Angyal Imiék már tudnak a buliról, legalábbis Gergő ma azt mondta, hogy tegnap beszélt vele (állítólag jönnek).
Nándi, nem tudom miért nem jó Gergő címe, uis nekem ő írta le...
Megvan Emőke telefonszáma, úgyhogy még ma beszélek vele!
Szabinka!
Ha Lakatos Andi száma megvan, szerintem jobb lenne, ha nem várnál vasárnapig, hanem hívnád gyorsan, hogy menjen tovább a fíling Emőkéék felé.
Pusz.
Csak nyugi, kicsim!
Legfeljebb bukunk 10 rugót (vagy rongyot, baszki felejtem a szlenget...), és berúgunk 2ben in live.
Hihetetlen, hogy már 4 dl vörösbortól., ráadásul, amely üveges...no mindegy itt tartok 2003-ban.
Szóval létszám-ügyben teljes a bizonytalanság, nem árt kidolgozni egy B-, és egy C-tervet. Egyhén szólva úgy lehet fogalmazni, hogy vannak akik nem dobodtak fel ötletünktől...mindegy.
Sziasztok!
Ha adtok valami munkát (szervezésit) számíthattok a segítségemre, már amennyiben telefonon, vagy neten keresztül elintézhető a dolog.
Szabinka ne aggódj annyit, rám (és azt hiszem Monyesz nevében is beszélhetek) ragasztottad a lelkesedésedet!
Tóth Andrist semmiképpen nem kellene kihagyni.
Gergő = azzal a Gergővel, aki a 315-ben lakott és még éjfélkor is képes volt smacket főzni?
Andi
"Ismételten 2.: a parti titkos, Csanád nem tudhat róla!"
:DDDD ez jó!
Bocs, h. nem válaszoltam az sms-re, de már csak biztonsági tartalék van a kártyámon. Az Esztivel felvettem a kapcsolatot, de még csak a topic-ról kérdezett. Az Emőkének továbbra sem ment el a levél, próbáljátok ti is a bugyiemo@yahoo.com-on, én ezt ismerem, tavaly még élt a cím (szóljon a Lakatos Andiéknak, Esztinek is). A pénz oké, lelkesedés részemről van, de most nem jut eszembe több ember, akinek tudom az elérhetőségét.
Szabinka, Toth Andris telefonszama: 92/366077. Peto Tibinek meg nem szoltam, de holnap v. holnaputan kiugrom hozza, es szolok neki.
Nandi, Gergo emilcime: gegesz@freemail.hu, de mar megfeddtem, hogy jo lenne ha jelentkezne.
Tegnap hivott Straszi, meg ok sem tudjak, hogy jonnek-e, de remelem azert a buli mellett dontenek majd.
A lelkesedes miatt meg ne aggodj Szabinka, az a lenyeg, hogy mienk kitartson addig amig atragad a tobbiekre is.
Ugyhogy KITARTAS!!!!!
Részemről oké, elvégre dolgozó nő vagyok vagy mi a szösz, csak nem fog a földhöz verni ha ennyi kiadásom lesz, meg a társaság ennyit igazán megér.
Monyesz
Hi!Kezdem elveszteni a hitet!Azt hittem, hogy mindenki boldog lesz attól, hogy talákozhat régi cimbikkel és mégsem.
Nyíri Andi biztos hogy nem jön, már más programja van.
Krisztosz teljesen érthető okok miatt, 99 % hogy nem lesz jelen.Anyukája 50. születésnapja lesz, családi banzáj.Ezt még el lehet fogadni.De a többiektől nagyobb aktivitást várok!Ki tudja a Tóth Andris elérhetőségeit?Pető Tibinek szólt már vki?
Na...
Sem Pásztor Eszti, sem Gabóca nem veszi fel a telefont, remélem nincs vmi anti-Ziggy ad hoc szövetség kialakulóban... :-(((
Viszont az este kellemes híre, hogy Szabinával találtunk egy helyet Pesten, a Csengery u. 11. szám alatt a nemtudomhogyhívják, majd csak eszembe jut holnapra.
A legfontosabb - az italárak:
Korsó (5dl) sör - 300 Ft
Bor - (1dl) 110 Ft
Vodka / Metaxa / Gin - (4 cl) 400 Ft
Tequila - (4 cl) 460 Ft.
