szerintem te nem emlékszel arra, hogy milyen, és mennyi, és szép gesztust tett OV MP felé.
ugye nem?
Minek kell ezt igy tönkretenni? ez tetszik a legjobban, az aggodó hang:-)
:O)
Szerintem semmit sem tett tonkre. Mindossze helyre! Orbant. Egyebirant meg ennyi minimum kijar neki, marmint Orbannak, mert fel eve semmi egyebet sem csinal, mint arra jatszik, hogy tonkre tegye az orszag nagyobbik reszenek a csatlakozas felett erzett oromet.
Javaslatom: a medgyessy nyomjon az orbán fejére egy barackot, adjon neki egy nyalókát, aztán viktor szaladhat vissza a pajtásaihoz a grundra, rúgni a rongylabdát. :))
(p) ezt a hozzászólást a polgárok csak szülői felügyelettel olvashatják.
Kedves Nargile, te még tényleg nem hallottál ilyesmiről? Egyébként ebben a női nem az igazán tehetséges, márminthogy abban, hogy lehet valakit megalázni ajándékozás formájában. Sok esetet ismer a történelem. Taktikai fogás, hidd el nekem, az ilyen húzásokhoz sok nő hihetetelenül ért. Azt sejteném, hogy a tollstratégia kialakitásában Lendvai Ildikó is részt vett, ha nem volna túl feltűnő, ahogy változtak a tolltervek. Ildikó sokkal profibban csinálta volna.
Latom megertetted! Akkor szsajbaragosan. Ha ket vagy tobb program fut egymas mellett, akkor el kell donteni ki minek ad prioritast. Ugy gondolom, hogy az EU-csatlakozassal kapcsolatos kormanyfoi fogadas, aminek celja tobbek kozott annak demonstralasa, hogy valamennyi parlamenti part elkotelezett az ugy mellet, nos ennek a fogadasnak a jelentoseget nem uberelheti egy olyan Europa Nepparti osszejovetel, amibol evente rendeznek 10-15-ot. Ha valaki megis inkabb az utobbit valasztja, am lelke rajta, de ne csodalkozzon azon, hogy sokan tahonak fogjak emiatt tartani.
Mar megint hulyeseget irtal, ugyanis ezt a toll-ugyet nem en fujtam fel, hanem noir, aki osszeeskuvest sejt amogott, hogy Orban Viktor a miniszterelnok meg akarta ajandekozni egy tollal.
Te nem vagy normalis, mar ne is haragudj. Hol latsz Te itt beteged gyuloletet abban, amit irtam? Orban nem vett reszt egy tortenelmi esemeny zaroakkordjain, ahol fontos lett volna mutatni a magyar nemzet egyseget: ez teny. Ezzel szemben az egyaltalan nem teny, amit noir allit, miszerint Medgyessy meg akarta "alazni" Ovit egy tollal. Egy ajandek miota megalazo?
Tapasztaltabb mint elödje Orbán Viktor
Jellemesebb mint Orbán Viktor
Ő irta alá a csatlakozási okmányt és nem Orbán Viktor
Savanyú a szöllő Orbán Viktornak!!
"Csak az a baj, hogy Orbán megcsinálja és letárgyalja és egy d209-es írja alá. Én sem mentem volna el erre a szégyenre!"
Csak nem? Egyedül Orbán csinálta? Ő is tárgyalta?
Az isten! Térde rusnya népség a hatalmas Orbán király előtt!!!
Elmondom az érveimet, sok van belőlük:
D209D209D209D209D209D209D209D209D209D209D209D209D209D209D209D209D209D209D209D209D209D209D209D209D209D209D209D209D209D209D209D209D209D209D209D209D209D209D209D209D209D209D209D209D209D209D209D209
azért arra kiváncsi leszek , hogy ezzel a toll-bulival eléggé lealázott OV (gondold el az MP által használt aláíró egyentollat nagy kegyesen nekiadják...mikor azt a könyvet neki kellett volna ALÁIRNI!!!:-)), szóval mit fog kezdeni vele, amikor megkapja, mert a kegyelemdöfés az az, hogy MP utánaküldte (remélem ajálnva).
Lehet, hogy ö meg a Vasárnapi Újság megsegítésére árverezteti el?:-)
Mádl ki mellett ülhetett a repülön?
(és jó-e a füle?:-))
:O)
"Azok a generációk, akik '56-ban egymással szemben álltak, lassacskán
kihalnak. A szereplők jelentős része ma mar öregember, nem ezzel kell
foglalkozni."
[M.P. még kampányban]
"Fejet hajtok 1848 és 1956 harcosai között"
[M.P. Athén]