Borso> lány
outlander> és hány éves és miért írsz?
Borso> 18
Borso> gondoltam ismerkedek
Borso> netán zavarok??
outlander> nem
outlander> :)
Borso> de jó
outlander> én is 18 de csak leszek júliusban
outlander> érdekel a szex?
Borso> igen
Borso> ez természetes
Borso> téged??
outlander> csak mer szeretném 1x kipróbálni a cybsexet. lenne kedved?
Borso> mire gondolsz?? pontosan
outlander> hát a 2 ember ül a 2 gép előtt és felváltva elmondják mit csinálnak 1mással elképzelik otthon meg a gép előtt pl masztiznak..:)
Borso> aha
Borso> izgalmasan hangzik
Borso> kezdhetjük tőlem
Borso> :))
outlander> ok
outlander> hogy nézel ki?
Borso> 168 cm
Borso> 52 kg
Borso> kék szem
outlander> én 179cm 59kg barna haj zöld szem
Borso> barna haj
Borso> sportolsz??
outlander> igen teniszedző vagyok nyáron amúgy meg versenyszerűen bringázom
Borso> szeretem a bringás srácokat
outlander> okeydokey
Borso> te csináltad már?? ezelött?
outlander> nem
Borso> én sem
Borso> de érdekel
Borso> kezd te valamivel
outlander> mi van rajtad?
outlander> mi fér bele nálad a szexbe és mi nem?
Borso> most
Borso> hát
Borso> egy top
Borso> meg egy rövid nadrág
outlander> mi fér bele nálad a szexbe és mi nem?
Borso> belefér sok minden
Borso> extrém dolgok is
outlander> igen?
outlander> extrémen belül mi?
outlander> mondd nyugodtam
Borso> nálam a helyekre gondoltam az extrémre
Borso> te mire gondoltál??
outlander> gondoltam
Borso> miért te mire gondoltál??
Borso> bár szeretem még a több személyes fölálást is
Borso> de nem csináltuk még sokszor
outlander> hát nem tom vannak ilyenek h anál sm meg hallottam már ilyenről is hogy animal piss
Borso> anált már probáltam
Borso> :)
outlander> és élvezted?
Borso> igen
outlander> a többi érdekel??
Borso> hát
Borso> lehet
outlander> Igen?
Borso> nem tudom még
outlander> Ok
outlander> te tudod
Borso> ahogy a helyzet adja
outlander> értem
Borso> neked mekkora??
outlander> 17.5 v 18cm nemtom
outlander> az jó?
outlander> és kb 4cm vastag
Borso> kicsit hosszab a volt barátomé
outlander> értem
outlander> baj?
Borso> nem
Borso> nem
Borso> nem azért mondtam
Borso> ne hogy azt hidd
outlander> ok
Borso> elöbb mondj te valamit
Borso> mit csinálnál??
Borso> velem
outlander> lassan magamhoz húzlak, smárolunk, nyelvemmel a nyelved nyalogatom
outlander> majd a nyakad kezdem nyalogatni, és a vállaid
outlander> közben a melleid simogatom
outlander> leveszem a topod, és nyálazni kezdem hegyes mellbimbóid
Borso> hallgatlak
Borso> kezdek felizgulni
outlander> az ágyra löklek és száthúzom a lábaid, a tangád leveszem
outlander> a nyelvem épphogy hozzáérintem a csiklódhoz
outlander> széthuztam a puncid
Borso> 69??
outlander> most az ujjam a szádhoz teszem: nyálazd be!
Borso> megnyalom az ujadat
Borso> benne lennél egy kis 69ben??
outlander> benne
Borso> lehuzom a boxeredet
Borso> és megfogom a kemény farkadat
Borso> előszőr csak kicsit cirogatom
Borso> majd megnyaldosom
Borso> aztán amikor már lüktetnek rajta az erek
Borso> beveszem a számba és
Borso> elkezdem
Borso> tövig szopni
outlander> én az ujjam lassan a puncid bejáratához rakom, majd benyomom nyálasan, tiszta nedves vagy. kihúzom és lenyalom, majd a nyelvem próbálom minnél mélyebbre dugni, mindenütt kinyallak. a nedves számmal megfordulok, és csókolni kezdelek
Borso> Mikor térünk rá a lényegre??
outlander> mondd mit szeretnél
outlander> bármit kérhetsz
outlander> és mindent megteszek v hagyok
Borso> én akarok felűl lenni
outlander> ok
outlander> háttal fekszem az ágyra, és az álló, nyálas farkam húzogatom
Borso> én lassan behelyezem
Borso> a puncinba
Borso> majd megmarkolod a fenekemet
Borso> és elkezdesz emelgetni
Borso> le
Borso> fol
Borso> le
Borso> fol
Borso> le
Borso> fol
outlander> forró és nedves, ahogy lovagolsz, néha teljesen kihúzod a farkad magamból, majd ráereszkedsz, cuppog a pinád én meg nyögök
outlander> és erősen markolom a segged
Borso> oda hajolok a füled mellé és azt súgom neked
Borso> hogy
Borso> ohhhhhhh
Borso> bébi
Borso> jön a barátom és te halott ember vagy
outlander> nem tudom abbahagyni
Borso> a barátom benyit és láttja ahogy ott nyögdécselsz alattam
Borso> előveszi a 45ösét
Borso> és bele ereszt egy golyot a fejedbe
Borso> vége kampo
Borso> meghaltál
outlander> hmmmmmmm
outlander> ezt most miért is?
Borso> közben te verted??
outlander> igen de még nem mentem el
Borso> fen
Borso> e
Borso> fene
outlander> te?
Borso> én nem vertem
Borso> nem erre izgulok
outlander> mi?
Borso> azért ugye nem haragszol???
outlander> nem verted?
Borso> ne legyél már enyire hülye!!!!!
Borso> leesett már???
outlander> kurvaanyád te beteg fasz
Borso> nem tudom hogy kettőnk közűl melyikönk a betegebb fasz:)
Borso> ehehehehehehehehehehe
Borso> na mivan??
Borso> ez már nem tetszik mi?
outlander> ne
outlander> m
Borso> miért??
Borso> nem szereted ha átkurnak??
