Tényleg tegnap volt Szt. Patrik napja, a bátyám azt monta, ezen a napon szokták az emberek hagyományosan jól leinni magukat:) Az árilis végi találkozót illetően: Szombaton (árp 23) lenne jó a dolog, bár ez még nagyban függ attól, bejutok-e a fizika Oktv döntőre, ami épp aznap lesz. Ez hétfőn derül ki (szerintem nem túl nagyok az esélyeim).
Egyébként asszem láttam Darren bnőjét, de ez nem biztos...mármint nem az utcán sétált v ilyesmi:))), hanem vannak amerikai fotók és azokon van egy csajjal...elméletileg egy régelveszett unokatesója is lehetne v ilyesmi, de ...hát....sztem a csaj ahhoz kicsit rá van tapadva...persze ott lehet, hogy ez a szokás meg minden...
Háááát, én nem tudom, hogy tudok-e jönni.Csak mert lehet, hogy programom van, de ez nyem biztos még.....múltkor nagyon jó volt, szval szívesen elmennék meg minden....:(
Ne haragudj, de mostanában nagyon körülményes a géphez jutásom...
Légyszi gyere el!
Nincs az 39 km-re! Max 30. 46 perc alatt ér a HÉV a végállomásra, de csak a Szabadságtérig kell jönni, ami -4 perc. Akkor délutánra tervezzükma talit, ha tudsz jönni ;)
Többiek? Lehet, hogy e-mailt kéne írnom...Aki tudja az lágyszi adjon meg pár e-mail címet. Köcce!
Én szivesen jönnék, hisz 15-én úgyis Pesten leszek, de a szüleimnak nincs annyira ínyére a dolog. My mother said: "Tudod te, milyen messze van Gödöllő Pesttól?" A térkép szerint 39 km-re, amit én nem neveznék messzének, "s mégis megkérdem tőletek": Mennyi idő alatt megy ki a Hév oda? Ha nekem 2 órakor még Budán van dolgom, de estére már Szegedre kell érnem, akkor lenne-e időm sutyiba kiruccanni és vissza? Mért pont Gödöllő? Ha Pesten lenne, simább lenne az ügy....Amúgy meg még soha nem voltam Gödöllőn:)
Igen, ezen én is filóztam...akkor összevonódhatunk más fórum(ok)mal?
Miért em kaptam SM-t?Én meg itt várom jobbra-balra...:(...na mind1, ma az oldalon megtekintettem és még mindig nem hiszem el, hogy ez a hülye(de cukin hülye:))) ) pasi a kedvenc íróm:)))))...ezt kb. minden Sm-nál át kell gondolnom...:P