a klip 70%-os állapotban vagyon, de amíg nincs meg az újrakevert audio, addig lényegében teljesen mindegy hogy áll. Ha már itt tartunk, Garden kéne felvenni aluljárós háttérhangot az elejére, meg a végére, mert ami felvételen van, az nem az igazi.
De jó, én lettem a kerek hatszázas versenyző...! Meg az is jó, hogy készült A Kert klip. Én ugyan sosem láttam, de biztos kiváló. Majd megkérdem a dobosunkat (dsz), mert magától nem dicsekszik, hogy neki van ilyenje... vannak A Kert koncert, meg tvfelvételek is, de én még azokat sem nagyon láttam... különös :9
Mindkettőtöknek igaza van, tényleg a hússzínű Dzsekszon volt álmaim gitárja, de mégis a mai napig az arany színű Jolana a kedvenc gitárom...:) A fekete Jolanára szinte nem is emlékszem, a gibsont meg használom, ütöm-vágom, merhát használati eszköz.
A videoklipet az itt néha megjelenő dsz sráctól, és az ide sohasem író Hidasi Barnától kérjétek. Én már kértem, nem adták...bénák.
Die on Birthday: ha van még képed erről a koncertről, küldd el légyszi (ha véletlenül hangzóanyagod is lenne...azt is) Köszi.
Garden kedvenc gitárja egy hússzínű Jackson gitár volt. Amikor meglátta a gitárbolt kirakatában, hangosan felkiáltott, hogy "EZ AZ!!!!". Sajnos megvették mielőtt taxival visszaért volna a boltba a pénzzel. Garden egymás vállain sírt... :)
A Piros "kertgitár"-on. Handmade Aria elektroakusztikus gitáromon. Két kedvencem van a mai napig (bár mindegyik gitáromat szeretem), ez, és a másikat szerintem kitalálod. Az Epiphone-t eredetileg azért vettem, hogy a másikat nem kelljen a koncertekre cipelnem, de nem sikerült, mert bár tökéletesen megegyeztek (az Aria és az Epi) de ég és föld volt a különbség a hangjuk között. Így szegény Epi lett az egyetlen gitárom amit eladtam. Megugye egyet elloptak.
Egyszer réges-régen...1860 vagy 1994-95-96 környékén a CD fű tejaházban Egri Gábor barátunk kisegített egy Kert unplugged koncerten. Itt éppen a megboldogult Epiphone (Made in USA) gitáromon játszik. Még valami?
Tény, hogy a "másik" zenekar miatt lecsökkent az időkeretem a dolgot illetően, de továbbra sincs ellenemre a revival band, vagy a Borzas Band, vagy akármi :) Csak gondoltam, nem ugrálok nagyon, mert azért annyira nem érek rá, hogy még szervezkedjek is. De én aszondom, ne temessük el magunkat, össze lehetne valamit hozni.
hm, nekem eszembe se jutott róla a Karabély, de most, hogy mondod, tényleg, a strófa alatt a gitár. mondjuk elsőre bármikor előbb figyelek az énekre, az meg a Jerrys lemezt idézi egyazegyben. a Kalákán meg ugyan miért rötyögnék, szeressem.
nem is tagadom. az jó régi, oszt azért. de egyébként hadd súgjam, hgoy inkább Karabély, szerintem.
ha viszont megmondnanám, hogy egy Kaláka dal volt a közvetlen ihlető, biztos rötyögnél, Gehgely.
hallgatólagos megegyezéssel úgy gondoltuk, hanyagoljuk, mert úgy tűnt, összeszedi magát az eredeti, sajnos Bobek nélkül. továbbá Szantoz beszállt egy zenekarba, gondolom az is vesz el időt, Ördög eleve nyomatja a Nazális Sikolyt, én nem zenekarozk (nem karolom a zenét) csak itthon bütykölöm a dalocskáimat, http://borzas.uw.hu-ról ingyen elvihetők. csak a hype kedvéért.