Borso> pedig szerintem nagy poén volt
Borso> egy egész forum fog még rajtad rohogni
outlander> kár h mindig más a nickem és ezzel nem engem szopatsz be hanem a barátom, mivel az ő gépéről netezek....engem nem tudsz megfogni!!!
outlander> >)
Borso> leszarom
Borso> vagyis
Borso> igy te szopatad meg barátodat
Borso> de nekem ugy is mindegy a történet a lényeg
outlander> én is röhögök veled, úgy 1xerűbb, amúgyis honnan tudná meg ha meg igen aszondom betörtek a gépére
Borso> ne röhögj mert egy Hülye beteg fasz vagy
outlander> :)))))
Borso> Animal pis
Borso> bazmeg milyen ember vagy te??
outlander> de nem tudsz velem kibaszni!!!!! úgyh szállj le rólam és azokat nem én mondtam te, és nem tom a chaten ki mutatkozik lányként, egyből. sztem enyhén te vagy a betegebb
Borso> de én ezt válalom is
Borso> és mindenki tudja ezt
outlander> hogy buzi vagy?
Borso> neem
Borso> nem vagyok buzi
Borso> nem azt akartam mondani
Borso> hanem azt hogy milyen poén ilyen idiotálkat szopatni mint te
outlander> na jó sztem hagyjukl 1mást mer nem érdekel a véleményed és neten az ember poénból megcsinál olyan dolgokat amiket élőben persze nem te egy hazug fasz vagy és ezek után sztem szállj le rólam, mer még kb 10 percig vagyok fenn, aztán a haverom visszajön a csajától a szobából, de ha jó érzés, hogy őt szopatod, sok sikert
Borso> na jó oké hagyuk
Borso> csá
outlander> csá
Ne agodjatok ez is van olyan beteg mint a többi. heheheehehehe:
lány
és hány éves és miért írsz?
18
gondoltam ismerkedek
netán zavarok??
nem
:)
de jó
én is 18 de csak leszek júliusban
érdekel a szex?
igen
ez természetes
téged??
csak mer szeretném 1x kipróbálni a cybsexet. lenne kedved?
mire gondolsz?? pontosan
hát a 2 ember ül a 2 gép előtt és felváltva elmondják mit csinálnak 1mással elképzelik otthon meg a gép előtt pl masztiznak..:)
aha
izgalmasan hangzik
kezdhetjük tőlem
:))
ok
hogy nézel ki?
168 cm
52 kg
kék szem
én 179cm 59kg barna haj zöld szem
barna haj
sportolsz??
igen teniszedző vagyok nyáron amúgy meg versenyszerűen bringázom
szeretem a bringás srácokat
okeydokey
te csináltad már?? ezelött?
nem
én sem
de érdekel
kezd te valamivel
mi van rajtad?
mi fér bele nálad a szexbe és mi nem?
most
hát
egy top
meg egy rövid nadrág
mi fér bele nálad a szexbe és mi nem?
belefér sok minden
extrém dolgok is
igen?
extrémen belül mi?
mondd nyugodtam
nálam a helyekre gondoltam az extrémre
te mire gondoltál??
gondoltam
miért te mire gondoltál??
bár szeretem még a több személyes fölálást is
de nem csináltuk még sokszor
hát nem tom vannak ilyenek h anál sm meg hallottam már ilyenről is hogy animal piss
anált már probáltam
:)
és élvezted?
igen
a többi érdekel??
hát
lehet
Igen?
nem tudom még
Ok
te tudod
ahogy a helyzet adja
értem
neked mekkora??
17.5 v 18cm nemtom
az jó?
és kb 4cm vastag
kicsit hosszab a volt barátomé
értem
baj?
nem
nem
nem azért mondtam
ne hogy azt hidd
ok
elöbb mondj te valamit
mit csinálnál??
velem
lassan magamhoz húzlak, smárolunk, nyelvemmel a nyelved nyalogatom
majd a nyakad kezdem nyalogatni, és a vállaid
közben a melleid simogatom
leveszem a topod, és nyálazni kezdem hegyes mellbimbóid
hallgatlak
kezdek felizgulni
az ágyra löklek és száthúzom a lábaid, a tangád leveszem
a nyelvem épphogy hozzáérintem a csiklódhoz
széthuztam a puncid
69??
most az ujjam a szádhoz teszem: nyálazd be!
megnyalom az ujadat
benne lennél egy kis 69ben??
benne
lehuzom a boxeredet
és megfogom a kemény farkadat
előszőr csak kicsit cirogatom
majd megnyaldosom
aztán amikor már lüktetnek rajta az erek
beveszem a számba és
elkezdem
tövig szopni
én az ujjam lassan a puncid bejáratához rakom, majd benyomom nyálasan, tiszta nedves vagy. kihúzom és lenyalom, majd a nyelvem próbálom minnél mélyebbre dugni, mindenütt kinyallak. a nedves számmal megfordulok, és csókolni kezdelek
Mikor térünk rá a lényegre??
mondd mit szeretnél
bármit kérhetsz
és mindent megteszek v hagyok
én akarok felűl lenni
ok
háttal fekszem az ágyra, és az álló, nyálas farkam húzogatom
én lassan behelyezem
a puncinba
majd megmarkolod a fenekemet
és elkezdesz emelgetni
le
fol
le
fol
le
fol
forró és nedves, ahogy lovagolsz, néha teljesen kihúzod a farkad magamból, majd ráereszkedsz, cuppog a pinád én meg nyögök
és erősen markolom a segged
oda hajolok a füled mellé és azt súgom neked
hogy
ohhhhhhh
bébi
jön a barátom és te halott ember vagy
nem tudom abbahagyni
a barátom benyit és láttja ahogy ott nyögdécselsz alattam
előveszi a 45ösét
és bele ereszt egy golyot a fejedbe
vége kampo
meghaltál
hmmmmmmm
ezt most miért is?
közben te verted??
igen de még nem mentem el
fene
te?
én nem vertem
nem erre izgulok
mi?
azért ugye nem haragszol???
nem verted?
ne legyél már enyire hülye!!!!!
leesett már???
kurvaanyád te beteg fasz
nem tudom hogy kettőnk közűl melyikönk a betegebb fasz:)
ehehehehehehehehehehe
na mivan??
ez már nem tetszik mi?
nem
miért??
nem szereted ha átkurják a fejed a palánkon kis köcsög??
pedig szerintem nagy poén volt
egy egész forum fog még rajtad röhögni
kár hogy mindig más a nickem és ezzel nem engem szopatsz be hanem a barátom, mivel az ő gépéről netezek....engem nem tudsz megfogni!!!
