Keresés

Részletes keresés

lucass Creative Commons License 2003.04.05 0 0 63
ebben az esetben nincs olyan párt akire tiszta lelkiismerettel szavazhatsz
a Fidesz épp azért ment ilyen messzire mert azt gondolta hogy az mszp nem tud nyerni a multja miatt

tévedett, amit csinált az már sok volt
persze vannak olyan emberek akik jogos indokkal soha nem szavaznának az mszp-re de vajon megérdemelte-e az ő bizalmukat a Fidesz akár egy kicsit is ?

Előzmény: budai93 (61)
budai93 Creative Commons License 2003.04.05 0 0 62
Viszont akkor mindent meg kell ismerjenek!!
Ami az elmúlt 12 év alatt itt történt , mindent.
A Fidesz , csak 1 fejezet!!
Előzmény: mibi (56)
budai93 Creative Commons License 2003.04.05 0 0 61
Én az Mszp-t azért utasitom el , mert túl sokat tudok róluk és átéltem , vele éltem a disznóságaikkal.
Tulajdonképpen azért lettem 1979- ben vállalkozó , mert féltem , hogy én is belekeveredek valami disznóságba./jelzem közel álltam hozzá, hiszen egy nagy vállalat protokolosa voltam 1 évig/.
Alapvetően liberális lennék, de azt hiszem , hogy minden 2. ember alapvetően az, csak nincs liberális pártunk.
Mindenesetre Kunczééktól undorodom.
Az MDF alapoknál ott voltam, de hamar kinyílt velük kapcsolatban a szemem./igazi ügynökkormány, szabadrablásra berendezkedve, lásd Szabó Tamás/
Akkor ki maradt?
Csak a Fidesz lehetne, de lakhelyemen , van olyan Fidesz képviselő akit ki nem álhatok a pökhendisége miatt./személyes konfliktus/.
Csurka egy tisztázatlan múltu ügynök a szemembe, aki a jólértesültségem szerint arra van kitalálva, hogy az emberek kiengethessék magukból a felesleges gőzt.
Hát .. ez van.
Előzmény: lucass (55)
mibi Creative Commons License 2003.04.05 0 0 60
Azt hiszem egyforman latjuk. Most viszont tenyleg megyek szunnyadni. Jo ejszakat.
Előzmény: lucass (59)
lucass Creative Commons License 2003.04.05 0 0 59
ez annál is fontosabb lenne , mert ha nincs kritikai hang és valós helyzetelemzés az mn-ben akkor a fidesz is sokkal nehezebben tud megujulni

ettől még lehet elkötelezett az ujság, mint ahogy a kormánypártiak is elkötelezettek, de össze lehet hasonlitani vajon melyik stilus árt és melyik használ a saját oldalnak

Előzmény: mibi (57)
lucass Creative Commons License 2003.04.05 0 0 58
nem olvasnak újságokat
a hugom is néha Népszabit és hvg-t olvasot, de inkább a gazdasági dolgokat mert közgazdász lesz
de ennek ellenére majdnem rájuk szav.
azért akart a Fideszre szavazni, mert az mszp visszaállitja a tandijat:)

a fater mondta is neki hogy ebben az esetben majd ő állja a cekket, emmiatt ne aggodjon :)

de félretéve a viccet az mszp fontos hogy érzelmileg elérje a fiatalokat és a vidékieket, azokat kell megnyernie a kormánypártoknak akik nem kötödnek szorosan a politikához , sőt egyáltalán nem érdekli őket

