Keresés

Részletes keresés

Munchausen Creative Commons License 2002.10.01 0 0 158
Tudod, aki másnak vermet ás...
Azért kiváncsi lennék, hogy ez a demagóg hatásvadász szűkölés (most néztem, ugyanabban az ügyben a Révesz után rögtön a Hende jött, szóval ugyanabban az ügyben egy ülésnapon két interpelláció, illetve kérdés...)véletlen volt, vagy valakinek belefér a koncepciójába, mert akkor Goebbels örülhet, hogy vannak a honi magyar parlamentben hűséges követői a polgári oldalon.
Megmondom neked őszintén, ezt az amatőrséget és pitiánerséget utálom a fideszben, és nagyon nem örülök annak, hogy az MDF is kezdi átvenni ezt a stílust. Balsait pl. mikor belekezdett ebbe a cinikus stílusba, magam nagyon gyorsan helyretettem volna. Nem veszik észre, hogy ezzel többet ártanak a jobboldalnak, mint használnak?
Tényleg erre a "B-közép" stílusú politizálásra van szüksége ennek az országnak most?
Előzmény: armagnac (154)
Hostel Creative Commons License 2002.10.01 0 0 157
"Megyó letagadja az adott szavát, ha nem tudják rábizonyítani?!"
Miért, az szt-tisztségét nem tagadta 1 napig?
Nagy ügy a magafajtáknál!
Előzmény: armagnac (117)
lucifaire Creative Commons License 2002.10.01 0 0 156
Esetleg nem érted a lényeget. Nem a külföldi tőkével van a baj, hanem azzal, hogy a Magyarországon megtermelt profitot kiviszik az országból. Nagyon leegyszerűsítettem, de tényleg ez a lényeg.
Előzmény: Munchausen (153)
armagnac Creative Commons License 2002.10.01 0 0 155
Arról nem regélt a jó Péter, mikor személyes garanciát vállalt ígéretei betartására, hogy egy koalíciós partner akadály lesz a számára. Csak annyit kért, hogy hadd legyen ő a miniszterelnök. Megkapta. Egyébiránt nem szép ez a bújócska.
Előzmény: Munchausen (153)
armagnac Creative Commons License 2002.10.01 0 0 154
Tényleg szemét ez a fidesz, amiért nem tartja be a Medgyessy ígéreteit...
Előzmény: Munchausen (152)
Munchausen Creative Commons License 2002.10.01 0 0 153
Magyarázatot. Arra, hogy miért nem tartja be MP az ígéreteit. Meg tán azt is, hogy közelebbről is lássák a népek, ki is ez a 100%-os szavatartó Medgyessy.
Szerintem koalíciós kormány van. Meg roppant furcsa nekem, hogy ennyire szociálisan érzékeny legyen egy magát jobboldalinak aposztrofáló párt. Nincs itt valami szereptévesztés, vagy ennyire elhatalmasodott a sapka effektus. Mondjuk már akkor éreztem, hogy itt valami gáz van, mikor Viktor a TF-en a nagytőkével, meg a pénztőkével riogatta a jónépét. ;-)))
Előzmény: armagnac (150)
Munchausen Creative Commons License 2002.10.01 0 0 152
Budakeszi fideszes többségű önkormányzata nem tudta kifizetni a 4 gyermekes családanyának a tankönyvek árát...
lucifaire Creative Commons License 2002.10.01 0 0 151
Tehát megint a Fidesz a szemét, mert a Maszop nem tartja be a választási ígéreteit?!
armagnac Creative Commons License 2002.10.01 0 0 150
akkor mit is akar a fidesz?
Magyarázatot. Arra, hogy miért nem tartja be MP az ígéreteit. Meg tán azt is, hogy közelebbről is lássák a népek, ki is ez a 100%-os szavatartó Medgyessy.
Előzmény: Munchausen (146)
hurkazsírosnápolyi Creative Commons License 2002.10.01 0 0 149
Hende Csaba, önkéntes jobb kéz.
Előzmény: Munchausen (147)
Munchausen Creative Commons License 2002.10.01 0 0 148
Ja és nem budaeörsi, hanem budakeszi. ;-)
Munchausen Creative Commons License 2002.10.01 0 0 147
Bocsánat Hende Csaba MDF-es.
Előzmény: Munchausen (146)
Munchausen Creative Commons License 2002.10.01 0 0 146
Itt a ferencvárosban is így van, (bár én úgy tudom, hogy csak a kerületben lakó gyermekeknek van ingyen, más kerületből bejárók fizetnek, de nem biztos.) Budaőrsön ezekszerint másképpen van.
Mindenesetre ha az iskolák önkormányzati kézben vannak, a tankönyveket olcsóbban kapják az iskolák stb. miért a központi költségvetésből, mindenki adójából kellene ingyen adni őket, mindenkinek? Végső soron helyi szinten tudják igazán, hogy ki a rászoruló, mert nekem az a véleményem, hogy az kapjon mindannyiunk adóforintjaiból, vagy a helyi adóinkból kedvezményt, aki rászorul, ha nem így van, akkor mit is akar a fidesz? Az ösközösséget vagy a kommunista gazdaságpolitikát szeretné visszahozni?
Előzmény: Nagy G. (143)
igen7 Creative Commons License 2002.10.01 0 0 145
Hát hadd gratuláljak, ismét sikerült fontos témában topicot nyitni.
Mellesleg fájdalmas egyfelől, hogy politikus ilyen ígéretet tesz (öngól leginkább), feltéve ha a dolog igaz.
Másrészt meg fájdalmas, hogy az ellenzéknek nincs jobb dolga annál, hogy ilyesmikben kutakodjon.
Szakmai kérdésekben komolyabb megnyilvánulásukról még nem hallottam.

