Tudtommal a polgári kör újság ügyében tart csütörtökön megbeszélést, csak hosszan tartót :) Többen az én lakásomat szemelték ki e célre, és én meghajolok a polgári kör nagysága előtt. Csak a Zsuzsi hozza a nyulat...
online platform okés, gzenguz, legalább 1 screenshotot küldjél már át, hogy legyen mibe belekötni. meg az Évi is aszonta, belekezd vmibe,a párhuzamos projektek nem kifizetődők. kéretik egyeztetni.
kitűző okés, no comment.
&
az online kommunikációé a jövő, ezt csak a dévényi tibibá nem tudja. és még vicces is ez a csatornaváltás.
holnap (ma) számtech vizsga, remeg a lábam, egész éjjel tanulnom kell, most megyek is
Fincsimi?? Vittorio, per favore, 80HUF-ért én bennevagyok, és nekem az a javaslatom, hogy csak az legyen rajta hogy IMPK vagy nagybetükkel a kezdők és kisebbekkel a többi szöveg.. namármost.. egy online platform megnyitását már én is jóideje szorgalmazom, olyannyira hogy már el is kezdtem otthon tervezni a website külalakját.. )csak felületesen egyelőre - de a tartalmi részt tekintve közösen kell tevékenykednünk, irkálnunk, fényképeket is készithetünk.... eddig tervbe vett (énáltalam - shame on me :)) pontok a következők:
1. Bemutatkozó. A megalakulástól a mai napig.
2. Külön mindenkinek lenne valami személyes bemutatkozó szövege, fényképe... (ne legyen túl hivatalos)
3. Közös képek. (majd csinálunk, amerre járkálunk, mittomén Ibolyában, közös bulikon, vagy ahol van rá igény...(LOVERSENYPALYA :)
4. Vittorio javaslatai alapján :)
akinek van vmi 5lete, az személyesen is ossza meg a többiekkel, mert az gyorsabb...
Mellesleg az nem igaz, hogy egész nap együtt vagyunk mert akkor megbolooooooooooooooondulnék :)
Utószó. Akkor jön vki az áfterpartira??? most csütörtökön, vagy vhova máshova?????
még egy dolog! (és magamnak mondok ellent, shame on me!)
beszéltünk ugye a impk lapjáról, és arra gondoltam, ha már létezik politológiai platform, akkor lehetne egy olyan lapot nyomni, amiben az ilyen politikai, társadalmi elöadásokat elemeznénk, mint fiatal kommunikációs "szakemberek". Meg persze kiállitásokról, kulturális bulikról is irhatnánk; és nem feltétlenül csak papiron, akár a neten is csinálhatnánk a mókát.
Elég gáz, hogy az IMPK tagsága neten kommunikál egymással, amikor nappal is együtt vagyunk. shame on you! amit viszont ez úton tudatok veletek: valószinüleg tudok csináltatni (impk) kitüzőket potom 8o hufért. gondolom benne vagytok. a kérdés az, hogy a teljes név rajta legyen, vagy csak az, hogz impk. majd megbeszéljük.
Na ja a kamcsisok azok yook, merthogy az én apukám is az (volt) de mára már "csak" a céget vezeti... és amúgy milyen volt a ballib-konferencia??? Miről volt szó?
Ja amúgy meg Én vagyok a kinevezett 'káros szenvedélyekért és belgaCD beszerzésért felelős megbizott', a Péter a distributor, aki szedi a copywright dijakat is :)hehe:Ö szoval te csak felelős fogyasztóként érvénzesülhecccccccc :)Sorry ..........ööö.......ti is NAGYON paráztok a csütörtöki számtechvizsgától?? :)) Jajj,..,ma volt 1 ZH-m a Peloponnésosi háborúról, amit tennap este kezdtem el olvasni kb. fél 8--kor és tartott fél 1-ig (0:30 perc a gyengébbek és a vailantok kedvéért :))))))) ))))) ))) na ez csak vicc volt :) szóval olyan sok mindent tudtam, hogy ezek után a számtechvizsga sima kis délutáni csevej lesz.. de tényleg azt a szót hogzan irjuk le helyesen?? csevej v. csevely ??? ezt most komolyan kérdezem.. ?:)
By_the_way.. láttam egy plakátot az aulában hogy lesz gólyatábor afterparty II. edition ===> talán most beférnénk ..szóval a kérdésem: elgyün valaki velem??? Mondjuk úgy az IMPK-sokra és a tagjelöltekre gondoltam :)
Hogy mi?? Már folyamatban a Belga cd soxorosítása? Erről mi miért nem tudunk? (királyi többes, höhö)Pláne én mint belga cd felelős... ehh.