Előzmény: mibi (56)
mibi Creative Commons License 2003.04.05 0 0 57
Nekem a MN-rol a hatvanas evekben megjelent ujsagok stilusa ugrik be mindig. Akkor volt jellemzo az ujsagokra az a tipusu fenntartasok nelkuli szervilizmus, mint a MN-re.
Előzmény: lucass (55)
mibi Creative Commons License 2003.04.05 0 0 56
Egyebkent ez tenyleg aggaszto, hogy mennyire meg tudtak a hulyesegeikkel vaditani a fiatalokat. Felreertes ne essek, ebben kivetelesen nem azt tartom gondnak, hogy a Fidesz meg tudta vaditani a fiatalokat, hanem azt, hogy mennyire tajekozatlanok a fiatalok. A valasztasok kornyeken beszelgettem egy fiatal gyerekkel, aki elkezdte ontani a fideszes PR hulyeseget. Akkor elmondtam neki nehany, az allitasokat cafolo tenyt. Eloszor siman rosszindulatunak tartott. Amikor megmutattam neki a kerdessel kapcsolatos korabeli forrasokat leesett az alla. Szerintem fontos lenne, hogy a kozelmultat tenyszeruen megismerjek az emberek.
Előzmény: lucass (54)
lucass Creative Commons License 2003.04.05 0 0 55
az mn-el sem az a baj hogy rossz ujságirók vannak, hanem hogy idomulnak a párt hivatalos irányvonalához

pl az a kifejezetten sértő baromság, hogy pl a kormánypártok a nagytőkések és az aljanép pártjai, miközben több középosztálybeli szavazójuk van mint a fidesznek, mint ezt Tölgyessytől kezdve ezt minden elemző kimutattja

Előzmény: mibi (52)
lucass Creative Commons License 2003.04.05 0 0 54
a hugom a fideszre akart szavazni, nem lehetett volna simán meggyőzni
viszont most már a Fideszről nem lehetne meggyőzni
Köszönjük Kövér László!
az egész család nevében:)
Előzmény: budai93 (48)
mibi Creative Commons License 2003.04.05 0 0 53
Feladom!!! Keptelen vagyok leirni a mondat elejet rendesen.
Előzmény: mibi (51)
mibi Creative Commons License 2003.04.05 0 0 52
De azert a Nepszabo is probal manipulalni. Es nem a jobboldal fele :)"

Ez valahol termeszetes is. Szerintem a NSZ eleg jol megkozeliti a Frakfurter Algemeine Zeitung stilusat (persze az inkabb a masik oldalhoz huz). Minden esetre a NSz nagysagrendekkel targyilagosabb mint a MN, mi tobb szerintem joval kevesbe elkotelezett mint pl. a Magyar Hirlap.

Előzmény: Tzp (50)
mibi Creative Commons License 2003.04.05 0 0 51
"Haz ugy hozz kepes eselkezdi hirdetni," = Ha az ereke ugy hozz kepes es elkezdi..

A'szem itt az ideje az alvasnak

Előzmény: mibi (47)
Tzp Creative Commons License 2003.04.05 0 0 50
"Az MN folyamatosan isteniti Orbant es alazza a jelenlegi kormanyoldalt."

Neztel te mar Pentek esti klubot? :)

"A Nepszabadsagban viszont rendszeresen jelennek meg olyan irasok is,amik a mostani kormanyoldalt kritizaljak."

De azert a Nepszabo is probal manipulalni. Es nem a jobboldal fele :)

Előzmény: mibi (45)
sashimi Creative Commons License 2003.04.05 0 0 49
Ha az mszp nem is gyozhet, de a fidesz viszont veszithet ujra 2006-ban. Ezen a fiuk szvsz maximalis elszantsaggal dolgoznak.

Az uj arcokkal kapcsolatban nekem is hianyerzetem van, kulonosen most, hogy Janosi gyozott. De szvsz erdekes, hogy a fideszben sincsenek mar uj arcok, ha jol latom.

sashimi

Előzmény: lucass (41)
budai93 Creative Commons License 2003.04.05 0 0 48
Ha Kövér a háttérbe vonúl, simán nyer a Fidesz.
Néha az volt az érzésem , hogy direkt csinálta a feszültséget.
Emlékezzetek a köteles beszéd után fordúlt meg a közhangulat.
Addig senki sem hitt szinte Kovácséknak, amíg el nem kezdtek kötéllel járni a nyakukban.
Szenzációs húzás volt, akárki találta is ki.
A jónép meg elhitte, hogy itt diktatúra lesz, és lehet , hogy még akaszthatnak is.
Legalább is sok nyugdíjjastól ezt hallottam vissza.
A 19 ft , csak jól esett nekik.
Előzmény: lucass (44)
mibi Creative Commons License 2003.04.05 0 0 47
Ja, ezt mar ismerjuk. Mint annak idejen, amikor mar ellenzeki kepviselokent kijelentette, hogy es nepszavazast fogunk kiiratni, hogy legyen egy jobbos meg egy balos kozmedia. Vagy amikor azt monta, hogy az EU-csatlakozashoz szukseges alkotmanymodositast csak akkor szavazza meg a Fidesz, ha a feltetelei teljesulnek. Mondjuk ez jellemzo Orban harcmodorara. Haz ugy hozz kepes eselkezdi hirdetni, hogy a Fidesz hatarozata alapjan kjelfel a nap keleten.