>)
leszarom
vagyis
igy te szopatad meg barátodat
de nekem ugy is mindegy a történet a lényeg
én is röhögök veled, úgy 1xerűbb, amúgyis honnan tudná meg ha meg igen aszondom betörtek a gépére
ne röhögj mert egy Hülye beteg fasz vagy
:)))))
Animal pis
bazmeg milyen ember vagy te??
de nem tudsz velem kibaszni!!!!! úgyh szállj le rólam és azokat nem én mondtam te, és nem tom a chaten ki mutatkozik lányként, egyből. sztem enyhén te vagy a betegebb
de én ezt válalom is
és mindenki tudja ezt
hogy buzi vagy?
neem
nem vagyok buzi
nem azt akartam mondani
hanem azt hogy milyen poén ilyen idiotálkat szopatni mint te
na jó sztem hagyjukl 1mást mer nem érdekel a véleményed és neten az ember poénból megcsinál olyan dolgokat amiket élőben persze nem te egy hazug fasz vagy és ezek után sztem szállj le rólam, mer még kb 10 percig vagyok fenn, aztán a haverom visszajön a csajától a szobából, de ha jó érzés, hogy őt szopatod, sok sikert
na jó oké hagyuk
csá
csá
Előző hozzá szolásaom az volt: "mire való az iskola??" Azt hiszem ma meg tegnap megint sikerült két nem mindennapi dolgot alkotnunk! Na jó ebből az egyik mindig megtörténik de majd megértitek. A másikat már nem láttni az iskolában. -még mindig hány ingerem van :)-
PErsze hozzá kell tenni hogy mind a két dologban nagyon is benne voltam. :)
Most nincs kedvem le írni de még a héten megtudjátok mi is volt az :))
Nem fogtok csalódni. Eddig mindig azt mondtátok, hogy milyen lightos dolgokat csinálok és ezt már sokan megcsinálták. Hát most nem!!! Most valami olyat csináltam amit szerintem elöttem még nem sokan. Fogadás volt és kaptam érte pénzt de azért láttszik hogy nem vagyok teljesen komplett:))
Volt már veletek úgy, hogy elkezdetek csak úgy írni mindenféle dolgot ami csak úgy jön?? Van is valami neve de nem jut az eszembe de mindegy is. Na most volt az, hogy bekellett írni az ellenőrzőnkbe, hogy tavaszi szünet van és azt hogy szombaton suli lesz április 26-án. Ez úgy általában max 5 sor. Erre én beírtam az elleőrzőmbe 14 oldalon keresztűl. :)) Persze ezek kis oldalak tehát max úgy 2 A4 es lap lehet de most azt fogom csinálni, hogy ide is megírom, de mivel utálok másolni ezért bele bele olvasok és írom előről de ez amit most írok az többis lesz és jobb is lesz mint az eredeti. Csak ott tudjátok már nem volt hely. Full teli van az egész ellenőrzőm. Már kétszer írtam bele ilyen hülyeségeket. :))
Na kezdem:
Tisztelt szülők!!
Ma az iskola akarja értesíten nagyon kedves szüleimet arról a tényről, hogy ebben az évben mint minden évben most is lesz tavaszi szünet. Mielött bármi félreértés elnne elmondom, hogy a 2003 as évről van szó. Tehát mivel nincsen iskolai tanítás így fiuknak azaz Gábornak nem kell befáradni ebbe a szuper kis suliba. ami csak nekünk tanároknak jó! Kérjük önöket kedves anyukák illetve apukák, hogy fiukat vegyék rá arra, hogy használja ki az időt és tanuljon végre mert nem sokára éretségi és meg fog
BUKNI!!!!
Ezt persze csak a tanárok mondják mert az összes tanulonak más a véleménye de ezek most ne nagyon firtassuk mert nincs elég üres lap ebben a kis ellenőrző könyvnek nevezett izében de ha lenne még vagy 50 oldal akkor tele lehetne írni ilyen dolgokkal is. De ez most nem erre megy ki, hanem másmiatt szólunk mi a szülőkhöz. Persze azt azért tegyük hozzá, hogyazért nem nagyon akad már üres lap ebben az ellenőrzőben mert a tanárok teliírkálták mindenféle fölösleges és nevetséges indokokra hívatkozó intőkkel. Na már most ha ezt nem tettél volna akkor most lenne elég hely de nincs. Szóval tavaszi szünet lesz mint oly sokszor már a tanulmányaim során de most nagyon rövid talán ez a legrövidebb eddigi 12 évem alatt. Tehát mível ilyen rövid ez a szünet nem csak arra fogom használni amit a tanárok mondanak, hanem valami olyasmire amivel kitudok kapcsolodni és így éretségi elött vagy pótviszga elött ez nem is árt mert sok olyen tanár van akik most találják ki, hogy azért is írjunk ebből abból dolgozatot. Nehogy már tudjunk készülni az
ÉRETSÉGIRE!!!!
. De tényleg ez így van mert pl. van egy tanár aki megmondta, hogy már ne fog dogát íratni de most szünet elött megmondta, hogy mégis és tanuljunk. Na mind1.
Lényeg a lényeg!! Nem kell iskolába jönni, tehát otthon maradhatunk. Ennek szerintem az az oka, hogy 1: nem akarnak minket már láttni 2: Húsvét lesz. Szerintem az első pont. Bár lehet, hogy nem és akkor még a végén az isokla jőn el hozzánk és azért azt semelyik diák nem szeretné. Még csak az kéne jáj. Tehát mível nem kell befáradnunk ebbe a csodás több évtizedre visszatekintő történelmű épületbe, ezért otthon maradhatunk vagy ott ahol akarunk csak ne ITT!!!
