Ebben az országban D E M O K R Á C I A van!!Legalábbis addig amíg ilyen gyűlöletbeszéd ellenes törvényt meg nem hoznak.
Hogy lehet majd körvonalazni a gyűlöletbeszédet?
Annyira szubjektív dolog lesz amikor valakire ráfogják, hogy na te most gyűlöletbeszédet mondtál.
Hol a szólásszabadség???????????
Akkor kell valakit bíróság elé állítani amikor valaki mást megsért emberi mivoltában.
De a demokrácia arról szól, hogy engedtessék meg nekem, adassék meg nekem az a jog, hogy amit rólam mondanak azt sértőnek érzem és én döntsem el nem más!
Nehogy már más (pl. nyolcosztályos rendőr) döntse el, hogy most gyűlöletbeszédet mondanak ellenem vagy sem.
Gyerekek, ez az egesz egymasra mutogatas, hogy ki beszel "gyuleletbeszedebben", nevetseges, es a lenyeget elfedo hangzavar.
A jobboldalon (en, jobboldali mondom) es a baloldalon is elhangzottak (zanak) komoly becsuletsertessel felero dolgok, amelyeknek neha van valosagalapja, neha nincs.
De gondoljatok meg: Egy, a temetok bekejehez valoban meltatlan incidens, ahol egyebkent az emberek duhet en speciel meg tudom erteni, eppen ez az, ami zsenialis mszp-s kormanyunk fejebol kipattintja a szikrat, hogy torvenyeleg (BTK), kell kezelni ezeket a dolgokat? Zsidózatk a temetőben? Gyilkolásra, bárki üldözésére szólítottak fel? A fenálló alkotmányos rend megdöntésére?
Vigyázat, veszélyes tendencia ez! Holnap tilos lesz egy tüntetésen fújolni? Na liberálisok, hogy is van ez???
A témával kapcsolatban érdemes lenne megnézni az orbanviktor.hu-n a vendégkönyvet!
Kis híján sírva fakadtam amikor olvastam szegény, szerencsétlen, begyulladt fidesznyalókák szövegét, hogy mennyire rettegnek egy ilyen törvénytől. Mintha találva éreznék magukat :-)))))
(mellesleg én is ökörségnek tartok egy ilyen törvényt... Gondolatrendőrséget mikor szervezünk? ;-) )
Az mindenesetre érdekes, hogy a '98-as kormányváltásnál nem is ismertük azt a szót, hogy "gyűlöletbeszéd". Szépen rendben lezajlott minden, még a Horn se duzzogott, járt rendesen a Parlamentbe.
Aztán a TF-es beszéd után megtudtuk, hogy a ballibek egyrészt idegen hatalmaknak fogják kiárulni az országot, másrészt a Rákosi-rendszert idéző diktatúrát fognak bevezetni.
A külföldi sajtó túlnyomó részt arról írt, hogy a baloldal a elsősorban a mérsékeltebb hangvétele miatt nyerte meg az önkormányzati választásokat (meg persze az osztogatások miatt is, de ez itt off). Itt az indexen sok nick irta magáról, hogy kényszerből szavazott a baloldalra, elsősorban a jobboldal hangvétele miatt.
Ezek után az az óvodás gyerek jut eszembe, aki sírva fut az óvónénihez: "Óvónéni, a Pistike visszaütött!!!"
Tegnap H.Kovászos az Infó rádióban erre a kérdésre, hogy mi minősülht majd gyülöletbeszédnek; azt bírta példának felhozni, hogy pl. Mécs kifütyülése, a temetői kiabálások. Bázz!
(Bárándy azér óvatosabb; szerinte nehéz lesz behatárolni, de a komcsiknak kell a törvény pontosan az általad említett politikai céljaik miatt. Hát majd kitalál valamit)
A szólásszabadságnak annyi!
Gratulálok. Köszönöm, hogy ismét bemutattad a jobboldali szellemességet és kreativitást.
Egyébként a szélsőjobboldal "sértettségén" mit sem változtat további acsarkodása. Csak ront a helyzeten, ahogy azt az önkormányzati választások is bebizonyították. Minél jobban acsarkodnak, annál szarabb lesz nekik. Megszakad a szívem értük.
Ami pedig a Kovácsot és Kunczét ért bírálatokat illeti, nagyrészt egyszerű hazugságok és irracionális érzelemkitörések. Közük nincs a valósághoz, de ez csak az én véleményem. Nem vagyok senkinek a rajongója.
Azt hiszem, hogy a jobboldal nem bírja elviselni a kritikát. A kritika rögtön "gyűlöletbeszéd".
Az ilyen emberekkel nincs miről beszélgetni. Csak ugatnak mint a kutyák és minden lepereg róluk. És minél jobban csökken a népszerűségük, annál hangosabban ordítanak. A végén azon fogják észrevenni magukat, hogy összesen 3-an vannak. Orbán, Kövér és a rajongójuk. Hehe :)
"A baloldal nem gyűlölködik, Kovács meg pláne nem"
Áááááááááá nem. Kovács az meg pláne.
Vajon az nem gyűlölködés, ha 1,5 millió magyart(vagy akárhány) maoistának, fasiztának nevez, mert nem úgy gondolkodik mint ő?
Különböző "bélyegeket ragaszt" jobboldali politikusokra?
Egy épkézláb nyilatkozata nincs, amelyben nem tenne negatív célzást a jobboldalra, különös tekintettel OV-ra.
A baloldal nem gyűlölködik, Kovács meg pláne nem. Kovács higgadt, európai politikus, centrista. Majd Csurka, Orbán, Kövér és szélsőséges bűntársai jobban meggondolják, mit is mondanak ezentúl... Nagyon ideje lenne már leszámolni az uszító szélsőjobbbal!