Jut eszembe, hol van a Fidesz altal oktober ota a jovo hetre megigert uj sajto-torvenyjavaslat beterjesztese.

Előzmény: Amocsok (43)
Tzp Creative Commons License 2003.04.05 0 0 46
"A kerdes viszont az, hogy a sajat oldal kritizalasa mennyire tortenik meg."

Megtortenik mindket oldalnal. Bar neha "elveszik" a sok "gagyi" kozott.

Előzmény: mibi (45)
mibi Creative Commons License 2003.04.05 0 0 45
Jut eszembe, meg valami hianyzott. Az egeszseges onkritika. Erdemes peldaul beleolvasni a Forumba ilyen szempontbol is. Az ugye teljesen termeszetes, hogy az itt megszolalok politikai szimpatia alapon csesztetik a masik oldalt es kritizaljak annak politikusait. A kerdes viszont az, hogy a sajat oldal kritizalasa mennyire tortenik meg. Peldaul ebben a topicban elsosorban a jelenlegi kormanypartokkal szimpatizalok csesztetik a kormanyoldalt a kommunikacio gyengesegeiert.
De a sajtoban is ez a jellemzo. Az MN folyamatosan isteniti Orbant es alazza a jelenlegi kormanyoldalt. A Nepszabadsagban viszont rendszeresen jelennek meg olyan irasok is,amik a mostani kormanyoldalt kritizaljak.
Előzmény: mibi (42)
lucass Creative Commons License 2003.04.05 0 0 44
azért az ellenzéki nagyvárosok kemény baszogatását se hagyjuk ki a felsorból
és még egy két csemege a végére: Kövér , Simicska

ez a két név 10% -ot is dobhatott az ellenzék támogatottságán :)

Előzmény: mibi (42)
Amocsok Creative Commons License 2003.04.05 0 0 43
OK.
Aztat hiszem, megtaláltam a frankót.
http://www.fidesz.hu/index.php?MainCategoryID=1&SubCat=14&CikkID=9024

"A hazai gazdatársadalom erőit Magyarország európai uniós csatlakozása után arra kell összpontosítani, hogy a mindenki számára közös jövőben e réteg is a nyertesek oldalára kerüljön – jelentette ki Orbán Viktor, az I. Magyar Gazdakongresszus alkalmából tartott sajtótájékoztatón Karcagon.

Hozzátette: ezt azért szükséges hangsúlyozni, mert tudjuk, hogy automatikusan nem leszünk valamennyien győztesei az európai uniós csatlakozásnak. - Ezért ma az a legfontosabb állami feladat, hogy a veszteseknek látszó társadalmi csoportokat, amelyek maguktól nem képesek kedvező pozíciót elérni, átvigyük a nyertesek közé - húzta alá a politikus. Hangsúlyozta: a gazdatársadalomnak ennek érdekében az a tennivalója, hogy az elkövetkező időszakban kikényszerítse azokat a parlamenti és kormánydöntéseket, amelyek az agrárszféra dolgozóit reményteli helyzetbe hozzák az európai közösség keretein belül.
Az I. Magyar Gazdakongresszus küldöttei a fórumon elfogadott állásfoglalásukban leszögezték: noha a gazdák többségének fenntartása van az EU-val szemben, tudomásul veszik, hogy honfitársaik többsége minden bizonnyal igennel voksol majd a népszavazáson."

Már csak fenntartásaik vannak.
De a kikényszerítés az lesz. Ha kell, ha nem. Az már tuti.

