Keresés

Részletes keresés

Tamás Creative Commons License 2003.01.07 0 0 33
Na jó, menjünk együtt, kiváncsi vagyok, tényleg meg mered-e csinálni. :-)))
Előzmény: netizen (32)
netizen Creative Commons License 2003.01.07 0 0 32
A/S,

nagy büdös francokat hagytam, a lehetőségeimet kihasználva emailban tiltakoztam az eset miatt. Bár nekem Rádió Petra nem volt a szivem csücske, az efféle tarvágások mindig gusztustalanok.

Es itt kell megemlékezni a szerencsétlen sorsú TV3-ról is. Azok az emberek se tehetnek semmiről. Azért gyilkoltál le őket a képernyőről mert küzdöttek az igazukért a bíróságon a geciláda (mostmár) vereskettes ellen.

Non plusz ultra. Darvas László és HiFi Magazin. A magyar hifi importőrök nyomására számolta fel a kiadó a kilencvenesek elején azért, mert a tesztelt hifi produktumokról objektív (értsd marketing szempontból nem elfogult) teszteket publikált. A szarról megírták hogy szar. Most meg lehet nézni a jelenleg megjelenő 2-3 hifi újságot. A félelem hiába, kritikátlan, mutyizó gagyiságot szül.

Es meg hany ilyen lesz?

Esküszöm meg fogom tenni, hogy Lmegyek Linduska Operaházfantomja előadására és amikor a művésznő kilép a szinpadra, majd az első sorból jóhangosan +kérdezem, hogy akarja-e hogy segítsek ;o)

Előzmény: Antisystem (11)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.07 0 0 31
Semmire, fel se fogta a dolog jelentőségét!

Fiatal, butuska, és éppen nagyon sztárolják, ezért tévhitekbe ringatja magát. Az igezi felelősség azoké akik ebbe a helyzetbe hozták, majd az égés után próbálják, meg nem történtté tenni.

Előzmény: Tamás (29)
Tub Creative Commons License 2003.01.07 0 0 30
Nagyon szívesen!
Előzmény: Törölt nick (28)
Tamás Creative Commons License 2003.01.07 0 0 29
Na ja... egyszerűen józan ésszel (számomra legalábbis) felfoghatatlan, hogy hogy a fenébe képes valaki úgy kiállni publikum elé, hogy nem tudja, amit elő kell adnia. Mire számított vajon?
Előzmény: Törölt nick (27)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.07 0 0 28
Tub, nagyon köszönöm.

Gondosan elmentve, már hiába próbálja a TV2 meg nem történtté tenni az egészet, mi több fegyvert ad sajátmaga ellen.

Előzmény: Tub (25)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.07 0 0 27
"...Amióta megtudtam, hogy ez a hölgy főszereplő lesz benne, valahogy már nincs sok kedvem elmenni, pedig egyébként nagyon fellelkesedtem, amikor hallottam róla. :-(..."

Látod? Ez a kritika igazából, úgyanúgy a TV2-nek szól! Kritikátlanul, csak a mundér becsületét védve, akár már a premier előtt megbuktathatják az előadást!

Előzmény: Tamás (26)
Tamás Creative Commons License 2003.01.07 0 0 26
Remélhetőleg májusban, az Opőeraház fantomjsa premierjén is kifütyüli a közönség, amikor először jön be a színpadra

1. Ha elmegyek az előadásra (és előtte kifizettem azt a nem kis összeget, amibe várhatóan a jegyek kerülni fognak), akkor ott ne fütyüljön előre senki, mert feszült leszek.

2. Amióta megtudtam, hogy ez a hölgy főszereplő lesz benne, valahogy már nincs sok kedvem elmenni, pedig egyébként nagyon fellelkesedtem, amikor hallottam róla. :-(

Előzmény: Törölt nick (23)
Tub Creative Commons License 2003.01.07 0 0 25
Tőlem letölthető!

A videó (2 MB)

Ugyanez mp3-ban (1,4 MB)

A felhívással teljes mértékben egyetértek.
Előzmény: makopa (12)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.07 0 0 24
Operaház fantomja

Elnézést!

