Keresés

Részletes keresés

széles tamás Creative Commons License 2005.09.11 0 0 32
A kép az index "jóvoltából" eltűnt, de a kis piros X-re kattintva látható! :-(
Előzmény: széles tamás (29)
lborli Creative Commons License 2005.09.11 0 0 31
Mé'? Nyáron jobb? Télen legalább kitölti a hó a kátyukat.
Előzmény: széles tamás (29)
széles tamás Creative Commons License 2005.09.04 0 0 30
A teherautó mellett a piros lámpánál megáll egy autó. A vezetője (egy szőke nő) letekeri az ablakot, és átkiált:
- Szia, tudod, hogy szóródik a rakományod?
A teherautó sofőrje oda se bagózik. A következő pirosnál megint odaáll a szőke sofőr:
- Figyelj csak, még mindig szórod a rakományt!
A teherautós megint nem figyel. Amikor azonban a harmadik pirosnál is átkiabál a szőke, dühösen kifakad:
- Hölgyem! Hagyjon már engem békén! Nem látja, hogy havazik, és ez egy sószóró autó?
széles tamás Creative Commons License 2005.03.13 0 0 29

Örömmel tudatom minden pesti autóssal, hogy szeretett főpolgármesterünk nagyberuházás keretében új hókotrót avatott a napokban! :-)

Ha így haladunk, meg európába is eljuthatunk!

Demszky új hókotrója!

Köszönjük Demszky Úr, hogy ezen a télen is remek útviszonyokat biztosított számunkra!

lborli Creative Commons License 2005.01.28 0 0 28
Én sem!
Előzmény: széles tamás (26)
ahaertemmar Creative Commons License 2005.01.28 0 0 27

Hát igen.

Ha leesik a hóóó az még nem a világvége.

Lehet, hogy lassabb a közlekedés vagy gyalogolni kell vagy tömegközlekedni.

Na de akkor sem ez a legnagyobb tragédia a világon.

Előzmény: lborli (24)
széles tamás Creative Commons License 2005.01.28 0 0 26

Tegnap, valamelyik kereskedelmi TV híradójában okoska riporter elmondta, hogy mennyibe kerül egy napra a hókotrás. Folytatta, hogy semmi ok az aggodalomra, ha elfogyna az idei évre szánt pénz, mert akkor a minisztérium megelőlegezi a jövő évi keret terhére.

Nem értem!!!

- Ha az idei TÉL költségvetési pénze fogyna el, akkor az nagyon alultervezett, mert az idén  a hó még nem is esett eddíg a hétig. Ha három nap alatt elfogy, akkor ne nyúljunk a jövő télre szánt pénzhez, mert lehet, hogy akkor négy napig is esni fog a hó!

- Ha a 2005-re szánt hóeltakarítási pénz fogyna el, akkor milyen alapon ad a minisztérium előleget a 2006-os alapból, hiszen azt a költségvezést majd ősszel terjesztik csak a parlament elé!

Ráadásul nagy valószínűséggel 2006-ban is fog esni a hó! :-)

csábráz

Csokis Creative Commons License 2005.01.26 0 0 25
Szép összefoglaló volt! :-)
lborli Creative Commons License 2005.01.26 0 0 24

A hülye média megint világvégével riogatta az agymosottakat, akik jó nebulóként a főplgrmstr reggeli felhívására tömegközlekedésre vetemedtek ma Pesten a pár centis hó miatt. Aztán a kritikán aluli bkv szolgáltatásokat megtapasztalva szidalmazni kezdték a főplgrmstrt, és holnap szépen visszaülnek majd az autóikba. Lényeg, lehetett közlekedni. Ez volt a "drámai" hóhelyzet ma a konzumidióták fővárosában.

Törölt nick Creative Commons License 2005.01.26 0 0 23
Fehérvár egy év késéssel jelenzkezik.A környező települések nehezen megközelithetőek,tudomásom szerint Tolna-Baranya határában lezárták a főutat...
Előzmény: Zaccc (22)
Zaccc Creative Commons License 2003.02.06 0 0 22
mindenki a hó alatt van?
Mezőkövesd jeletkezz!!!
Előzmény: Zaccc (19)
nikonaprofi Creative Commons License 2003.02.06 0 0 21
Érd és környéke már remekül autózható.
Zaccc Creative Commons License 2003.02.06 0 0 20
hátha tudja vki...
köööössszzzz...
Előzmény: Zaccc (19)
Zaccc Creative Commons License 2003.02.06 0 0 19
hali,
meg tudná mondani vki, hogy milyen most a hóhelyzet Mezőkövesd és környékén?
Azt hallottam, hogy arrafelé megközelíthetetlenek a települéések, pedig holnap arrafelé lenne dolgom!
köszike, Zaccc
Előzmény: fabiank (16)
ugrifules Creative Commons License 2003.02.06 0 0 17
Nyíregyházán éjszaka nem esett, ma reggel fél 8 óta viszont újabb 5 centi.
fabiank Creative Commons License 2003.02.06 0 0 16
Az éjszak Miskolcon 20 cm hó esett.