Lemaradtatok arról az élményről, ahogy befut Réz András nyakig sárosan a Budai Liberális Klubba, félszeg vigyorral a szája szegletében, hogy sorry, lerobbant az autópályán. Az autoautoautopályán. Felvette egy kamionos. Király lehetett.Magyar kamionosok are the kingz!
Ma megvettük a Zsuzsival a nyulat. cool. Nyílt pályázat a nevére on. Eddig 1 javaslat: Rebeka.
hehe, ott vigyorog a Bálint, próbálja feldolgozni a könyvtár létrehozásának folyamatát. ;)
Na nem bántalak. ;)Megyek haza. Status report off.
Ja Bálint a vonat eléréséhez csak gratulálni tudok, nekem is sikerült és tele volt üres hellyel mellettem meg "értelmiségi" fickók ücsörögtek és zabálták a pizzát és hangoskodtak... ja meg mikor megjöttem vasnap pestre majdnem beszopattak a BKV ellenőrök.. merthogy "a nem találom a bérletem" szindrómát elkezdtem és mikor meglett a diákom és belenyomtam a képébe, akkor meg ilyet szól: "ez meg micsoda???" mire én megnézem és látom hogy az a tatabányai bérlet... akkor ismét nekiállok keresgélni mire végre meglett.-..ekkor nagy bunkó hangon megszólal: na szerencséd!!! Huhh...ezek a BKV-sok!!! Na utána mentem haza az albiba és rögtön meghallgattam a Belga - Kalauz számát :))
Na mára ennyi mert kezdődik az 'izgi' számtech óra...
Császtok trianontagadók! Na mi a pálya?? A CD sokszorositását ma elkezdhetjük mert az jóóó. A szombati esztergomi kiri meg jó vót, főleg hogy csak délre értem oda és minden tanár megjegyezte az arcomat... de erre jött csak a ráadás, amikor megérkezett a fincsi ebéd... (Fincsi, mi?) Naszóval akkor gyertek mer nem lösz belga cédééééé.............. :)))
JA és a legjobb élményt a buszon lévő IMPK plakát által kiváltott emberi fejszerkezetek nyújtották. Na SZEVASZTOK!!
u.i.: elkezdtem a saját honlapunk megtervezését, amihez várom a segtséget meg kellene csinálni közös fényképeket...
Ezt a kis következtetést esztergomi beszédéből vontam le. Amúgy itt vagy Ati? Képzeld, én elértem a vonatot, de Adri 5 min-el az indulás előtt telefonált, hogy még a kolesznál van mert nem gyün busz. És ennek ellenére a csaj elérte a vonatot! Ez hihetetlen! Leállítottt (3t) egy taxist, aki úgy száguldott vele, mint a Villám.
De pl. Gács Anna nem is így néz már ki (fiatalodott vagy 20 évet), György Péter nagyobb, Hargitai Henrik szakállasabb, és nincs fenn Angelusz Róbert portréja :(( (És Somlai Péter az életben nem is hasonlít György Péterre)
Árpád-híd: A pesti oldalon van a buszállomás úgy tudom. Szintén zenész... :)
Sziasztok!
Bocs, hogy belepofátlankodom a magánbeszélgetésetekbe, DE: a tanárokról beszélgettetek, ami igencsak felkeltette az érdeklődésemet, de sehol nem találtam az ELTE honlapján a tanárok listáját.Tudnátok segíteni nekem, hogy hol találok ilyet? Mert kommunikáció szakon szeretnék továbbtanulni, de még nem tudom, melyik egyetemet válasszam.
