Pedig eccerü megjegyezni: melyik volt a legszarabb sör, amit a nagykanizsai sörgyárban valaha csináltak? (Mléxem, az Otuéknál vkinek a 20. szülinapi tortája egy láda ilyen volt, mindegyik kupakon egy gyertyával :) )
...ja, én meg éppen most nyomom a 91-es gólyatábor videóját DVD-re....csotrikám, elég hangulatos fejünk volt akkoriban....:))))...majd küldök egy példányt, főleg ha megírod, hogy Petőfi, Kossuth, vagy Széchenyi (ezeket a történelmi manuszokat mindig keverem)....:))))))
Tényleg, az szerintetek lehet, hogy egyik nyáron én a szombathelyi főtéren Csocsót orosz muzsiknak öltözötten, balalajkával térzenélni láttam?! Mert két olyan arc nem létezhet ebben az országban..
Úgy tudom, hogy kb. tavaly CSOCSÓ-ék ismét kiadták az (aktualizált) Venciklopédiát . Nem lenne rossz, ha valahogy pl. utánvéttel lehetne belőle rendelni azoknak is, akik nem Vpben élnek....
Jó kis Vonyi eccer igen kitolt velem - tiszta jó szándékból:
Kol-kocsmában lementem egy kisfröccsre, magamban ültem a pultnál, kicsit depi voltam, és szórakozottan ütögettem a kiürült műanyagpohárral a pultot. Vonyi azt hitte, kérek egy másikat, kikapta a kezemből és újratöltötte. Mondtam neki, hogy félreértés, nem akartam inni - erre ő azt mondta, azért igyam csak meg, cég vendége vagyok. Na ez a közjáték jópárszor ismétlődött az este folyamán - életemben nem fájt olyan iszonyatosan a gyomrom. Azóta se ittam kocsmában fröccsöt.