Keresés

Részletes keresés

Dévér Creative Commons License 2003.05.12 0 0 466
Megvan az új célunk. Egész nap dohányozni kell és a kukába kell elnyomni a busz-villamos megállókban.. .))))
Akkor jelentősen lecsökkentjük az időtartamot. :)
Előzmény: Biovadász (465)
Biovadász Creative Commons License 2003.05.12 0 0 465
Tudtam, hogy nem élek hiába. :)
Előzmény: Dévér (464)
Dévér Creative Commons License 2003.05.12 0 0 464
szerintem biztos.. és ha valakiben megragad, akkor ő sem fogja eldobálni és így tovább... aszóval kb 4000 év múlva senk sem fogja eldobni.. .)))))
Előzmény: Biovadász (463)
Biovadász Creative Commons License 2003.05.12 0 0 463
Igen, én is észrevettem, hogy ha nagyritkán bkv-zom, a kukás-csikk akcióm azt váltja ki a körülöttem lévő dohányosokból, hogy akkor már nekik sincs pofájuk csak simán eldobni a csikket.
Lehet hogy ilyen egyszerű? :)
Előzmény: Dévér (462)
Dévér Creative Commons License 2003.05.12 0 0 462
És lehet alakítani. Például, amikor még dohányoztam (már 5 hete nem) a csikkeket a kukákba dobtam. Ha körülöttem is dohányoztak és látták, hogy mit csinálok, akkor legtöbben ugyanazt tették. Csak el kell gondolkodni, hogy mennyiből tart elmenni a kukáig.

De monnyuk az is hozzátartozik, hogy szvsz túl kevés kuka van Budapesten...

suomy Creative Commons License 2003.05.12 0 0 461
Minden város olyan, mint a benne élők - ez eléggé nyilvánvaló, mivel a város nem élőlény... :-)

Ha te kocsikat köpködsz, akkor mire föl várod el, hogy más ne viselkedjen veled szemben "utálatosan"?
Része vagy ennek a városnak, a másik kétmillióvalahányszázezer ember mellett tőled is olyan, amilyen.

Előzmény: Borsó_ (451)
Dévér Creative Commons License 2003.05.12 0 0 460
Az első fele a Tied. A másikat meg Borsónak.
Ha már Budapest. Szombaton voltam a Margit-szigeten. Legjobb hely.. .))
Előzmény: Biovadász (459)
Biovadász Creative Commons License 2003.05.12 0 0 459
Gondolom ezt Borsónak akartad válaszolni. :)
Vagy legalábbis remélem. :))
Előzmény: Dévér (458)
Dévér Creative Commons License 2003.05.12 0 0 458
Csatlakozom. Én sem köpködök. Ha mégis nagyon muszály, akkor zsebkendőbe.
De várjál.. Neked mi is a bajod Budapestttel? Te rosszabb vagy mint a nagy átlag.
Előzmény: Biovadász (457)
Biovadász Creative Commons License 2003.05.12 0 0 457
"Engem multkor azért álitottak meg azaz minket mert leköptem egy kocsit :) Lehe hogy nem kellett volna de most ez olyan nagy bűn?? Mindenki megteszi hogy köpköd az utcán de semmi és én amgy is ritkán szoktam de akkor is a zsaruk kapnak el:)"

Nem, képzeld nem köpköd mindenki. Szerencsére nem mindenki ennyire igénytelen.
És baromi nagy mákod van, hogy ez után csak a rendőrök kaptak el, mert ha az én kocsim lett volna és elkaplak, akkor az orrlenyomataiddal lenne tele a motorháztetőm.

"Ez Budapest!!"

És ez vagy te... Persze van akinek az a szórakozása, hogy kocsit köpköd... Sekélyes.