Elöbb rátértem arra, hogy elmondjam vagyis leírjam azt a dolgot amiért most én tollat fogtam és elkezdtem írni de valamiért nem jutottam el oda, hogy valami lényegeset is írjak de kit érdekel ez?? Folyatatom tovább addig amig elöbb utóbb benem tellik ez a kis könyv. Bár az nem lenne szép tőlem, hogy teli írom ezt a kiskönyvet mert szegény osztályfönőköm másban nem tud örömet lelni csak abban, hogyha mindig intőket írogathat az ellenőrzőkbe de ha nincs üres lap akkor elveszem töle az egyetlen olyan dologt amit tényleg nagyon nagyon szeret csinálni. És legyek én ilyen szemét, hogy kiszúrok vele?? Hát ilyennek ismertek ti engem?? Ha azt mondjátok, hogy nem te nem ilyen vagy akkor nagyon tévedtek és nem ismertek. Mert én bizony teli írom az összes lapot és nem hagyok helyet egy következő intőnek! heheheheheehehehe...
Jaj már megint nem a témánál vagyunk. Elkezdem előlről:
Tehát:
Tisztelt szülők!!
Ezúton értesítem önöket kedves gyermek tulajdonosok, hogy az iskola vezetősége szünetet rendelt el az ő tanulói számára. Tehát ez egyet jelent csak. Az nem más mint, hogy nem kell bejönni az iskolában. Ez is csak nekünk jó mert nem kell fizetni a portást a tanárokat meg a takarítót. A szünet ídő tartama nem túl hosszú de azért ez is valami úgy hogy nem kirtizálni semmit és senkit mert külömben....
Na tehát az az időpont amikor már nem kell jönniük fiacskájuknak az 2003.04.17. Csütürtök. Azaz kettőezer három április tizenhét csütörtök. Tehát ez anyit jelent, hogy gyermeköknek 2003.04.16. Szerdán kell utóljára bejönnie az iskolába amikor is 6 óra lesz megtartva mint eddig oly sokszor ebben az évben. De ez miért is változott volna?? Tehát kettőezer három április tizenhat szerda az útólsó tanítási nap a szünet elött. De mielött bárki bármit félre értene. Ez nem azt jelenti, hogy vége van a tanévnek és nem kell jönni többé hanem csak annyit, hogy most van egy hét szünet és utána minden megy tovább mitha semmi nem történt volna. Nem mintha így szünet alatt olyan sok minden történhetne ugy sincs sok időnk.
Ha húsvét hétfői nagy locsolkodás után fiuk anyit ivott volna, hogy másnap iskolába akarna menni még véletlenül se engedjék mert senki nem fogja várni az iskolában , nem mintha eddig vártuk volna őt csak hát mindig jött és amikor fizetjük a portást meg a többieket akkor tud kinek jóreggeltel köszönni de amugy anyira akarjuk az ön fiát mint pupot a hátunkra de anyira biztos mint púpot egyik legroszabb eleségünk hátára. Tehát egy a lényeg hogy fiát eröszakolja vissza az ágyba mert még had aludjon egy jott, mert többé nem lesz rá lehetőságe mert olyan terror alá vonjuk öket hogy csak na. Megfognak hallni. heheheheheehehehe...
ÖÖÖÖÖ már megint nem a témánál vagyunk úgye jól láttom??
Na egy a lényeg kedves szülö. Hogyha fia végzett a locsolásal kedden ne küldje el a suliba hanem másnap azaz 2003.04.23. án Szerdán küldje el. Mert ha ezt nem teszi meg akkor meg kell, hogy váljunk a kis egyetlen fiacskájától mert a mi patináns iskolánk ahova olyan nagy emberek jártak mint ööööö nem is tudom járt ide valaki akit ma ismer valaki vagy csak sok suttyó segédmunkás járt ide?? Bizots a sok segédmunkás járt csak ide akik nem tudtak munkát találni és a moszkván próbálkoznak mint fekete munkások. A fiuk is ilyen lesz. Épbérért fog gürcőlni és egy szobakonyhás kis jukban fog élni és minde napja ugyan úgy fog telni. Tehát sehogy. És ő is csak egy lesz abból a sok senkiháziból akiket mi tanítottunk. Na mindegy szóval iskola kerülőket nem láttunk szivesen és ha fia össze szedi a 30 igazolatlan órát akkor búcsút veszünk egymástól mert már mint az elöbb is említettem a mi kis patináns iskolánk nem hajlandó ilyen emberere a pénzt és az energiát pazarólni. Punk tum nincs alku!!!! Mondtam már, hogy Szerda az első tanítási nap??? Ha nem akkor most. Tehát az első tanítási nap 2003.04.23 Szerda ahol mint mindig ugyan csak 6 óra lesz megtartva. Ha hiszik ha nem. De nem érdekel engem semmi csak az hogy jól kiszurhassak a tanítványamial. heheheheheehehehe...