Előre is köszi!
Mit kíván a magyar nemzet?? Magyar nemzeti hip-hop rap-et!! Szóval jó a kocccsi, jó a kocccsi, jó gépégépégépégépékocccsi... miénk a pálya, az autópálya, az autoautoautopálllyaaa... :))
IMPK-sok SZEVASZTOK!!!!! Na hogy teccett a Belga konci??? Kiráály vót, mi?? Na a jóhírem az, hogy nagyon überfrankó minőségben megvan az egész album, melynek címe: Majd megszokod ... :) Fincsi, mi??? Ja igen és van 1 tippem a himnusz kezdetére:
IMPK-sok SZEVASZTOK /vagy/ IMPK, fincsi, mi???
Na hogy teccik??? Ajjaj, mingyá mehetek a suhamer órájára... izgi lesz tutira... mit is fogunk csinálni...szerintem elmagyarázza még-1-* hogy a CTRL+ALT+DEL az ua. mint ALT+CTRL+DEL vagy hasonlók :)) Na mind1.. ja Árpád híd melyik oldaláról indulunk holnap??? Valaki mongya má meg nekem asztat mer nemtom.. de élőben!! :))
Hogy ballib lenne az Elte komm., még nem jött le nekem. Mondjuk valszeg nem az 1. héten vágnak az arcunkba egyértelműségeket. De pl. az bejön nekem, h a kritikus szemléletet nyomják. Nyilván a hallgatók sem esznek meg mindent, de akkor még csak véletlenül sem mondhatják, hogy mire kell rábólintanunk. De úgyis kiderül majd minden.
Bëlga, végre, ctrl+c, ctrl+v, nyálcsorgatás.
...
A keresett oldal nem elérhető.
Nem baj, gondoltam, megkeresem.
A kereső technikai problémák miatt nem elérhető.
Qrva anyjukat. Nincs több türelmem hozzá.
Szal hol is van az a Bëlga?
Megkérdezek nálam okosabb embereket.
Hát ez a számtech borzasztó. El sem hiszem, hogy a pénteki óra témája ez volt: MI A BILLENTYŰZET
:-)))
Közben felmerült egy kis probléma! Az IMPK-nak nincsen saját indulója. Ezt a hiányosságot mihamarabb pótolni kell! Az egész akkor merült fel amikor tegnap (pénteken) Adrival hazafelé vonatoztunk. Mivel nem volt hely (most kapaszkodj!) a budi előtt álltunk. (Adri ült.) A CFR-vagon mocskos, szaros WC-fülkéje előtt, ahová ötpercenként kirohangált valaki, és aminek az ajtaja fölé valaki (igen ironikusan) egy halálfejes matrciát ragasztott. Szóval ott gubbasztottunk és felmerült, hogy énekeljünk. Ha meg már énekelünk, akkor énekeljük az IMPK indulóját. Csakhogy ilyen NINCS!!! Úgyhogy sürgősen gyártani kell egyet!
Raddi, biztosan vannak olyanok is, akik a felvételin sem tudtak sokat hozzászólni a számtech-hez, nekik pl. hasznos. Meg annak is, akinek mondjuk van lövése a dologról, de tuti vannak homályos részek. Mind1, addig se a kocsmában ülünk ;) Majd utána.
A Superman nemtom, mikor és hova érkezik.
Bocs, bár én az ELTE-n más szakos vagyok, de meg tudjátok mondani, hogy Superman mikor tart e.a-t? (egyszer meghallgatnám őt úgy is, hogy látom IRL a fejit) (és hol?)
Ha kellett számítástechnikából is felvételizni, akkor miért kell minden este alapfokú számtech kurzust tartani?
A már említett kommunikációs buli pedig 21-én szombaton lesz Esztergom felé, 7:50-kor indul a távolsági busz az Árpád hídtól. 10:00-18:00-ig tart, megjelenés kötelező.