Bonia Creative Commons License 2003.05.12 0 0 456
Borsó baromi nagy tahóság leköpni az autókat. Ha az enyémen figyelne reggel egy csula, elhánynám magam, az biztos. Én a rend´´orök helyében még a lemosatást is elintéztettem volna veled. Egyre kevébé értelek, itt h´´obörögsz, aztán közben semmivel sem vagy jobb azoknál, akikkel tele van a balzsebed...
Borsó_ Creative Commons License 2003.05.11 0 0 455
Nem sok mindenhol ilynek a rendőrök:(((
Előzmény: kambekk (454)
kambekk Creative Commons License 2003.05.11 0 0 454
De ennek mennyiben van köze effektív Budapesthez?
Előzmény: Borsó_ (453)
Borsó_ Creative Commons License 2003.05.11 0 0 453
Amugy ezt nem szeretem a rendőrőkben hogy olyanok hogy ha megtehetik akkor meg is teszik. És mindig csak teszik a nagyot amikro pedig alapja csincs rá és akkor leginkább pofán vágnám de azt nem lehet. Pedig nem ártana nekik:))
kambekk Creative Commons License 2003.05.11 0 0 452
:)
Borsó_ Creative Commons License 2003.05.11 0 0 451
Hát igen ez a nagy Budapest!!

Engem multkor azért álitottak meg azaz minket mert leköptem egy kocsit :) Lehe hogy nem kellett volna de most ez olyan nagy bűn?? Mindenki megteszi hogy köpköd az utcán de semmi és én amgy is ritkán szoktam de akkor is a zsaruk kapnak el:)

Ez Budapest!!

Előzmény: kambekk (450)
kambekk Creative Commons License 2003.05.11 0 0 450
Na látod :(
Bár 1x a barátaimmal bandukolva én is majdnem megjártam. A Margit hídon sétálva látjuk, hogy a Szigetröl balra nagyívben át a síneken fordul be egy rendőrautó. Semmi index, semmi villogó, semmi sziréna... Át a dupla forgalmon. Annyit szóltam feléjük: Sziréna!
Na ezek -mintha csak erre vártak volna- ezerrel visszacsikorogtak elém a szakadék Golfjukkal és kipattanva nekem szegezték a kérdést:
-Aszontad a rendőrre, hogy koccsög ?!
Na itt számoltam magamba hármat, és szép artikulálva elmagyaráztam nekik a rájuk is vonatkozó KRESZ szabályokat. Még két-három mondaton át hepciáskodtak, de látva, hogy mi se ma jöttünk le a falvédőről, elhúztak Pest irányába. Immáron villogva és sziránázva.

Miért is mondtam el ezt a történetet?!
Foggalmamsincs. Ez is Budapest.

Előzmény: Borsó_ (449)
Borsó_ Creative Commons License 2003.05.11 0 0 449
Bazze kaptam már pofont nem is egyet. Egyszer majdnem a zsaruk vertek el!!
Előzmény: kambekk (448)
kambekk Creative Commons License 2003.05.11 0 0 448
Ez a város egy nagy szar!!
No annyira azért mégsem.

Jó-jó. Igazad volt a ligeti bicikliúttal kapcsolatban, de! Ha ilyen forrófejűen regálod le a szitukat, akkor egyszer valaki csak leken neked egy taslit, vagy az ideg veti szét a fejed... Egyik se jó.

Előzmény: Borsó_ (447)
Borsó_ Creative Commons License 2003.05.11 0 0 447
Ettől nem lesz ez a város jobb!! Ez a város egy nagy szar!! De hát ez tudjuk:((

A bikli utak meg már csak ilyenek szinte mind rosz.

Pl én multkor a ligetben bicikliztem ott ahol van a bicikli ut és a zsaruk ott áltak kocsival és oda álitották meg azokat a kocsikat amiket ellenőrizni akartak. Eszem ált meg amikor láttom hogy nem férek el és kurva nagy forgalaom van ugyhogy én mentem és rá csilingletem a rendőre erre ő meg nézett mint egy fasz! De még jo hogy nem baszott el semmi. Be is pereltem volna őket ki tettvek mindent megengednek maguknak!!!

Előzmény: kambekk (446)
kambekk Creative Commons License 2003.05.11 0 0 446
Bingó!

Hát gondoltam felteszek egy találóskérdést, hátha a jó(bb)pofa arcát nézzük a városnak, akkor kevésbé utáljuk.

Nekem ma a nemlétező bicikliutak kapcsán lett tele a -hogy mást ne mondjak- bögyöm.
Gondoltam végigtekerek a nemrégiben átadott új (na ez is egy másik kérdés tárgya lehetne) belvárosi bicikliúton a Jászai M. tértől a Kossuth téren át a belvárosba. Viszonylag gördülékenyen (leszámítva a 15 méterenkénti útfelbontásokat) kerekeztem egészen a Parlamentig, aholis elérkezve az Akadémia utca torkolatához, úgy ért véget alattam a bicikliút, mintha sose nem is lett volna. 20 centis szintkülönbséggel a 2-es villamos sínpárjának nekiveztve, a gyalogátkelőtől fél méterre, a túlparton szúros buxussal övezve. A szabályos továbbhaladás reményének lekkisebb esélyével.
Hát nekem ma ennyi simán elég volt ahhoz, hogy -ha nem is utáljam, de- semmiképp se szerethessem azt a szerencsétlen nagyvárost.

