Flore Laurentienne - kanadai (francia) szimfonikus-instrumentális banda, nem feltétlenül zenei forradalom, de azért izgalmas, ahogy a vonósok rezonálnak és együtt lüktetnek a billentyűssel és a zajkeltő szekcióval
Raül Refree - spanyol (katalán?) zenész, hibátlanul mediterrán gitárpengetéssel, Núria Andorrát pedig külön élmény nézni, ahogy a ritmust csinálja
[Ez viszont nagyon önismétlő és sajnos ötlettelen, pedig igazán nagy Radiohead rajongó voltam és vagyok, de azért tisztelettel megkérdezném, hogy ezt most mégis miért kellett: The Smile ]
Ezen besírtam már 30 évvel ezelőtt is, a retteneteen bő lére eresztett bevezetőjével, meg a szkafandersisakjuk alatt kavbojkalapot viselő űrizékkel ;-)))
De szép a szövege:
"I seen London, Paris, Budapest, Kashmir and Tokyo And there ain't no sight like a desert night looking down on Mexico"
A nyolcvanas évek végén volt népszerű az MTV-n ez a félig country, félig sci-fi videoklip, ami, úgy látszik, mára már senkinek nincs meg eredeti minőségben, csak valami poros videomagnó kazettáról bányászhatták elő, de így is érdekes.
(Valószínűleg magának Kenny Rogersnek sem volt meg az eredeti felvétel.)
Breeders ialah aksi pacuan kuda dua hari yang paling menarik pada kalender. Ini artinya akhir pekan di mana sebenarnya oleh kampiun dimahkotai, seringkali pada akhirnya mengakibatkan kuda-kuda yg menonjol merogoh penghargaan di penghargaan eclipse.