Nekem elveszett az önbizalmam. Egészen apró volt. Nem láttátok valamerre? :-)
Volt egy egészen pirinyó kis gumimacim is, de az már biztosan nem kerül elô. :-(
Huh, köszönöm! Ez nagy segítség... Mi ugyanis nem tudunk németül, és bár fellátogattunk egy-két osztrák honlapra, szótárral nem sokra mentünk. Köszönöm, hátha...
Az állatkertben próbáltuk, de nem mondták be, mikor elveszett, mert a hangosbemondó csak elveszett gyerekre használható, elveszett macikra nem! :-((( Ráadásul hülyének is néztek, mert az egész állatkertben szinte csak panda mackó figurákat lehetett kapni... És nem értették, hogy ez nem olyan panda mackó. Csak nézték, két nagy ló mit könyörög lógó orral, ogy segítsenek. És még egy kisgyerek sem volt velünk... :-)))Egyébként elkértük a számukat, és még aznap este, meg másnap is odatelefonáltunk, hátha valaki leadta. A kijáratnál még egy papirt is felragasztottunk, igaz angolul... De semmi... :-((
Ugyhogy nagyon köszönöm még egyszer, ha az ismerősöd felteszi osztrák fórumokba....
A lapod URl-jét elküldtem egy Osztrákiában dülöngélő ismerősnek, hogy tegye fel az ottani "Indexre". Hátha...
Schönbrunni állatkertet kérdezted már? Szintén hátha...
bár a macid ügyében segíteni nem tudok - van egy kicsit nyomi pandamacim, azt szívesen odaadnám, de persze az nem ugyanaz - megértelek és együttérzek veled, mert én is elvesztettem egy kedvencemet, a fehér téli barikámat.
nagyon szerettem volna pótolni, de sajna már őt sem lehet kapni :-(
drukkolok, hátha valaki tud segíteni neked! én még nem jártam szerencsével :-(
Üdv mindenkinek. Nagy fába vágom a fejszémet! Megpróbálok "megtalálni" egy apró panda mackót, illetve egy pont olyat. A dolog azért nehéz, mert 13-14 évvel ezelőtt kaptam ajándékba egy nagyobb mackóval volt együtt, és már ez a fajta kis család már nem kapható. A mackó emlék volt, de elveszett és nagyon ragaszkodtam hozzá, és a kabalám volt. Hogy azt a mackót találom meg, szinte lehetetlen, de egy pontosan ugyan olyan talán visszahozhatná Őt...
Itt van a maci képe: http://pandawanted.freeweb.hu
Kb 12 cm-es kis jószág.
Ha valakinek van ilyen és el vagy odaadná, kérem jelentkezzen!
pandawanted@freemail.hu
Vagy ha valaki fotó és rajz alapján el tudná késziteni a pontos mását, annak is örülnénk.
Szóval kezdem a sort a nehéz vállalkozásokkal, de ide irjon más is, hátha....
Szerintem bármit meg lehet találni csak akarni kell. Na meg kellenek hozzá segítőkész emberek!