Haho, na, megint mindenki alvasba fordul, mire idetevedek. ;)
Szia Halci ! Nalunk csak egy kis jatszoterezes, strategiai jatek est, meg egy szulinapi buli fert bele a hetvegebe, de mindket este eleg hosszura nyult ahhoz, hogy a vasarnapunk nyulos, kuszo-maszo legyen... Raadasul az eso is esik/esett, ugyhogy itthon probaltuk egymast a dekken tartani... Jo lenne most egy jo nagyot aludni majd este, de ez ugyebar, nem rajtunk mulik... ;)))
Mi ujsag a leanyvallalattal ? Akkor most megint "cegalapitas" folyik ? Ugy emlekeztem, egyszer mar "szegre akasztottatok" a "papirmunkat"... ;)
Kepzeld, mi mar tul a felidon ! ;))) Tiszta fura ! Tok gyorsan no a pocakom, es iszonyatos nagy kedvem van az eveshez, - barmikor barmit, de leginkabb hust krumplival, sult sajttal, tejfollel, ilyen-olyan kombinaciokban. Viszont ma eppen halat sutottem rizzsel, es az is nagyon jolesett ! Jonnek a kilok, de most akkor sem banom ! ;))))
Szai manócska, szerintem igen Épp Te most :-)))) Kicsit mozgalmas volt a szombatunk, reggel közlekedési múzeum, utána ebéd a vialunában, aztán alvás, aztán táncház, aztán cirkusz, aztán őőőőőő, izé leányvállalat alapítás :-) Ma kicsit stand by van, megyünk shoppingolni 7 végi farsangolásra. Na pussz!
Na beadtam ma reggel a tendertet. És most segített, hogy beteg voltam!!! Volt egy bejárás szerdán, ahol is megmutatták mit is kell csinálni. De erre nem tudtam elmenni, mert a lépcsőn sem sikerült lejutnom. Mint kiderült, a konkurrencia ezért azt hitte, hogy én nem is fogok pályázatot beadni, és ezért olyyan árat írtak be, hogy hűűűűűűűűű. Én meg mivel ismerem a helyszínt, meg írtak jegyzőkönyvet a bejárásról, ez alapján megterveztem a rendszert. És beadtam a pályázatot, féláron, mint a többi két versenyző :-) Szóval mázlim volt, hogy megbetegedtem :-)
A lauda pár éve tönkrement, és megvette az austrian erlájnsz. Azóta is lauda névvel repül, de nem laudáé. Viszont Niki nem bírja légitársaság nélkül (Ő is pilóta, repül járatokat!), és alapított egy FlyNiki nevű légitársaságot. Ez közösködik az Air-Berlinnel, azaz ha az erberlinre veszel jegyet, akkor lehet, hogy nikivel repülsz. Vagy fordítva. De az osztrák légikikötő sem nőtt a szivemhez...
Igazolt távollét: Szülök látogatása. Macibaba nagyon örült nekik, olyan édes volt! Képzeljétek, nekiállt menni kézenfogva, eddig csak leült, ha fogtam a kis kezét.
Halci, kész örület ez a sztori Laudáékkal! Most a Lauda Air-rel voltatok vagy a Fly Niki-vel?? Mindenesetre a Lauda egy genyó cég, egyszer jelentkeztem földi szolgálatra, fel is vettek, de mikor megaszondták a zösszeget, a szemükbe röhögtem. Régen az egyik legjobb légitársaság volt, szuper kajákkal (Do&Co), most meg.... Amikor elöször mentem velük, a kis porcelán tál öt részes volt, most talán 3, de lehet csak 2. Nekem sem adtak takarót elöször, másodszor már erélyesen kértem, rögtön az elején, mielött leültünk volna, akkor nem mondhatta, hogy elfogyott.
Na mentem, még vár rám egy hosszú-hosszú emilke....
Pocakom még xarul, de holnap reggel be kell adnom egy tendert, így aszem nem alszom ma :-( Annyira idióták ezek a közbeszerzési tenderek, ugyanannyi papírt kérnek be egy ötmilliósra, mint egy 2milliárdosra. Meg minden papírt mire begyűjt az ember, addigra megzizzen. Csak azt nem tudom, miért nem elég csak nyilatkozni, aztán meg aki megnyeri attól bekérni az igazolásokat? Aki kitalálta azzal iratnék meg egy ilyet, rájönne, mennyire marhaság :-(
Aaaaa Halci, nem is te lennel, ha nem ilyenek tortennenek "nyaralas" alatt! Legkozelebb lecci-lecci csupa szep tortenjen, semmi laz, meg hasonlok, meg undok legikiserok!!!
