és nagyon nagyon jó a tartalom!!!!stílusban átmenet a neon nights és a mostani Dannii számok között, kivéve az ismert dalok új verziói, amik fantasztikusak szintén!!!
húúú. második minogue csalódásom. az első kylie volt és a 2 hearts - mármint csak a zene, a videó pöpec. De a zene , nem tudom, sokkal jobb kiszivárgott számokat hallottam mint a 2 hearts. mind1 az album jó lesz. és ez a másik dannii... itt meg a zene tetszik, de mikor megláttam a képet, valami ultrapörgős klippet képzeltem el. aztán az egész alatt azt érzem, hogy ez vm chillout változathoz készült klipp (meg Love at first sight, In your eyes, Cant get you, I belive in you egyveleg utóérzés).
az új Dannii videó (mi más XD)amit múlt héten hétfőn forgattak le, csaknem 2 hete, premierről egyenlőre nincs pontos dátum, de már nagyon közel járhatunk, talán 1 héten belül láthatjuk a klippet
a Touch me like that című új Dannii számhoz forgatott klip ez, ha visszaolvasol, akkor letudod tölteni a számot
elsőnek nekem se tetszett túlzottan a dvd borító túl egyszerűnek találtam, azért már megszerettem, meghát a tartalma azért állati komplett.a parfüm meg hát nem mondom hogy fan-made, de nem hivatalos, azért nem is tud Dannii róla, egy put the needle on it időben készült fotó van rajta danniiről..
és az új számok hogy tetszenek amik az új digi albumon lesznek?
A csávó a videóban, ciki, meg a parfüm is... X factor... hát nem is tudom :D. Meg ez a DVD borító... katasztrófa. Nem ártana egy új csapat mögé. A neon nightos stílus jobban állt neki. Meg most lehet tőle venni ruhákat is, még annak a promo képei is jobban néznének ki borítón, mint ez a borzalom. Amúgy a hoodie elég jó, kár hogy nem lehet rendelni magyar kártyával...
01 All I Wanna Do (Innocent Girl Mix) - UNRELEASED 02 Blame It On The Music - UNRELEASED 03 Spend Your Love On Me - UNRELEASED 04 Don't Wanna Lose This Feeling (Jewels & Stone Radio Edit) - UNRELEASED 05 Going Going Gone - UNRELEASED 06 Everything I Wanted (Metro 7-Inch) - PROMO ONLY 07 Undeniable - UNRELEASED 08 No Romeo - UNRELEASED 09 Hide And Seek (Original Thriller Jill Version) - UNRELEASED 10 Hurt In Love - UNRELEASED 11 Who Do You Love Now? (Riva's Bora Bora Edit) - RELEASED ON MC ONLY 12 Put The Needle On It (Cicada Vocal Edit) 13 Come And Get It (Alternative Radio Cut) - UNRELEASED 14 Begin To Spin Me Round (Radio Edit) 15 Love Me Like This - UNRELEASED 16 Bad Weather - UNRELEASED 17 Invitation - UNRELEASED 18 It Won't Work Out (Ross Callum Single Mix) - UNRELEASED
(Correct tracklist. 4 songs have been removed as they weren't mastered in time. The album producers & Warner didn't want to delay the release, leaving fans hanging. The track 'Undeniable' has been added to make up for this)
meg ez is:
THE VIDEOS: 01 LOVE AND KISSES 02 $UCCE$$ 03 JUMP TO THE BEAT 04 BABY LOVE 05 I DON'T WANNA TAKE THIS PAIN 06 SHOW YOU THE WAY TO GO 07 LOVE'S ON EVERY CORNER 08 THIS IS IT 09 THIS IS THE WAY 10 GET INTO YOU 11 ALL I WANNA DO 12 EVERYTHING I WANTED 13 DISREMEMBRANCE 14 WHO DO YOU LOVE NOW? 15 PUT THE NEEDLE ON IT 16 I BEGIN TO WONDER 17 DON'T WANNA LOSE THIS FEELING 18 YOU WON'T FORGET ABOUT ME 19 PERFECTION 20 SO UNDER PRESSURE
BONUS VIDEOS: 21 RESCUE ME 22 COCONUT 23 EVERLASTING NIGHT 24 LIVE FOR THE ONE I LOVE (LIVE) - as Esmeralda in West End production of Notre Dame 25 BEGIN TO SPIN ME ROUND 26 DON'T WANNA LOSE THIS GROOVE 27 I CAN'T SLEEP AT NIGHT 28 HE'S THE GREATEST DANCER (Live) - For BBC's Children in Need 2006 29 KIDS (LIVE) - with Kylie at Showgirl: Homecoming in Melbourne
BEHIND THE SCENES: 01 PUT THE NEEDLE ON IT 02 NEON NIGHTS 03 I BEGIN TO WONDER 04 YOU WON'T FORGET ABOUT ME