Ez lett volna az első olyan dolog amit megakartam önökkel szülökkel osztani mert nehogy már én legyek a hibás, hogy nem szoltam előre a szünetről mert már állítolag ez is előfordult de nem emlékszem rá. Lehet hogy öregszem és kezdek szenilis lenni?? Ezt most hagyuk!! A másik
nagyon - nagyon - nagyon - nagyon - nagyon - nagyon - nagyon - nagyon - nagyon - nagyon - nagyon - nagyon - nagyon - nagyon - nagyon - nagyon - nagyon - nagyon - nagyon - nagyon - nagyon - nagyon - nagyon - nagyon - nagyon - nagyon - nagyon - nagyon - nagyon - nagyon - nagyon - nagyon - nagyon - nagyon - nagyon - nagyon - nagyon - nagyon - nagyon - nagyon - nagyon - nagyon - nagyon - nagyon - nagyon - nagyon - nagyon - nagyon fontos dolog amit még el kell mondanom az az lenne, hogy lesz beiktatva egy plusz tanítási nap az életünkbe. De még szerencs, hogy csak ez egy napról szól és nem minden szombat mert a végén még testületileg öngyilkosok lennék ha ezeket az ördög fiokákat kellene minden héten heti 6 napon keresztűl tanítani de nem is az hogy tanítani elég ha láttjuk öket már attól kiveri a tanári kart a viz. Szóval így is veszélyeségi pótlékot kértünk az oktatási minisztériumtől, hogy majd a gyógykezeléseket tudjuk valamiből állni mert ezek a csodás ki gyerekek amit tudnak művelni néha az idegtépő. Na szóval egy a lényeg, hogy ha fiuk iskolába menne szombaton akkor azon egyáltalán ne csodálkozannak mert nem a gyerek lett enyire hülye hanem az Magyar Oktatási Minisztérium feje Magyar Bálint vagy ki kitalálta, azt, hogy menjünk be szombaton is iskolába. Nem gondolnak bele abba, hogy ezeknek a mai fiataloknak milyen rosz a helyzetük meg minden és még beis kell jönni szombaton az iskolába. Ami nagyon rosz mert így lemaradnak a kis ifjú tanulók a kedvenc rajzfilmsorzatokról amit minden szombaton add az RTL Klub vagy a TV2. És én ugy gondolom hogy ha a srácok nem láttják Jhony Bravot meg Tom & Jerry-t és a Cartoon Network-ot reggelente akkor teljesen kiszámíthatattlanokká válnak és ez megengedhetettlen!!! És ilyen dolgokat nem vesznek figyelembe ezek a mi miniszterek. Ez teljesen meggondolatlan húzás volt tölük. Ezek a mi miniszterek úgy látszik nem félnek semmitől de majd lehet hogy ha Magyarország összes diákja össze fog és elmegy az Oktatási Minisztérium elé tüntetn akkor lehet hogy meggondolják magukat. Ja persze vagyis természetesen csakis tanítási ídőben megyünk tüntetni!!!! Majd megírjuk a 12 pontot amit követelünk, hogy jobb legyen az iskolákban meg minden aztán majd nézhettnek!! És már csak azért is érdemes lenne otthon maradni mert a mai világban már nem lehet normálisan tévézni mert mindenhol csak ezek a faszom reality sók mennek meg a tól shók és ezek unalamsak és teljesen elrontja a fiatalságot. Tehát nem tartom jó ütletnek hogy most szombaton bejöjünk!! De hát ez van! Szemétség! Kapják be mit ártottunk mi?? Kis ártatlan diákok! Mindig csak kihasználják a tanulókat. Mert mi akik olyan ártatlanok vagyunk mint a maszületett bárány akik soha nem tettek semmi roszat. Soha nem gondoltunk arra, hogy a tanárainkat hogyan ölnénk meg, az édesanyukájukat se szidtuk soha! De semmit soha soha nem tettünk ellenünk. Erre ők meg ezt teszik. De nem is értem az okát hogy végülis miért. De mind1 ha ez van akkor ez van majd ellogunk.De ez sem egy jó ötlet mert mondta a kis...... hogy aki nem jön az igazolatlant kap mindjárt 6ot. Így hát nem marad más válsztásunk mint hogy bejövűnk. De előre megmondom hogy nincs sok kedvem hozzá!! Na mindegy egy a lényeg Május 2. helyett 2003. 04. 26 án azaz kettőezer három negyedik hónap azaz április huszonhatodikán szombaton bekell fáradnunk ebbe a csodálatos kis építménybe amit lassan már tényleg meutálunk.
Most hétvégén történt egy elég égő dolog. De hát ez talán anyira nem is meglepő tőlem.
Azt hiszem jó, hogyha a leges legelejéről kezdem a dolgot, mert a végén még sok lesz a kérdés. És azt meg ki akarja nem??
Van egy zenekar és van nekik itt egy fórumuk Superbutt. És itt az énekes meghirdetett egy koncertet én meg megkérdeztem, hogy nem e lesz játék, amin jegyet lehet nyerni. Mindig van, ha eddig jól láttam. Most is volt mondta Vörös Andris, hogy majd Szerda fél 2 kor jön és feldobja a kérdést. Én persze itt vártam, azt hogy szerdán jöjjön a kérdés, és mivel gondoltam hátha valami turpisság van a dologban inkább reggel nyolctól mindig, megnéztem a fórumot, hátha van már kérdés. Amúgy is net verseny volt így tudtam nettezni. Na szóval mindig néztem, hogy hátha jön már VA kettő felé már rohadtul, kellet, volna mennem wc-re, de gondoltam nem megyek, mert akkor tuti jön és lecsúszom a játékról. Na de persze a természet nyert és én mentem -bár lehet, hogy egyen ketten azok közül, akik olvassák ezt valami üveges vagy zacskós megoldást vártak tőlem, de nem, maradt a jó üreg wc- és mire vissza értem semmi változás a kérdés még sehol és kb. 13. 54 körül lehetett plusz mínusz pár perc. 3 an vártuk a kérdést és mindenki nagyon feszült volt és állandóan az F5 gombot nyomogattuk és írogatunk egymásnak. Fél 3 felé már elkezdtünk aggódni VA ért. Ez így ment egészen 15. 42 ig. Mert akkor mennem kellet, mert elküldött a tanár. Ekkor elköszöntem aztán mentem. Gondoltam magamban erről jól lekéstem bár az egész játék csúszott két órát. Erre persze csak este jöttem rá. Este megnéztem a fórumot, és csak azt láttam, hogy VA megjött 16. 01 kor. Kicsit szar lett a kedvem hogy csak 19 perccel maradtam le a játékról és az ingyenjegyről, de hát ez van gondoltam, mert kicsit fentebb görgetve láttam, hogy én kaptam a jegyet a kitartó várakozásért. Tehát a napom jól telt, mert harmadik lettem a suli nettversenyén és nyertem egy jegyet Április 12-re. Nagyon örültem. Le se lehet írni menyire, de szombat este már nem volt ennyire vidám. Kicsit még rizsázok valamiről. Hehe csak hogy még inkább ne lyukadjunk ki sehol :) Szóval írtam e-mailt hogy rákérdezek tényleg nyertem e és kaptam is rá választ, és azt írták, hogy persze persze te nyertél Borsókám. Mindjárt hívtam is haveromat, hogy akkor ne tesz programot szombat estére, mert inkább menjünk el koncertre. Ö benne volt így ketten vágtunk neki az útnak. Ja persze tegyük hozzá, hogy már nagyon akartam menni koncertre, mert Október 6 ika óta nem voltam semmilyen koncerten és nem is a zúzás hiányzott, hanem ez az egész, ami van egy koncerten, de ezt tudjátok ti is.