Előzmény: Borsó_ (445)
Borsó_ Creative Commons License 2003.05.11 0 0 445
Hello!!
Örülök hogy tettszik.

Tudod fogalmam sincs de tényleg bár van egy tippem Móricz Zsigmond kőr tér??? Gondolom ez annak valami rövidítése de nem vagyok benne biztos.

Szoval melyik az???

Előzmény: kambekk (444)
kambekk Creative Commons License 2003.05.11 0 0 444
Helló Borsó! Tetszik a topicod.
Tudod-e, hogy melyik budapesti tér a Morzsi ?
(Másnak nem ér válaszolni!)
Előzmény: Borsó_ (437)
Borsó_ Creative Commons License 2003.05.10 0 0 443
Kicsit visszatérve az aszfalt festésre megkell hogy mondjam hogy szart se ér!!

Ugy még mindig nincsen kész teljesen és ráadásul ott ahol nagyon sok auto megy el már levan kopva meg gondolom ez a melegis árt neki de már alig alig látszik hogy az ott friss festék lenne. Hát ez a nagy helyzet hogy egy csomo pénzt kibasznak ilyen festékre és semmi nem látszik belöle kevesebb mint egy hét alatt. Elszomorito

Borsó_ Creative Commons License 2003.05.09 0 0 442
Azt mindig nézik ha átlépsz a fekete peronra részre:))) De persze az se mindenhol van igy de ha elmentek a Ferenckörúti megáloba és ott csak egy kicsit teszitek be a lábatokat már megszolalnak hogy takarodj onnan a francba:)))
Előzmény: Kigyo (440)
Kigyo Creative Commons License 2003.05.09 0 0 441
Jaja. Meg közben eszembe jutott másik bajom:
Mi a faxért kell minden felújított utat addig túrni, amíg totál tönkremegy újra?

Pl: Kispesten az Ady Endre utat szépen felújították pár éve, majd azonnal elkezdteék non-stop túrni. 3 év után szarabb lett, mint volt. A sok túrás után össze-vissza süllyedt a felülete és tiszta kátyú. Ha esik az eső, mindenhová folyik, csak a csatornába nem. Gyaloglás helyett csak 10 méteres sprintekkel lehet olyankor közlekedni.

A "buta" amcsi filmekben rengeteget szaladgálnak a városok alatti csatornarendszerekben, ahol ott kígyózik a villany, a gáz, a telefon stb. Mi volna, ha a mekdönci helyett ezt vennénk át tőlük?

Előzmény: Dévér (436)
Kigyo Creative Commons License 2003.05.09 0 0 440
Elég sok helyen. Elvielg majd az összes metrómegálló be van kamerázva. A peronoknál kötelező, de máshová is raknak. A baj csak az, hogy szar se nézi.

A kökire azért rakták, mert óriási volt a bűnözés. Egy ideig valamit segített, de amikor az emberek rájöttek, hogy az egész csak dísz, újra elszabadúlt a pokol. Aki volt már arra délután, az tudja mit beszélek.

Szóval mindekit néznek, de ez minden...

Előzmény: Borsó_ (439)
Borsó_ Creative Commons License 2003.05.08 0 0 439
Köszi igy jobb már tudom bár ilyen kamerák már menyi helyen vannak már?? Egy csomo mindenhol ez van mindenhol csak ez a kurva megfigyelés mint egy börtönben!!
Előzmény: cb7000 (438)
cb7000 Creative Commons License 2003.05.08 0 0 438
kobanya kispest
ha rosszul tevedek
Előzmény: Borsó_ (437)
Borsó_ Creative Commons License 2003.05.08 0 0 437
Még ma megírom a irok valamit erre amit te irsz ami tényleg jo kis témák de egyet mondj meg!!

Mi az a köki????

Este felé jövök!!

Előzmény: Kigyo (433)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!