igen

armagnac Creative Commons License 2002.10.01 0 0 144
Ahhhha! Tehát Medgyessy azt ígérte, hogy személyes felelősséget vállal azon pontokért, amelyek az őt támogató párt által feltöltött minisztériumok hatáskörébe tartoznak majd? Magyarul nem ígért egyáltalán semmit, mikror becs szavát adta? Ne izéljünk már kéremszépen...
Előzmény: renegade (140)
Nagy G. Creative Commons License 2002.10.01 0 0 143
Na csak azért, mert Újpesten minden általános iskolásnak ingyen van a tankönyv!
Előzmény: Munchausen (142)
Munchausen Creative Commons License 2002.10.01 0 0 142
;-)) ferencvárosi. ;-)
Előzmény: Nagy G. (141)
Nagy G. Creative Commons License 2002.10.01 0 0 141
Újpesti Vagy?
Előzmény: Munchausen (133)
renegade Creative Commons License 2002.10.01 0 0 140
Elismerte, hogy hazudott abban, amire személyes garanciát válallt.

Gumicsont. Szazan szazszor elmondtak, leirtak mar, hogy a koalicio attol koalicio, hogy kompromisszumot kell kotni. Az OM az SZDSZ-e lett, ok pedig elvi okokbol nem ertenek egyet a teljes ingyenesseggel. Ha az MSZP egyedul alakitott volna kormanyt, meg ertenem, mire fol hazugozol itt nagy "batran", de igy...

Valahanyszor ennyire elfogult velemenyt olvasok -- ebbol a szempontbol erdektelen, melyik oldalrol jon --, mindig Goebbels jut eszembe, aki egyszer allitolag azt mondta, a legkeptelenebb dolgokat is el lehet hitetni az emberekkel, csak eleg sokaig es eleg hangosan kell ismetelgetni. Van olyan ember itt a polforumon, aki ne tudna alatamasztani ennek a mondasnak az igazsagat a masik oldalrol vett peldakkal?

Előzmény: Abelárd (132)
pernahajder Creative Commons License 2002.10.01 0 0 139
Már nem úszod meg!

Már rajta vagy a listájukon! :))))

