Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
DoKkolo meg mindig.....valaki? Az se baj ha hangszoro is van benne de ne legyen bazi nagy, ra akarom kotni a meglevo HK-ra es a lenyeg hogy taviranyito legyen hozza meg toltson...lecci, lecci valaki :)
Az lenne a problémám, hogy nem tudok programokat telepíteni iTouchra. Amikor bal oldalon rákattintok a device-ra, akkor középen fent az Apps fülre kéne kattintanom, de nekem nincs olyan. A programok le vannak töltve az iTunes-ba.
Jól érzékelem, hogy az új iPod-okat sikeresen továbbfejlesztették és már nem lehet rajtuk megnézni a dalszöveget? A régi klasszikon emlékeim szerint ez úgy működött, hogy kétszer megnyomtam a középső gombot, ekkor a borítót rakta ki, még kétszer középső, ekkor meg a dalszöveget. Ez az új klasszikon nem műkszik. :(
Maradtam a klasszikusoknál. Úgy döntöttem inkább legyen nagy a memória és alacsony az ár, mint csilivil (ami annyira nem hiányzik), kisebb memóriás és sokkal drágább.
Hamarosan megkapom az új iPod-omat, amin értelemszerűen semmi nem lesz. Amikor legelőször rádugom majd az iTunes-ra és szinkronizálom, ugye nem fogja a gépről letörölni az összes számot, hanem a másik irányba (az iPod-ra) fog szinkronizálni? Vagy ehhez be kell előbb állítanom valamit? Kösz!
Mit akarsz? Az összes zenédet, képedet, podkasztodat, filmedet, kontaktjaidat, naptáradat a zsebedben, és a fennmaradó helyen egy "pendrájvot", vagy 8 gigán pár zenét, képet, filmet és appokat, amiket touch interfésszel tudsz kezelni?
szuksegem lenne egy ipod-ipad-iphone dokkolokra, amit a hangszoroimra ra tudok kotni, tehat 3.5-es jack kimenete legyen, hangszoro ne is legyen beepitve, viszont legyen hozza taviranyito amivel a zenet tudom vezerelni .
Koszi.Kicsit elirtam.Volt mar kerdesem csak mas lett a Nick-em.Egyebkent neztem a 15" is itt Svajcban de valahogy a 17" jobban fekszik es raadasul jo arban is van.
2) Javaslom, kicsit nézz utána mindennek, mielőtt vásárolsz. Mit lehet rá telepíteni? Exe fájlokat pl. nem, tehát az adott programok Windowsos verzióit nem, de a Mac-es verziókat igen.
Akkor van varakozas ha egyszerre tobb alkalmazast frissitesz, telepitesz es mivel azt csak egyesevel tudja csinalni, ez var a sorara.
Mas alkalmazasnal nincs valami hasonlo felirat? Letoltes, installalas, varakozas, stb. Lehet, hogy egy masikat toltene le de nincs internet.
Mintha ugy remlene ilyenkor raklikkelve az ikonra ki lehet mozditani az allapotabol