Mutass nekem egy tényt!!!Én ilyenről nem tudok ami számomra meggyőző lenne.S különben sem ez a fontos hanem ami ma ír,Horn,Medgyessy stb.múltja nem zavar?
Hogy is ír Lovas egy önéletrajzában? Valahogy így:
Keresztény szellemiségü(?) ifjúsági kört kívántunk létrehozni...
Nem gondolám, hogy a csoportosan elkövetett nemi erőszaknak ez lenne a polgári megfelelője.
De hát mit lehet tudni.....
"Mellesleg a hurkazsiros nápolyi elég undoritó lehet."
Talán ha kipróbálnád és úgy mondanál véleményt kedves gárfild.
Tán a lasagna nyersen jobb?
Ma regisztráltattam magam ,nem tiltottak le.Eddig csak kibicként olvasgattam de úgy gondoltam most én nyitok egy topicot.Nem értem a rosszindulatod.A személyim is elkéred?
Óvodai foglalkozás:
-Na gyerekek, milyen volt a huszár bácsi a mesében?
-Háááát... ooookoooos.
-Megmeg báááátooor.
-Igeeeen, meg széééép.
-Nem, gyerekek, ő bajnokpázmán volt. Ülve is férfias.
Tudod az az érzésem, hogy még meglehetősen fiatal vagy. Ez persze nem baj, sőt... szerintem nyomtasd ki a mostani beirásaidat, később napló gyanánt jól jöhetnek.
Üdv: egy bolond nőszemély, akinek a legnagyobb lánya szerintem kb Veled egyidős
Lovast lehet szeretni, útálni pártállástól függetlenül is. Az inkriminált cikk mindenesetre jó, érdemes elolvasni :
http://www.mn.mno.hu/index.mno?cikk=92529&rvt=15&date=2002-07-24
Az persze nem bánt hogy mit össze gyalázták Orbánt amiatt a kézcsók miatt.Mészáros is micsoda cikket kanyaritott!Most mit ir,látva a képet ahol Verheugen lenézőn röhög szegény lengyel nénin?Orbánon látszott hogy kinosan érzi magát.
Szeniális volt! Mi több, egyenesen szenilis, mondhatnám mániákus.
Egy kézcsók kapcsán mi elcsattant Mezőkövesden és Wroclawban bizony élesen biráltatik a D-209-es fedőnevű lábos kormánya imigyen és másképp:
"Orbánt viszont D–209 és hálózati kormányát támogató sajtója csak személyén kívüli okokkal tudta támadni. Ezért kellett mitikus bűnné fújni az Orbánnal nehezen társítható Kaya Ibrahimot, vagy azt, hogy édesapja nem hagyta abba bányájának üzemeltetését. Vagy hogy – a bűnök bűne – egy idős asszony 2001. augusztus 7-én, Mezőkövesden kezet csókolt neki. No nem olyan indítékkal, mint a várható EU-s pénzeknek örvendő néni nyaldosta a brüsszeli biztos mancsát, hogy a Soros-féle Mancs stílusában jellemezzük a wroclawi aktust."
Bizony ez mind, és még sok egyébb az MN 6. oldaláról származik és mint vélemény adatik közre a polgári körök épülésére, mert a pénzükért ugyan kapjanak valamit, már csak azért is, mert ha nincs Bayer jó a Lovas is.
Tőteni kellesz a lapot mert bizony megüresedtek az oldalak az állami megrendelés hiánya okán.
Van ám benne pufajkázás, horda és még kendepéter (így!, hivatkozva Eörsire "sasváriszilárd"-ozás kapcsán) is megidéztetik mint Quasimodo-típusú egyén.
Egyszóval csupa élvezet, kellem és báj.
Lovas Petyka folytatva egy "pógári hagyományt" természetesen, mintegy mellékesen, bojkotra hív a 168 óra ellen.
Szóra sem érdemes.