Előzmény: Munchausen (136)
armagnac Creative Commons License 2002.10.01 0 0 138
Azért az nagyobb égés volt, mikor Megyó stoppal jött haza Dzurinda gépén spanyolhonból. Miután odafelé a menetrend szerinti járattal sikeresen lekéste a programjainak a felét. Hab a tortán, hogy Dzurinda gépe meg lerobbant, órákat vártak a reptéren, úgyhogy hazafelé is lekéste az összes programját:D
Előzmény: Munchausen (135)
bibercalmero Creative Commons License 2002.10.01 0 0 137
nemtom milyen csekket emlegetett mp, vagy azt hiszi, hogy a tankonyvboltban csekket adnak, hogy majd postan befizetik?! Szal itt atbaszta az anyukat rendesen, nem tud csekket kuldeni.
Munchausen Creative Commons License 2002.10.01 0 0 136
Nehogy javasolj tanácsadónak, nekem nem szimpi egyik parlamenti párt sem annyira. ;-)))
Előzmény: pernahajder (134)
Munchausen Creative Commons License 2002.10.01 0 0 135
Igazad van, tényleg nem a Hendének kell a címet megadnia. A budaörsi 4 gyermekes családanyának kell a csekket elküldeni, viszont szerintem az bajos lesz, mert kötve hiszem, hogy semmiféle tankönyvtámogatás nem járt neki, ha pedig olyan vastag volt, hogy nem járt neki, akkor vállalja az arcát is.
Nem akarok én itt átmenni ovisba, de akárhogy csűrjük csavarjuk, Medgyessy tényleg bakot lőtt, viszont ő legalább elismerte, nem úgy, mint Viktor a díszdoktori chartergépet.

Mellékesen örülök, hogy mindkét fél rendesen égeti magát, itt lenne az ideje, hogy eltűnjenek a mélyben, rántsa csak maga után Dugovics Tituszként a fidesz az mszp-t. ;-))

Előzmény: Abelárd (132)
pernahajder Creative Commons License 2002.10.01 0 0 134
Már van most is több. Tudtommal.

De nem tartalmilag értékeltem a javaslatodat, hanem abból a szempontból, hogy ez lehetett volna a legfrappánsabb politikusi reagálás. Nem pedig az, amit Medgyessy tett, és amivel hatalmasat égett.

Előzmény: Munchausen (133)
Munchausen Creative Commons License 2002.10.01 0 0 133
Öszintén megmondom neked, hogy örülnék neki, ha lenne ilyen alapítvány, ugyanis sokkal inkább demokratikus ötletnek tartom mint az adófizetők pénzének lezabrálását. Az én gyermekem tankönyvvásárlásakor az önkormányzat állta a cehhet. Nem vagyok egy krőzus, sőt, de a sulikönyvtár javára minden évben befizetek egy nagyobb összeget, én így szocializálódtam.
Mások meg máshogy.
Előzmény: pernahajder (125)
Abelárd Creative Commons License 2002.10.01 0 0 132
Min gondolkozzak? Kapitális ökör, mert ha Hende blöffölt volna, akkor is bekapta a horgot.:-)))))) Elismerte, hogy hazudott abban, amire személyes garanciát válallt.
Előzmény: Munchausen (127)
golyóscsapágy Creative Commons License 2002.10.01 0 0 131
Miféle papírkát?

Azzal, hogy Makogány(a miniszterelnököd) vállata, hogy kifizeti annak az egy családnak a pénzt, maga ismerte el, hogy ezt ígérték.

Előzmény: Bulibubus (119)
pernahajder Creative Commons License 2002.10.01 0 0 130
Szia! Nocsak, kiengedtek a várfogságból? Vagy megszöktél? :))))

El lehet kérni Hendétől. Neki megvan, szó szerint idézett belőle. Medgyessy meg elismerte. Passz. Ennyi elég.

Egy példány, meg a postai címjegyzékek, aztán kész. Jogosultak köre rögvest beazonosítható.

Előzmény: Bulibubus (119)
bibercalmero Creative Commons License 2002.10.01 0 0 129
Hende Csaba (MDF) arra volt kíváncsi, hogy Medgyessy
Péter mikor fizeti ki azt a 41 ezer 800 forintot, amit "egy
budakeszi négygyermekes családanya" - aki levélben
fordult az ellenzéki képviselőhöz - idén szeptemberben
tankönyvre fordított. A miniszterelnök válaszában azt
mondta, hogy a Fidesz az elmúlt négy év során
szaporította a hátrányos helyzetben lévők gondjait,
hiszen a jelentősebb jövedelemmel rendelkezőket
támogatta. "Ha elküldi a csekket, befizetem" - tette
hozzá a kormányfő. Hende Csaba örömmel nyugtázta,
hogy Medgyessy Péter állja a szavát, és felkérte
mindazokat, akiknek a tankönyvekért fizetniük kellett,
kövessék a budakeszi anyát, és kérjék a
miniszterelnöktől, fizessen helyettük is.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!