Tudod a Szigeten pont az a kor- és társadalmi osztály bulizik, aminek körében utcahosszal wezet a Fidesz. Hiába megy ki D-209 jópofizni, attól még a szoci arcok gázosak maradnak a korosztályunk számára. :)))
hogy is volt az a langyos víz?vagy azt is félreértettem? lehet én is csak fikázni tudok már?:)
gidához hiába szólsz, én megpróbáltam vele normális hangot megütni, mint mindenkive.Tegnap kaptam én egy agymosott, megvezetett balos vagyok és takarodjak. biztos így gondolta, helyesen, takarodtam, azóta nem szólok hozzá, hátha megtűr azért, ha nem hozzá beszélek, mást fikázok, topicot nyitok és a témáról beszélek mindig, mint most is
orulok hogy ebben a topikban IS ilyen visszafogott a hang. orulok hogy ebben a topikban sincs fika. a jobboldal egyebkent is eo ipso gyuloli a fikat. a baloldal hordja a sarat, rakja fel a fikat. szemet baloldal. ez egy szep aranyos topik.
a kisgyereket akit nem tudom kicsoda meeg nem fikaztatok. nem jutna egy kis fika ora is?
"Dr. Villányi Miklós Simicskó István (Fidesz) felvetésére kijelentette: a Magyar Nemzet által közölt, ún. második dokumentumban említett személynevek - azaz Szegedi József, Ormai Olivér és Kenyér István is valósak. Azt azonban megjegyezte: az irat több "logikai bukfencet" is tartalmaz, s számára úgy tűnik, nem valóságos.
Arra a kérdésre, hogy akkor kinek állt érdekében ilyen dokumentumot hamisítani, Villányi így válaszolt: "A hamisítások mindig később készülnek." "
Pedig ez még megvan.
"Nem volt tudomása Medgyessy Péter múltjáról, erre utaló dokumentummal nem találkozott - jelentette ki dr. Villányi Miklós az 1987 novembere és 1989 májusa között pénzügyminiszteri tisztséget betöltő politikus a Medgyessy Péter miniszterelnök szt-tiszti múltját vizsgáló parlamenti bizottság előtt hétfőn. AZ ex-pénzügyminiszter elmondta: a Magyar Nemzet által leközölt, az ún. második dokumentum valós személyekről szól, ám több logikai bukfencet is tartalmaz."
Úgy tűnik a Szigetről semmi több. Ennyit ért. Ez egy PR fogás volt, megtették mások is. Szimpatikus, hogy odament és nem egy szónoki emelvényről intézett beszédet a néphez. Kár volt róla topicot nyitni.
Ez logikus. Az ruhacserés álcázás már a kezdö 007-esek repertoárjában is benn van. Na jó megyek és dolgozok valamit, azé kapom a lóvét, nem a topikolásé