ismerem mindkettot, a Mondot nem hallgatom meg tobbszor luzer minosegben mert hamarosan lesz studio, es azt ugy varom, mint a messiast, mivel ezek a regi olasz cuccok alapjaraton kedvencek. Armando Trovajoli, Franco Micalizzi, Goblin a kedvenceim, oket ajanlom is itt mindenkinek.
a Perfect Place nekem meg mindig nagyon laboros, az egyetlen vokalos szam viszont jo. nem zsenialisan, de jo. meg 10 olyan szam es maximalisan elegedett lettem volna.
Szerintem visszatetsző pénzhajhászásnak tűnne, ha Easy-szerű slágereket énekelne és töltene meg vele stadionokat. Az tény, hogy a szólólemezeit eléggé ritkán (=sohasem) hallgatom, de a PT vagy a Tomahawk szerintem teljesen emészthető, a Lovage meg szinte popzene.
Én mondjuk személy szerint annak örülnék, ha a Mondo Cane-ből lenne valami kézzel fogható dolog (album), meg a Bungle, ami hiányzik.
Patton a tipikus őrült-zseni, kár lenne, ha ebből csak a zseni oldalát ismernénk meg. Ezen projektek tükrében időnként még a FNM is másként értelmezendő.
van benne valami... kicsit önismétlések ezek a cuccok... legalábbis olyannak tűnnek... viszont nemrég beszereztem két albumot, ami nagyon bejött: - a perfect place c. film zenéje
- mondo cane (ez egy kalóz album szerintem) 2007 május olaszországi koncert, ahol nagyzenekekarral '50-'60-as évek olasz slágereit nyomja... (a youtube-on van pár elég ratyi minőségű felvétel)
az az igazsag, hogy mostansag a munkassaga nem egy nagy odabaszas. jo lenne, ha a fejebe venne mostmar, hogy a mainstream az uj underground, es irna dalokat, meg dallamokat meg ilyen fura dolgokat (a Peeping Tom jo irany volt, de nem tul kiemelkedo album). az elso Fantomas idejen meg vicces meg jopofa volt ez a krakogas meg faszkodas, de az 10 eve volt. a legutobbi Tomahawk is egy jopofa es erdekes kiserlet, szerettem is, de bazdmeg, mostmar ideje lenne, ha kiaknazna vegre a benne rejlo lehetosegeket, hagyna a picsaba a baromkodast es o lenne az uj Sinatra vagy Tony Bennett vagy ilyesmi. jojjon ki a laboratoriumbol es lepjen be a stadionokba.
Na mi van, lassan egy hónapja senkit nem érdekel Mike Patton munkássága? Szomorú...Szerintem érdemes odafigyelni erre az emberkére! Én nem túl rég hallgatom mindenféle zenéit (sajnos mindenféle félreértések és banális tévedések miatt nem ismertem különösebben), de mióta MINDENT megszereztem amihez köze volt, rájöttem ,hogy ez az ember egy zseni! Igaz a zajkeltő projektjei nekem nem jönnek be, de amit a hangjával művel, az elképesztő... Remélem hogy egyszer eljutok egy olyan koncertjére, ahol nem csak üvöltözik, meg pisszeg meg puffog, hanem ÉNEKEL. A Faith no More-ról meg a Mr.Bungle-ről már lemaradtam ugyan (bízzunk benne hogy egyszer még talán összeállnak - adja Isten!), de a Tomahawk-ot is nagyon várom, mert nem akármilyen zenét tolnak. A Zu/Patton nem ért 6 ropit, utólag örülök hogy nem voltam ott.
az uj Secret Chiefs 3 (Book of Angels) megint valami nagyon-nagyon jo dolog lett. es ez csak egy John Zorn feldolgozasalbum. nem konnyu anyag, de megvannak a fogodzkodok, utana mar csuszik, es lehet beszarni.
Polkadot Cadavert is tessek hallgatni, nevet valtott gyakorlatilag a Dog Fashion Disco, es kihoztak megint egy kurva jo lemezt. Bungle/Fantomas Light szokas szerint.
Hola! Tud vki vmit arról a 2008-as Peeping Tom demóról, amin olyan számok vannak, h "Pathetic Echo" v "Beardless"? Egy torrent oldalon láttam, de nem akar elindulni a letöltés.
Szeptember 1., szombat 21 óra Budapest, A38 állóhajó
The Big Royal Kunamaka Orchestra (F) Fish!
Egy francia zenekar Mike Patton és Frank Zappa nyomában: sanzonok metálos csillogásban, nagy zúzások és finom hangulatok, teljes őrület, jazzmetálpopminden. Mr Bungle fanok előnyben! A vendéglátó pedig ki más lehetne, mint a budapesti Fish!, akik a Faith No More/Red Hot Chili Peppers tengelyről indulva egyre inkább letisztulva szórakoztatnak, de azt mindig.
A BELÉPŐ 500 FT, AMIT TELJES EGÉSZÉBEN BESZÁMÍT A FOGYASZTÁSBA!!!