Nem tudom figyeltétek-e az U-VB-t de ott az első 4 helyezett 15 éves (tehát már jövőre nem indulhat) nekünk pedig van egy hjiezkif-ünk aki még csak 14.
Ha hajlandó lenne idén többet játszani akkor jövőre lehetne egy esélesünk HA úgy dönt hogy indul.
Hát ez a 15 éves német ellenfelemről is elmondható. Miután voogelt dupla hosszabbításban verte, játszottunk, és iszonyú szoros volt. Úgy vertem szintén hosszabbításban, hogy érzésre jóval mákosabb voltam az egész meccsen (külön érdekesség, hogy az első 5 meccs 0, -1, 0, +1, -1 lett, tehát nem lehet mondani, hogy túl nagy különbségek lettek volna - a 6.-at hatalmas különbséggel, 3-mal nyertem).
Egyébként pepe, este mindenképp nyerjél, már csak azért is, mert akkor nem lesz angol a 8 közt.
Nincs ott a címvédő de a verseny első két kiemeltje sem.
Valahogy mintha a nagyok formán kívül lennének.
Voogel, bluedog, és sajnos blick és dunadan is kiesett.
Az, hogy én búcsúztam az tényleg meglepő, mert nem volt tervbe véve, hogy eddig eljutok (bár a gyereknek még este 10-kor is vittem egy pohár vizet meccs közben, de nem akarom erre fogni, mert ennyinek bele kellett volna férnie).
Eléggé kihullottunk az első körben: 9/32-ről lementünk 4/16-ra, ami még nem alapból annyira nem durva (kb. feleződés, ami természetes). Az viszont szomorú, hogy az 5 kiesőben ott van a 2., 5. és a 9. seed (mind erősebb ELO alapján az ellenfelénél), valamint a G csoport győztese is (az 5. kieső mondjuk nem tehet a kieséséről, mert ott magyar-magyar meccsen dől el a továbbjutás).
Legfeljebb bizonyos emberek fél évig lesznek bajnokok, mások pedig másfél évig... bár az utóbbi éveket elnézve, szerintem a Sirpinek édesmindegy... ;-)
Mér maradna ki ha van rá érdeklődés. Az nem is olyan rossz egyébként hogy felváltva toljuk évelején meg a közepén. Bár kb mindig ugyanannyi a nevezés, ugyanazokkal a játékosokkal, szal nem nagy a különbség :P
A magyar bajnokság menetrendje: MÁJUS 31: nevezési határidő JÚNIUS 1/2: sorsolás JÚNIUS 21: csoportkör vége JÚLIUS 17-ig az egyenes kieséses szakaszban 1-1 hét jut a fordulókra
A nevezési határidő nem lesz kitolva, úgyhogy nevezzetek gyorsan!