Előzmény: Törölt nick (23)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.07 0 0 23
Minősíthetetlen a TV2 eljárása, csatlakozom a tiltakozáshoz!

A legtöbbet viszont éppen Király Lindának ártottak ezzel, hiszen a fiatal énekesnőben valószínűleg az az érzés keletkezhetett, hogy ő személyében támadhatatlan, még akkor is ha felkészületlenül áll a közönség elé. Remélhetőleg májusban, az Opőeraház fantomjsa premierjén is kifütyüli a közönség, amikor először jön be a színpadra, és ez lesz a súlyosabb kritika a TV számára.

Hostel Creative Commons License 2003.01.07 0 0 22
Tiltakozom!
Előzmény: ttenyleg (-)
the_insider Creative Commons License 2003.01.07 0 0 21
a Himnuszos fórumban megtalálod a linket a videóhoz.
Egyébként szerintetek lesz a hírből ma esti RTL KLUB híradós főhír?
Előzmény: makopa (12)
Tamás Creative Commons License 2003.01.07 0 0 20
Tudod, az első ilyen nagyobb ügy az elmúlt években az volt, amikor az EstFM tulaja kirugta a 16 tiltakozó dolgozóját

Hát az marhára nem "ilyen ügy" volt, de mindegy.

Tamás Creative Commons License 2003.01.07 0 0 19
Már megtették a (3)-ban... befigyelt a kultúra jobbról megint.
Előzmény: AliceCsodaországban (6)
méregkeverő Creative Commons License 2003.01.07 0 0 18
Az Nb1.hu honlapon csak annyi látható, hogy "hamarosan".
Se egy link, se egy "tovább" gomb.

Hol tiltakoznak akkor?

Miért a TV2 érdekeltsége Linda?

Egyébként, ha a hír igaz, akkor én is csatlakozom a tiltakozáshoz, de elöbb szeretném látni a tényeket!

Nagydög Creative Commons License 2003.01.07 0 0 17
Osztan minden befekteto sikitva menekulne ki az orszagbol, mert ezen az alapon barmelyik ceget el lehetne kobozni.

Nagydög

Előzmény: Antisystem (16)
Antisystem Creative Commons License 2003.01.07 0 0 16
folyt:
Természetesen a jog és a bíróság is élére állhatna a folyamatnak. Egyszerűen annyit kellene tenni, hogy ilyenkor a tulajdonos tulajdonát - hisz azzal élt vissza - bűncselekmény elkövetése eszközének kellene tartani mint a pályinkafőzőt, és kötelezően elkobozni.
Na, attól gondolkodóba esnének...az állam meg ujra eladhatá a TV2-t nem kis bevételért...

ÜdV

Előzmény: Kovács Béla Sándor (13)
Antisystem Creative Commons License 2003.01.07 0 0 15
Egyet lehet tenni: nem mész hozzájuk dolgozni, - én ebben nem hiszek. Szerintem igenis meg kell akadályozni ennek a tulajdonosi mentalításnak a terjedését, még azt is megkockáztatom, hogy - természetesen az életellenes dolgokat kivéve - bármi áron, bármi módon.

ÜdV

Előzmény: Kovács Béla Sándor (13)
Nagydög Creative Commons License 2003.01.07 0 0 14
Sandorunknak igaza van. Ugyanakkor jo lenne, ha nem lenne igaza, tehat Antisystem kartaccsal is egyet kell ertenem. Maholnap az idojaras nem fog tetszeni valamelyik ker.tevenek, aztan kirugjak a meteorologusokat. :(

Nagydög

Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2003.01.07 0 0 13
Egyet lehet tenni: nem mész hozzájuk dolgozni, mert tudod, hogy nem önállóan gondolkodó, felelősséggel dolgozó újságírókra, hanem súgógépről olvasó "fejekre" és feladatot teljesítő bértollnokokra van szükségük. Berta ezt nem tudta? (Akkor valószínűleg nem nézi a saját tévéjüket...)
makopa Creative Commons License 2003.01.07 0 0 12
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Lehet, hogy ttényleg TV2 érdekeltség,
mert a szenzációs video: http://media.tv2.hu/db/04/3B/m0000443B.asf
is eltünt, not found. :((
Megmentette valaki?
Nekem csak ez a kép maradt belôle.
Antisystem Creative Commons License 2003.01.07 0 0 11
Kedves Kovács Béla Sándor!