Ha mast nem, hat annyit legalabb elmondhatsz, hogy kalandos volt...:-) (bocsika!).
Ha valaha megyunk Teneriffere, majd Toled kerek tanacsot!
Jobbulast a gyomrodnak!
Mennem kell, mert nyuglodes van, ma a reggel 7 oras felkeles ota gyermekem kerek 8(!) percet birt aludni....hogy birja?????? Mert en nehezen!!!!! (telllleg Hal, Te megkaptad a kepeket, amiket kuldtem?)
Kisztihand kedvesim, épp gyomorfájós vagyok :-( UFFF Na de legalább ráérek 1 picit :-( De Tenerifféről még nem írtam Nektek, most akkor ez jön...
Szóval indulás elötti gondolatok.... Mivel már kétszer jártam ott tudom, hogy melyik az a hely, ahol én (és kis családom persze) jól érezzük magunkat. Tavaly a neckermannal egy helyes kis szállóba mentünk, messze a nyüzsitől. A legmagasabb szálló is max két emelet, és az egész part nyugodt és békés. A neve is az, hogy Costa Del Silencio és az is.... Szóval elő a katalógusokat, és persze minden utazási iroda csak és kizárólag olyan helyekre indít utakat, ahol ezeremeletes szállodák vannak, meg ilyesmi. Én meg nem igazán kedvelem ezt. Szóval sehol semmi jó út, nosza keresgélni kezdtem, és valahogy sikerült megtalálni hol is voltunk tavaly. Na szálloda megvan, már csak oda kell jutni. Internet, keresés, és megtaláltam az AirBerlint, aki a Niki Laudával szövetkezve repülnek Bécsből teneriffére. És miért is Bécsből? Budapestről a repcsi este 6 körül indul, és éjjel érkezik, ami nem olyan rossz. De hazafelé onnan éjjel egykor indul, és reggel hatra van itthon. Noémi persze alszik mint a tej, de Balázska meg csak pár órát, és utána meg ébren van. Szóval nagyon ki voltunk amikor hazaértünk. A niki reggel fél hatkor indul, és 11-re van teneriffén, visszafelé, meg délelött 11-kor, és ötkor már bécsben van. Ja és vagy 80 ezerrel olcsóbb, mint pestről (négyünknek). Levonva szállás, út, parkolás még így is 40k a megtakarítás. Na a fizetéssel sem volt minden egyszerű, az air-berlin itthoni ingyenes száma, egyátalán nem ingyenes, és azonnal berlinbe kapcsol, ahol alig értenek németen kívül máshogy (max angol, de azt sem nagyon). De valahogy sikerült, a részleteket megoldani, így lassan elérkezett az indulás napja. Le volt foglalva a reptéren a szállás, összepakoltunk, levittem a cuccokat. Majd háromszor pakoltam ki a volvo kombi hátulját, mire sikerült benyomkodni a cuccokat. Szóval csomagunk volt egy pár. (ez még fontos lesz....) Megérkeztünk Bécsbe, a reptér szemben van a szállodával, így csak át kell menni, egy utcán, és máris ott vagyunk. Na át is mentem kerestem egy kofferkulit, amit simán feltoltam a szobába, ott rápakoltam a böröndöket, hogy reggel könnyű legyen az indulás. Addig is elmentünk egy barátunkat meglátogatni, este vissza a szállodába. Elraktam a kocsit a parkolóba, lefeküdtünk aludni. Balázska fél órás átlagban sírt fel, üvöltött, mint a sakál. Összesen sikerült másfél órát aludni :-( Reggel négykor pedig csörgött a vekker.... Kissé nyűgösen ébredünk, Noémi még durmolt, ezért nem akartam felkapcsolni a nagyvillanyt, csak az olvasólámpát. Fel is kapcsoltam, ami egy nagy durranással megadta magát a teremtőnek, ezzel magával rántva a szoba teljes áramellátását. Ott álltunk töksötétben reggel négykor, a szállodában, egy pici kulcstartólámpával összesen. Na valahogy összeszedtük magunkat, elindultunk a reptér felé. Ott kiírva, hogy indulási oldal arra. Elindultunk arra. Odaértünk