Előzmény: mibi (22)
mibi Creative Commons License 2003.04.05 0 0 42
Dehogy nem! Szerintem a buktanak ket fo oka volt. Egyreszt a konfrontativ, mi es az ellenseg tipusu logika szerint mukodtetett politika, amibol az embereknek eleguk lett. Ugy tunik, meg mindig csak ezt tudjak nyomatni, es amig ez igy van sok uj hivet nem tudnak szerezni. Masreszt meg a rengeteg tisztazatlan gazdasagi ugy, ami vagy igaz volt vagy nem, de minden esetre az emberek elhittek, hogy oltari nagy lenyulasok voltak. (Gyanuim szerint nem is minden alap nelkul.)
Előzmény: sashimi (40)
lucass Creative Commons License 2003.04.05 0 0 41
nem konfrontálodni kell szüntelen , de szükség van dinamikus gyorsan naprakészen reagáló fiatal és nemcsak fiatal ( ld pl. Kovács) emberekre

enélkül nem győzhet az mszp, ugy gondolom

Előzmény: sashimi (40)
sashimi Creative Commons License 2003.04.05 0 0 40
A fidesz maximalisan konfrontalodott 4 eves uralma alatt, ok aztan ki nem tertek volna egy osszeutkozes elol sem. Aztan veszitettek. Nem lehetseges, hogy az allandoan utkozest kereso taktikaba egyszeruen belefaradnak az emberek, s a nyugalmat preferaljak.

sashimi

Előzmény: mibi (31)
budai93 Creative Commons License 2003.04.05 0 0 39
2006-ban.:

Fijug! ha kiszáll hozzátok az EU-revizor, azt ne mondjátok, hogy moslékkal etetitek a disznót, merakkor kényszervágás!"
János bácsihoz kiszállnak az EU-revizorok.
- János bácsi! tart disznót?
- Hát már hogyne tartanék fiam.
- És mivel eteti?
- Hát moslékkal.
- Hát sajnos János bácsi az fertőzesveszélyes, kényszervágást kell előírnunk!
János bácsi elmegy este a kocsmába, és aszondja:
fijug! ha kiszáll hozzátok az EU-revizor, azt ne mondjátok, hogy moslékkal etetitek a disznót, merakkor kényszervágás!
Másnap a szomszédhoz, Józsi bácsihoz kiszállnak az EU-revizorok.
- Józsi bácsi! Tart disznót?
- És mivel eteti?
- Hát moslékkal, azzal nem. Hát halliszttel!
- Hát sajnos Józsi bácsi az fertőzesveszélyes, kényszervágást kell előírnunk!
Józsi bácsi elmegy este a kocsmába, és aszondja:
fijug! Ha kiszáll hozzátok az EU-revizor, azt ne mondjátok, hogy halliszttel etetitek a disznót, merakkor kenyszervágás!
Másnap, a szomszédhoz Pista bácsihoz kiszállnak az EU-revizorok.
- Pista bácsi! Tart disznót?
- És mivel eteti?
- Hát moslékkal, azzal nem. Hallisztel, hát azzal sem... Adok nekik 5 eurót, oszt arra költik amire akarjak!

Lesz még egy Jézusos, de azt akkor oda írom.

Előzmény: Droopy (35)
mibi Creative Commons License 2003.04.05 0 0 38
Irjal, csak ne legyen ilyen szakallas. Ezt a viccet eloszor a Clinton-gyulolok home-pagen olvastam meg a Levinsky-ugy kirobbanasa kornyeken.
Előzmény: budai93 (34)
lucass Creative Commons License 2003.04.05 0 0 37
Medgyessy személyes népszerűsége tornázta fel az mszp-t
a párt kétségtelenül megtalálta azt a figurát aki versenyképes lehet Orbánnal, sőt talán ha nem is jobb de rokonszenvesebb lehet nála
választásoknál pedig csak ez számit

viszont Kovácsot leszámitva még mindig nincs valóban hatásos, átütő erejű profi politikusa

ha ők visszavonulnak az mszp egy tehetetlen mozgássérülthöz fog hasonlitani

Előzmény: sashimi (28)
sashimi Creative Commons License 2003.04.05 0 0 36
Jojjon.

sashimi

Droopy Creative Commons License 2003.04.05 0 0 35
A jezusos jobban tecc, de hadd jojjon:)))
budai93 Creative Commons License 2003.04.05 0 0 34
Írhatok még 1-et?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!