Tudod, az első ilyen nagyobb ügy az elmúlt években az volt, amikor az EstFM tulaja kirugta a 16 tiltakozó dolgozóját, és ezt mindenki hagyta, mondván, hogy a kapitalizmus, meg a tulajdon. Erre várható volt, hogy az összes ilyen csatornapatkány felbátorodik.
Magam általában pacifista vagyok, elutasítok mindenféle erőszakos megoldást. Na ezeket az eseteket tartom pl. szoros kivételnek, ahol valakinek elég hathatósan el kellene magyarázni a tulajdonos uraknak-hölgyeknek, hogy a szemét pénze meg a mocskos tulajdona nem jogosítja fel arra, hogy visszaéljen a tisztességgel. Ugyanis a törvényes út, a bíróság ezek ellen nem használ, mert eleve azzal kalkulál, hogy ha eltávolítja azzal x-et nyer üzleti profitban, tehát megéri.
Nem müxik.

ÜdV

Előzmény: Kovács Béla Sándor (10)
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2003.01.07 0 0 10
Egyetértek: a Bertával szembeni eljárás aljas, kisszerű.
De hadd jegyezzek meg valamit: neki is tudnia kellett volna, hol dolgozik. Egy kereskedelmi tévé portáljánál. Már pedig a kereskedelmi tévék ma Magyarországon mindent - a hírszolgáltatást is saját maguk - na, meg "szeretteik" - reklámozására használnak fel. (Utalnék arra, ami a "valóságsók" körül ment.) Mindezek ismeretében előre tudhatta, mi lesz a következménye, ha az egyik éppen futó sztárt stipmpföli.
Durvábban szólva: Aki kurvának áll, az ne bőgjön, ha dugnia kell.
Antisystem Creative Commons License 2003.01.07 0 0 9
Kedves csa1!

Az országgyűlési képviselőnkről szálj le, ez alkalommal köze nincs a dologhoz. Majd akkor fikázd ha hülyeséget csinál, akkor még be is szállok.
A TV2 vezetése meg elmehet a jó büdös francba, nem tudom mit képzelnek magukról ezek a vadkapitalista férgek.

ÜdV

Előzmény: csa1 (3)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.07 0 0 8
Bár ez kb. olyan hatású, mintha az index bojkottjára szólítanál: köhög a bolha :-))
Előzmény: Törölt nick (7)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.07 0 0 7
'is...
Előzmény: AliceCsodaországban (6)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.01.07 0 0 6
Csatlakozom, feltéve ha nem adtok neki már megint politikai szinezetet, ebben az esetben kimaradok a buliból.
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.07 0 0 5
Csatlakozom a tiltakozáshoz.
Előzmény: csa1 (3)
Caidhan Creative Commons License 2003.01.07 0 0 4
ha ez igaz, (a cikk URL-jére, amit előkerestem a historyból, a korridor azt állítja, hogy ilyen cikk nem létezik, tehát ez a része biztos igaz; a többin se nagyon lepődnék meg) akkor kéne valami látványos bojkott vagy hasonló. a kérdés az, hogy egy interneten szerveződő bojkott képes-e valódi hatást gyakorolni egy kertv-re. nem vagyok túl optimista (ugye ti se láttátok az elmúlt napokban az RTL-en a híreket a "konkurens" csatorna üdvöskéjének beégéséről?); a két kertv sokkal több embert ér el, mint ez a fórum, gyakorlatilag információs monopóliumuk van; másrészt viszont ez a lépésük politikai pártállástól függetlenül felháborító, így talán több ember számára lehet érdekes, vagy esetleg egy egyszerre szimbolikus és gyakorlati jelentőségű, pártok feletti összefogást is létre lehetne hozni a sajtó szabadságának és tisztességes magatartásának védelmére.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!