Na jó most már tényleg elkezdem. Bár ha ezt elolvassátok elégé érdekes véleményetek lesz rólam :))
A lényeg, az hogy ugye a Marco polo clubban lett volna buli és én teljesen meg voltam arról győződve, hogy ez a club a Thököly úton van valahol, mert múltkor láttam a 7 es buszról. Tehát elindultunk a Népstadion és Thököly sarokról a bosnyák tér felé gyalog. Mentünk vagy 3 megállót és arra gondoltam, hogy biztos rossz felé indultunk és inkább forduljunk vissza. Így is tettünk fel szálltunk a 7 es buszra és elmentünk a keleti ig. De nem láttam sehol azt a klubot, amit kerestünk így inkább ujjból buszra szálltunk és elindultunk a Bosnyák felé ismét. Amikor bemondták, hogy végállomás következik és még mindig nem, láttam a helye kicsit aggódni, kezdtem de nem túlzottan. Leszálltunk a Bosnyákon és persze nem láttuk a helyet. Erre megkérdeztem a busz sofőrt, hogy hátha ismeri e azt a klubot, amit keressük. Ő mondta, hogy ha itt
Elindulunk gyalog akkor ott lesz pár száz méterre. Na mi így is tettünk és ismét elindultunk a keleti felé de most gyalog. Kb. Tényleg csak pár száz métert mentünk, amikor rátaláltam arra a klubra, amiről én azt hittem, hogy az a Marco polo klub. De nem az volt, hanem Colombus club (faszom felfedezők). Ami tegyük hozzá zárva volt. Ekkor gondoltuk, hogy ha már így jártunk, akkor legalább baszunk be jól. Elmentünk a keletihez -ismét- és ott 22. 50 körül már bebaszni sem volt kedvem így inkább haza mentem. Azzal a tudattal indultam el, hogy nem is tudom, hol van az a klub. Haza felé, amikor a troli megállt egy pirosnál láttam a klub plakátját, és azon nézem, hogy Nyár utca 6. Mindjárt beugrott hogy hol is van de a slussz poént kicsit később. Tehát még lehet, hogy oda is értem volna, de nem mentem már, mert nem volt nálam kulcs és aztán aludhattam volna a lépcsőházban és ezt azért el akartam kerülni, mert a lakókat ismerve még a végén kihívják a rendőr. Tehát haza mentem és inkább aludtam.
Na szóval a történet iszonyatosan hülye végkifejlete: (itt is megemlítek ezt azt még)
Én az Arany János Szakközép és Szakmunkás képző iskolába járok. Aki tudja, hol van és tudja, hol van a club akkor az, már tudja hogy mi is a vége a dolognak. De aki nem az mindjárt rá jön. Szóval ez az iskola a Nyár utca 9 benn van. Tehát szinte tényleg egy köpésre attól a klubbtól ahova én éppen készültem de ez nekem nem ugrott be és inkább másfél órán keresztül jöttem mentem a Thököly utón vagy gyalog vagy, busszal késő este. Pedig nap, mint nap elmegyek a klub előtt legalább kétszer, de még igysem sikerült oda találni. Ha valaki ennél is hülyébb helyzetbe került, már akkor azt nem irigylem J
Már volt egy hasonló chates beszélgetésem amit ide is beraktam. Most itt van még egy. Elég érdekes hogy megint sikerült kifognom valami idiótát.
[16:32:04] _Marmelade: én is tavaszi dugvány vagyok!!
[16:32:19] Borso: igen és????
[16:33:47] _Marmelade: hülye a borsót is tavasszal dugják a földbe
[16:33:55] _Marmelade: ÉRTED?
[16:34:49] Borso: nagyon jó és???
[16:36:24] _Marmelade: nem segít a dolgon ha azt mondom szeretlek?
[16:36:35] _Marmelade: már mint a borsót
[16:36:44] Borso: öööööööööö
[16:36:51] Borso: mittudom én
[16:37:00] _Marmelade: ?
[16:37:18] Borso: szereted a borsót??
[16:37:29] _Marmelade: elment az a borsónyi eszed?
[16:37:37] _Marmelade: nem tudsz olvasni?
[16:37:46] _Marmelade: szeretlek!!!
[16:37:53] _Marmelade: betüzzem?
[16:37:58] Borso: aha
[16:38:45] _Marmelade: S-Z-E-R-E-T-L-E-K!
[16:39:02] Borso: király
[16:39:07] _Marmelade: nna
[16:39:08] Borso: és most hogy tovább??
[16:40:00] _Marmelade: sehogy
[16:40:11] Borso: enyi volt??
[16:40:13] Borso: ne már
[16:40:31] _Marmelade: deeeee
[16:40:41] _Marmelade: na jo hány éves vagy
[16:40:47] Borso: 18
[16:40:50] Borso: te??
[16:41:02] _Marmelade: peersze ezt nem veszem be
[16:41:08] _Marmelade: csak 15
[16:41:14] _Marmelade: ugye?
[16:41:21] Borso: kicsit mellé lötél
[16:41:29] Borso: 16
[16:41:35] _Marmelade: hhhah
[16:41:42] _Marmelade: mé hazudsz?
[16:41:42] Borso: te menyi vagy??
[16:41:45] _Marmelade: 15
[16:41:48] Borso: nem tudom
[16:41:51] _Marmelade: konkrétan
[16:41:53] Borso: mostmár igazat mondok
[16:42:00] _Marmelade: oká
[16:42:15] Borso: kérdez még
[16:42:30] _Marmelade: milyen színü a szemed?
[16:42:36] Borso: kék
[16:42:42] Borso: remélem ezt elhiszed
[16:42:46] _Marmelade: jja
[16:43:01] Borso: te lány vagy vagy fiu??
[16:43:34] _Marmelade: hemafrodita
[16:43:50] Borso: nagyon jó
[16:43:53] Borso: tehát??
[16:43:55] _Marmelade: na jo nem fiu
[16:44:18] Borso: akkor lány minden bizonyal
[16:44:25] _Marmelade: oookos
[16:44:31] Borso: thx
[16:44:38] _Marmelade: ???
[16:44:50] Borso: mi a baj???
[16:44:59] _Marmelade: thx??
[16:45:24] Borso: köszönöm
[16:45:27] _Marmelade: thanks?
[16:45:29] Borso: aha
[16:45:36] Borso: ahogy te mondanád
[16:45:37] _Marmelade: ok már rájöttem
[16:45:47] Borso: oookos
[16:45:56] _Marmelade: az
[16:46:03] Borso: :))
[16:46:14] _Marmelade: milyen zene?
