, hogy a formatárban ilyen simseket elő lehet állítani.
Ehhez sztm kell valami plusz. ;)
Egyszer már nem tudom, jártam vmi magyar sims oldalon, ahol arról voltak képek tanácsokkal ellátva, hogy hogyan lehet tetkót rárakni egy bőrfelületre. Én ebből indulok ki, hogy magára az arcra helyezik rá a kiterített fotót.
Nemtom, ha a család egyik tagja készíti és a másik tagja árulja, úgy se megy a beárazás?
Más: ha még valaki nem tudná, kint van a The Sims Complete Collection release -- az alapjáték és a hét kiegészítő egybegyúrva. Még nem teszteltem; ha valakinek van róla infója, az jöhet.
Nagyon örülnék, ha tudna valaki segíteni, mert ez régóta izgatja a fantáziámat. :)))
Szóval van néhány nagyon profin, szinte a megszólalásig az eredeti emberkékhez hasonlító simsek.
Na ezek hogyan jönnek létre?
Én arra tippelek, hogy: a photoshop segítségével, kiterítve az arcokat hozzák létre ezeket. MEg amikor letöltök egy ilyen simset, akkor az egyedi bőröknél megjelenik egy olyan, amivel azonnal megkapom bármelyik simsre például Daniel Craig arcát vagy a rá jellemzőket.
Ha így működik, akkor valaki tudna nekem ebben segíteni? Mert lenne néhány valós karakter, akit szeretnék a játékomban látni, azaz megalkotnám őket. ;)))