Köszi a választ,de már befizettünk.Majd lesz valami.Pedig azt mondtam,hogy az idén körbejárom 100x,hogy ne legyen csalódás mint tavaj, de valahogy nem működik a dolog.
Siva Sharm ba a közlekedés kettő liftel jól megodott kevés lépcsővel le lehet jutni a partra.A molónál van néhány ahol a vízbe lehet bejutni, pancsolós rész nagyon kicsi úszni tudóknak jó.A molóra föllépcsőzni jó lábakkal sem könnyű mikor jösszki a vízböl.
Segítsetek nekem 1 kicsit.Most nézem a Síva Grandot,de ha igaz nagyon sok lépcső van?Nem vagyok már 20 éves,sőt csípőprotkóm van,nem lenne kényelmes,sőt megerőltető lenne a sok lépcső.Jól láttam a videókban?
Nem sok időnk volt, (2 nap) és ez árbarát volt, amúgy kifizettük és másnap szólt az utazási iroda, hogy már nincs üres szoba, így felajánlotta az Amway Oyount, ami 5 *-os, közvetlen tengerparti volt. Ezt péntek de. közölték, a gép aznap 16.00 órakor indult. Kis maratont futottunk, no erről a szállodáról aztán tényleg semmit nem tudtunk, de meg voltunk elégedve mindennel.
Kivéve a légitársaságot, az Almasria-val repültünk.
Van valaki , aki bérelt már ki taxit egész napra Kairóban ? Ha igen mi a tapasztalat ? Az utcán leintve is működik a dolog ? Ha igen akkor egy napra mennyi volt a díja ? Előre is köszönöm a segítséget , ha tud valaki hasznos infót adni.
ha leszolit egy taxit , tarsa a kezében a viteldijat . lobogtassa előtte hogy enyiért elviszi e oda ahova . és ha rábolint csak akkor száljon be.
de csak ha konkrétan rámondja hogy oké !
maskülünben a végén mindég bonyodalom van :-D
Nem a gyógyszerrel kapcsolatban akartam jó tanácsot, az világos, majd ha kimegy vesz. Annyiért amennyiért tud. A kint léttel kapcsolatban akartam vmit. Amit jó ha esetleg tud az ember.
Ami ott annyi, az itt más áron fut vö. ki kell menni érte, meg kell venni, haza kell hozni,sőt mint írtam volt ott sem mindenütt 21EGP,m egyes helyeken annyit kérnek érte,amennyit kinéznek belőled!Ezért is kérdezik meg mielőtt árat mondanának,h honnan érkeztél! Amit én láttam az kint 150EGP ár,ami ugye 2500Ft körül van s ahhoz képest a 3100 nem sok. Kint tudni kell mit hol vásárolni. Nem értem milyen tanács kellene.Konkrét kérdésre konkrét választ tudok adni.
csak nem?amennyire én tudom ott minden gyógyszer az itthoni ár töredékéért kapható.pl a Canesten kinti megfelelőjének ára tizede az itthoninak,de ugyanez igaz a Gentamicinre ill. Tetrán-ra is , bár utóbbiból a Pfizer licenc mostanában hiánycikk.
Kint 21 EGP s én magam láttam,amikor egy gyanútlan (ráadásul magyar) fiatal srácnak szemrebbenés nélkül 150EGP-ért adta a "patikus"-nak látszó nepper!Gyógszertárban!
a sharm plaza tengere talán egy árnyalattal jobb , pláne ha tengerbe menve jobra uszol a másik száloda felé elé...
a shiva sharmbol viszont minden este eltudtok akár sétálni , a soho nyüzsgő gicses főterére üzleteibe...
amonnan csak taxival mindenhova...
a legszebb a tenger lent a világitotoronynál a "szabadstrandnál" ill a faraana hotel és szomszédainál.
Az aug. 20-i héten (aug. 16.-19. közötti indulással ) szeretnénk menni Sharm-ba egy hétre. Elsődleges szempont a tengeri élővilág, imádunk sznorkelezni (és enni is, de nem vagyunk válogatósak). A Sharm Plaza és a Shiva Sharm között vacillálunk, ebből kifolyólag az első kérdésem az lenne, hogy melyiket tudnátok ajánlani (esetleg ebben az árkategóriában más szálloda) ? Második kérdés a foglalással kapcsolatban az lenne, hogy érdemes várni akár az indulást megelőző hétig, vagy célszerűbb már most lefoglalni (nem lesz olcsóbb, nem marad hely)?