[16:46:25] Borso: a kedvencem??
[16:46:29] _Marmelade: ookos
[16:46:39] _Marmelade: de csak2 o val
[16:46:51] Borso: oké
[16:46:55] Borso: vegyes
[16:46:59] Borso: az izlésem
[16:47:02] _Marmelade: de mégis
[16:47:07] Borso: Hardcore
[16:47:15] _Marmelade: nnna
[16:47:18] _Marmelade: mondd má
[16:47:29] _Marmelade: méég??
[16:47:35] Borso: Rock
[16:47:40] Borso: metal
[16:47:55] _Marmelade: ÉN IS!!!
[16:48:03] Borso: nagyon jó
[16:48:53] Borso: te miket hallgatsz??
[16:49:49] _Marmelade: guano apes,papa roach,linkin de az nem annyira,marilyn,nirvana
[16:50:52] _Marmelade: hallo?
[16:51:00] Borso: vagyok
[16:51:04] Borso: csak elbambultam
[16:52:13] _Marmelade: na jo most megyek mer unlak.legyél jo és szobatiszta
[16:52:26] Borso: miért unsz engem??
[16:52:31] _Marmelade: h
[16:52:39] _Marmelade: csak
[16:52:45] _Marmelade: mer nem válaszolksz
[16:52:49] Borso: de de
[16:53:07] _Marmelade: de ez ugyis mindegy mer mindjá megyek
[16:53:21] Borso: hát jó
[16:53:23] _Marmelade: mi ez a lelkesedés?
[16:53:34] Borso: gondoltam dumálunk
[16:53:45] _Marmelade: tégy fel 1 témát
[16:54:09] _Marmelade: még várok a haveromra
[16:54:14] Borso: szerinted milyen az uj Linkin Park Cd??
[16:54:16] _Marmelade: addig irhatsz
[16:54:28] Borso: de rendes vagy hogy megengeded
[16:55:01] _Marmelade: ugye?
[16:55:07] _Marmelade: egybknt
[16:55:20] _Marmelade: nem szeretem őket annyira
[16:55:30] Borso: de biztos hallotad már
[16:55:51] _Marmelade: jja
[16:56:29] _Marmelade: de nagyba játsszák a keményet de a szinpad mögött már álszentek
[16:56:44] _Marmelade: hopsz szóismétlés
[16:57:55] _Marmelade: hogy ők nem isznak nem dohányoznak és nagyon lenézik akik ezt csinálják
[16:58:12] _Marmelade: és megint nem válaszolsz..
[16:58:19] Borso: én csak figyelek
[16:59:20] _Marmelade: himet mg azé nem birom(csak igy mellékesen)mert kitalálta a hertagramm baromságot
[16:59:39] Borso: him szar
[16:59:47] _Marmelade: bocsi ha szereted őket de ez a véleményem
[17:00:02] _Marmelade: ja jo nem néztem fel
[17:00:20] Borso: semmi probléma
[17:00:27] _Marmelade: diohéjban ennyi
[17:00:44] Borso: nagyon izgalams amit monstál
[17:00:50] Borso: na kár hogy mész
[17:00:51] Borso: csá
[17:01:04] _Marmelade: hát jol elküldesz!
[17:01:17] Borso: nem ugy tünt???
[17:01:20] _Marmelade: még te akartál társalogni?
[17:01:36] Borso: ilyen nehéz a felfogásod??
[17:02:01] _Marmelade: lehet h nem teteszik a avéleményem vagy a dumám de hát akkor szolj
[17:02:25] Borso: vegyük ugy hogy szoltam
Bár azt mondtam hogy szünetet tarot de ezt most megkellett szakitanom most.
Ma volt a kiséretségim és hát hallottam egy két fasza megszolalást tanárok és a mi -tanulok- részéről is.
Az eslő talána legjobb. (akár nekem is mondhatták volna)
tehát:
Angol tanár: Gergőkém eddig órákon nem láttszott rajtad hogy enyire sötét lennél.
mekkora nem??
Aztán:
nem mehetünk ki az épületből addig amig vége nincs erre egy srác megszolalt.
Melyik potás van most a másik????
Volt az is hogy egy szülő megkéárdezte hogy a fia kiprobált e már valami kis drogot vagy szivott e már vicces cigit. Erre mi egyből rákaptunk és össze vissza szivatuk szegény anyukát.
Ilyemeket mondtunk neki hogy
-A fia nem feszült e reggelente??
-Meg nem e hiányzik otthon a kávés kanál készlet??
-Megmég jó hogy itt a suliban csak müanyag kanalakat árulnak mert itt is csinálná!
meg hasonlók anyja már teljesen ki volt azthittem ott ájul el.
Tény az hogy szinte minden nap történik valami de azért nem mindegyik olyan hüde jó. Vagy vannak azok a dolgok amik oké kurva jók de hiába írom le ugy már nem tudja vissza adni azt az élmény mint amikor történt Pl ilyen volt amikor szopatuk az ellneőrt. Mert ti mondtátok hogy ez elég lightos volt meg minden de akkor ott igazán jó volt.
De milyhejst történik valami írok.
hogyhogy nincsenek? egy ilyen emberrel, mint te lépten nyomon történnek dolgok, amikre itt sokan kíváncsiak. Ha nincsenek, csinálj! Ne legyél már kegyetlen, Borsókoma!
Tudod az a baj hogy nincsenek már sztorik
Akkor inkább azt mondmo hogy alkotoi szabadságra megyek. És majd ha viszatérek akkor írok nektek mert lesz mit igy ok??
Borsó, ne csináld már! Tudod, hogy mennyi embernek tetszenek a dolgaid! Írjál sztorikat, azzal tartod életben a topicot, nem a síránkozásokkal.
várjuk tehát a történeteket.
Gondoltam most hogy már a 200. -ik írásomat írom ide a forúmra akkor ez legyen már valami jó kis sztori ami tudom hogy tetszeni fog nektek... bár mosatnában már nem anyira tetszenek a dolgok. Na mindegy.