http://files.tvn.hu//ho.jpg

Csokis Creative Commons License 2003.02.06 0 0 15
Reggel helyenként kicsit havasak voltak a főutak, de több teljesen jó volt. A Nagykörúton belül csont nélkül, azon kívül megfontoltan (tegnap este a lefagyott hókásán kétszer pördültem meg) lehet közlekedni. A budai mellékutcák is némi próbálkozás után leküzdhetők.
Kiscsillag. Creative Commons License 2003.02.05 0 0 14
Ho-ho-ho :o)
Ez mar inkabb a Mikulas ;o)))
Előzmény: _DNS_ (13)
_DNS_ Creative Commons License 2003.02.05 0 0 13
Hó, Hó, Hó! És még mindig esik! (BP)
Ma este jártam a Hungária krt-n és kezd havas lenni, szóval reggel érdekes lesz a közlekedés.
Amugy ma csak 2x ragadtam be a hóba, nyári gumi rulz. (lehet megkövezni:) )
aks Creative Commons License 2003.02.05 0 0 12
Szerintem szuper lenne ez a topic, ha több hozzászólás lenne benne. Egy csomó helyről lehetne friss infót kapni.
Szerintem olvadni látszik nem?
Holnap mennék a nyolcas úton Ajkára. Vannak tartozékok a kocsin. Valóban járható a 8-as út. Vagy tud valaki valamit róla?
Törökbálinton este fele mikor lapátoltam nem tünt vészesnek, csak valahogy túl soknak.
Ha valaki idetéved írhatna, holnap reggel még benézek.
Üdv.
Aks
Csokis Creative Commons License 2003.02.05 0 0 11
Hahó hahó! Monnyatok má' valamit!
Csokis Creative Commons License 2003.02.05 0 0 10
Gyerekek! Hóállásjelentést kérek! Lassan el kellene indulni hazafelé, de kérdés, hogy nekimehetek-e a városnak kocsival? Dél-Pest - Buda az irány, és előtte be kéne mennem a Belvárosba is. Jó volna tudni, mert nem szeretném a kocsit ott hagyni valahol az út szélén, miközben hátul figyel néhány monitor. Köszi!
Suppiluliumas Creative Commons License 2003.01.07 0 0 9
De ami van, az már nem annyira szép.
A nullázás elött takaritottam el fél óra alatt a havat a házunk elöl, mostanra mintha semmit sem csináltam volna. :(
Előzmény: nikonaprofi (1)
bandi2 Creative Commons License 2003.01.07 0 0 8
sziasztok!

tud valaki valamit a 10-es utrol bp es piliscsaba kozott? takaritjak az utat? jarnak a buszok?

Andras

JFEry Creative Commons License 2003.01.07 0 0 7
Csepelen nem tudjuk mit jelent a "hókotró" kifejezés, bár szegény anyósomra lehetne mondani, de hiába! Most már a szélvédett helyeken 35-40cm -es hó van!
ID Creative Commons License 2003.01.07 0 0 6
XIII. ker, Váci úton fél órával ezelőtt járt először kotró, azóta biztos jobb a helyzet. az igazság az, hogy kb ugyanyi idő alatt jutottam be Dunakesziről a városba mint szoktam, annyival kisebb volt a forgalom. a városban hasonlóakat tapasztaltam. mellékutcában 4-5 centi letaposott hó. mint a jégpálya.
em Creative Commons License 2003.01.07 0 0 5
biztos azert mert mar korabban elakadtak az autok..... el sem jutottak a lanchidig...
Előzmény: futureboi (3)
nikonaprofi Creative Commons License 2003.01.07 0 0 4
11-kor még simán beautóztam Érdről a Hengermalom utcába, kb. 10 perccel volt csak több a menetidő. azóta már biztos sokat romlott Bp is.
Előzmény: futureboi (3)
futureboi Creative Commons License 2003.01.07 0 0 3
Lánchíd, Roosevelt tér szinte üres, nyoma sem volt délben a csúcsforgalomnak, jobbára csak taxik futottak.
Ki is mentem fotózgatni a 0 csúcsforgalmat és a havas utcákat :))
cs_geza Creative Commons License 2003.01.07 0 0 2
Nemsokara indulok haza a belvarosbol. ;) Lehet h hoagyut is kellene felszerelnem?
Előzmény: nikonaprofi (1)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!