Ja megvan: Subway söröző...ki van bérelve az egész hely, lesz zene, tánc, izgalom...
A helyen elfér akár 70 ember is, kérdés, hogy mennyit tudunk összehozni, de kellene legalább 40-45 ember. A pultosgyerek különpénzt nem kér, csak annyit, hogy fejenként legyen kb. 1500 Ft-os fogyasztás.
Ezenkívül beszednénk 500 Ft-os / fő egyéb költség címszó alatt, mivel zeneszerszámot vinni kell, és erre egy Dj szakembert kell szerződtetnünk, amelyhez mani kell.
Őszinte kérdésünk az lenne, hogy belefér-e számotokra ennyi költség?
Bassza meg, Szegeden most meg Károlyis buli van, én meg itt Pesten számolhatom össze, hogy mennyi közös költség hátralékom van......
Ismételten kérnénk mindenkit, hogy akinek tud szóljon, és buzdítsa egymást!
Ismételten 2.: a parti titkos, Csanád nem tudhat róla!
...11-én vizsgázik a kölyök...lehet ez kifogás 2003-ban? Gabikám, légy szíves ezen a fronton is vesd be magad és befolyásod! Kapsz majd hadipótlékot! :-)
P.
Kössz Nándus a névmódosítást és a regisztrációt a listán! Csak mostmár össze is jöjjön az a buli!
Pussz neked és minden aktív egykori szintlakónak
Monyesz
...én Nándika vagyok, de hátha jó leszek én is :-).
Mint előbb is írtam, egyelőre Pest van fókuszban. Ez természetesen egyben azt is jelenti, hogy a fővárosban lakó régi jóbarátoknak ÖNKÉNT fel kell ajánlkozniuk, mint spontán szállásadók.
Nincs valakinek egy felesleges vidéki családi háza, amit nagy örömmel fel is ajánlana, mint parti-hely?
Szabinka!
Jó lenne beszélni telefonon, de nem írtad meg a számod! Este hét után otthon vagyok!
Bp. a buli helye? Ez már biztos? Vagy tudtok valami konkrétat is?
Andi
...egyelőre Pestben gondolkodunk, drága.
Eredetileg úgy számoltunk, hogy a többségnek jobb lenne a főváros, bár a dél-alföldi arány kezd növekedni. Hm...maga mit szeretne?
Legjobb lenne egy kulcsosház az erdő mélyén, de eljut-e oda mindenki + hol aludnánk, habár......hmmm...nem is tudom....
...még gondolkodunk róla, ha van ötlet, jöhet. Van egy hely, amelyet megnézünk Szabinával a héten (ha minden igaz).
Azonban a kiválasztás nagyban függ attól, hogy hanyan leszünk biztosan. Ezért kell mindenkinek bombáznia mindenkit az emilekkel.
Esztivel csináljunk valamit, Gabikám!
Emőkéről van újság?
Ü.
Én írtam a Gergőnek meg a Ricsinek emilt, de mivel azt hittem, hogy már tudják, ezért csak a topikra hívtam fel a figyelmüket (ja meg az Esztinek is, de akkor még nem tudtam, h. nem akar jönni). Az Emőkének is írok lassanként, ha az index levelező végre nem 25 perc alatt vált át egyik oldarlól a másikra. Szia Szaszu!
...küldtem nekik levelet, de nem válaszoltak még. Igaz engem nem szeretnek egyéb okok miatt...szóval próbálkozz légyszi!
S írj Pásztor Esztinek is + írjon neki Gergő is, mer' nem akar jönni a keleti kislány!
Ígérem megteszek mindent a többiek meggyőzésében, de ahogy hallottam a töbséget nem nagyon kell győzködni. Remélem majd ők is jelentkeznek a fórumon, én legalábbis mindenkinek megadtam a címet. Gergő, ill. Garfield címét sajnos nem tudom, de szólok nekik, hogy jelentkezzenek.
Szabinka tudsz valamit Strasziékról? Ők még nem döntöttek? Mert ha kell akkor megpróbálok én is beszállni a meggyőzésükbe (szerintem azért nem nagyon fognak ellenkezni).
Egyébként meg újfent mindenkit csókolok!!!!
Jó újra együtt! Veletek!