Erre a sztoritra vártam már aszem szerda vagy csütörtök óta mert már akkor 199 nél voltam. De tudtam, hogy március 14. megfogja hozzni ezt a szotorit. :)) Meg is hozta!! De elötte el kell, hogy mondjak ezt azt arról az emberől akit szopatunk egy "kicsit". A srác úgy néz ki mint Kertész Géza a barátok közt ből. De komolyan. Ránézel és arra gondolsz hogy mi a faszt keres itt a géza a sorozatból?? A másik az az, hogy csütörtökön arról dumáltuk, hogy milyen érzés lehet az hogyha egy beszédet olvasól fel vagy valami verset egy egész suli elött és közben tarkón szar egy galamb és te nem tehetsz semmit mert elmenni nem lehet de letörölni sincs lehetöséged és galamb fos folyik be az inged alá és te érzed azt a forró szart és közben meg fapofával kell olvasnod a szöveget, és hab a tortán hogy utána oda megy az igazgató és jól megveregetni a hátadat hogy milyen jó voltál. :)) De ez nem történt meg csak anyi volt még aszem tavaly hogy az öltönyét szarták le egy srácnak de mivel a hátát igy senki nem látta csak akik mögötte áltak és várátk az ídőt hogy mondják a szöveget. Az sem lehetett egyszerü, hogy azt röhögés nélkül kibirják.
Most is alig birták
Jó volt nézni ahogy takargatják a szájukat mert már mosolyognak de nem nevethetik el magukat mert az már milyen lenne
Gondolom már érdekel beneteket, hogy mi is volt iylen vicces. Csináltunk egy nagy rakás transzparenst ami elég sok hülyeség ált. Mint pl.: egy galamb ami éppen fosik és oda írva mellé nagy betükkel, hogy CSIP - CSIP -ez egy A4 -es lapon volt- aztán volt egy A3 -as lapra rajzoltunk egy kurva nagy kupac szart meg oda írtam fölé, hogy TUBI - TUBIÉs hát az, hogy ugye mivel a srác kiköpött mása Gézának a sorozatból ezért ezzel kapcsolatban készült a legtöbb transzparens (mint mindig amúgy). Ha jól számolom csak Gézásra elment vagy 7 db A4 -es lap. :)) Volt olyan amit kiraktunk az alakba ugy, hogy 4 lapra felirtuk betűnkként azt hogy GÉZUés a másodikon majdnem szembe a szinpadal ott figyelt ez a kurva nagy név. Aztán csináltunk olyant két lapra hogy GÉ és ZA Aztán talán a legszarabb az a MAGDI FIGYEL volt. Ez is amugy két lapon volt.
Sokan nevettek meg mosolyogtak a dolgokon a srác meg egy kicsit éget ott a szinpadon de nem tudom, hogy mi volt a véleménye mert még azóta nem dumáltam vele. Lehet hogy jobb is. :)) Tavaly is csináltunk egy transzparenst azon az ált hogy HAJRÁ GÉZA. Azon csak az volt a legviccesebb, hogy az igazgató nevetett szinte a legjobban.
Meélték nekem hogy még másodikban volt egy olyan eset amikor egy srác a müsor közben a szinpadal szembeni lépcsőházban az arcát rányomta az ablakra és mindenféle hülye arcokat vágot és akkor a gyerek elnevette magát pont amikor beszélt a mikrofonba. De nem nagyon érdekelt senkit.
Ma azaz tegnap szóval egyszóval pénteken volt egy tök vicces dolog amit ki más csinált mint én :)) Amugy lehet hogyha elvasátok anyira nem lesz jo de ez inkább olyan dolog amit ki kell probálni mert ugy a legjobb ha nézed a reakciokat az emberek arcán.
Az volt hogy az udvaron focizott egy osztály. Akiket ismerek amugy de végül is tök mindegy kik azok. És ha már foci a suli udvarán akkor abban benne van az hogy egy ablak akár ki is törhet. És én ezzel szorakoztam.
Egyszerű a dolog. Fogni kell egy villanykörtét és várni kell a megfelelö pillanatot. Ez a pillanat kb az volt amikor a lebda vészesen közel volt az üveghez és akkor elkel dobni a villankörtét hogy széttörjön és akkor mindeki azt hiszi hogy az ablak volt az és azok az tekintetek minden pénzt megérnek nagyon komoly volt láttni ahogy tökre veszartak mert azthitték hogy az ablak tört be de aztán rájöttek és néztek is rám hogy már megint mit csináltam.
És elmondtam nekik hogy csak egy villankörte volt az.
Ja még egy apróság ha valaki nem akar venni egy villanykörtét akkor az lopjon egyet mint ahogy azt én is tettem. Én lenyultam a büféből. Amikor én elhoztama akkor volt az hogy 3 lámpábol csak 1 ben volt körte. Na most már egyben sincs :))
Kb ez volt a pénteki nap legjobb eseménye. Bár a nyelvtan doga se volt semmi de azt egy kicsit késöbb leírom.
Nem kell bocsánatot kérni! :-) Elég, ha komolyabban kezdesz foglalkozni a tudatossan átgondolt önmegsemmisítésen!
Jelenléted mentálhigéniai szempontból durva környezetszennyezés! Mentsd meg a világot!
A harmadik orán kimentem vécére és egy zacskóba végeztem el a dolgott és utána megkötöttem és betettem a piszoárba majd kimentem.
Kb 5 orája van ott és eddig sokan látták és már a fél iskola ezen csámcsogott.
Amikor feljött egy srác az udvarol ö mondta hogy lent mindenki erröl beszélt hogy egy zacsko hugy van a vécében.
Mondtuk is gyorsan hogy a következö az lesz hogy beleszarok a piszoárba.
Hát, képzeljétek el, nekem volt egy esetem, mely megingatta addigi világképemet.
Szóval, mentem az utcán, és egyszer csak egy behorpadt fejű csokinyúl jajveszékelve odajött hozzám, és azt mondta:
- Kérlek szépen adj nekem 500 forintot, mert a villamoson hagytam a hátizsákomat, és nem tudok így hazautazni Bicskére.
Megsajnáltam, és adtam neki pénzt. Eddig persze semmi különös nincs a dologban, de képzeljétek el - komolyan! - a napokban a kis csokinyúl megdobott egy í-méllel, amiben szépen megköszönte a szívességet.
Értitek?
Egy csokinyúl hogyan tud pötyögni a klaviatúrán, mikor nincs is keze???
Felfoghatatlan!!!