a lifthez, arra meg ki volt irva, hogy out of order. De semmi infó, hogy merre van működő valami eszköz ami felvisz az emeletre. Na valalahogy a repülőtér másik oldalán találtunk egy müködő liftet, fel , rohanás a pulthoz. Ahol is az előre lefoglalt helyünk helyett, kaptunk egy kézzel írott beszállókártyát, mondván hogy nem jó a komputerük. Na itt kezdtem kissé ideges lenni. A terminál két részre van osztva, egyes, és kettes, a kettesen kezdődik 46-tól a számozás, és 76-ig tart. Nekünk a 72-es volt. Naszóval ott közölték, hogy a gyerekülést, az egyes, és kettes kapunál lehet feladni. Nosza át a repülőtéren, át az egyeshez, ahol is kiderült: a számozás 4-essel kezdődik. Na gyerünk repülőtérátloholásba, mint kiderült az egyes-kettes kapu a kettes terminál 46-os pultjával szemben van (logikusan). Na odaérünk a beszállítókapuhoz, ahol is jelezzük, hogy ez így nem jó, hogy össze-vissza ülünk, és miközben az asszon beszélget a libucival, az feláll és elmegy. Kulturáltan, és utasbarát módon. Hosszú morgás után, megigérik, hogy csinálnak nekünk helyet, várjunk. Vártunk. Csináltak, négy helyet, négy különböző sorban. Na itt döbbentem rá, hogy képes vagyok angolul üvölteni 10 percen keresztül..... A sztyuvikat persze baromira nem érdekelte az egész, az utasok voltak olyan rendesek, hogy segítettek, és az asszon egy sorban tudott ülni a két törpével. Olyan apróságok, hogy kértem még zsömlét, közölte, hogy nincs. Aztán két perccel késöbb elkezdték osztogatni a maradék zsemléket. Kértem párnát, mondták, hogy nincs, persze ott volt fent a csomagtárolóban, de tettek az utasokra nagy ívben :-( Szóval már tudom, hogy Niki erlájnsszal soha többé..... Na hat óra út után megérkeztünk teneriffére, ahol 28 fok fogadott, és ez igencsak jót tett a lelkivilágomnak :-))) Mivel előre lefoglaltam a kocsit, egy A-mercit, de "természetesen" közölték, hogy nincs bent a werda, de adnak helyette egy citroen picassot. Hát jó, legyen. A kocsi jó volt, mindössze egy hibával, a levegőkeringető rendszere igenerősen és magasan sípoló hangot adott, amitől két percen belül megfájdult a fejem. Másnap visszavittük, és már ott volt a merci. Negyedik nap sikerült megbetegednem, ami szintúgy nem tett jót, három napig lázasan feküdtem. A hazafelé út majdnem problémamentes volt, eltekintve a sztyuvik nyegleségétől, és bunkóságától. Felkaptam a kocsit, hazavezettem, és itthon gyógyultam tovább.
Orulok, hogy jobban van a menyem popoja...ja, gomba az onnan lehet neki, hogy van benne...marmint gomba, es mint mindenkiben, es ha valami miatt a bakterium floraja csokken (pl. antibiotikum szedes, vagy barmi mas), akkor a gombak eletteret nyernek, es megjelenhetnek kulonbozo helyeken, pl. a popsin, es randa vorosse varazsoljak...szoval csak "sima" Candidara gondoltam, semmi borzalomra!
Nagyon edi lehet, ahogy altatgatja a babait, hihetetlen, hogy mar majd egy eves, es mennyi mindent csinal!:-)
Nathadat kurald tovabb, es gyogyulj meg gyorsan!
Mi most nem jarunk ki , de mar gondolkodom rajta, hogy ujra kimegyunk egy fel oracskara, dacara a hidegnek, mert tegnap ota szepen sut a nap!:-)
Dejó dejó, hogy már ilyen aranyos a pici fiad (is)!
Az meg külön aranyos lehet, ahogy Bendivel "jóban vannak"!
Hihetetlen nagyot nött!!Zombi anyuka??? Kacatka 2 óránként szopizott, mégis hogy elfelejtettem már... valahogy az ember agya töröl ilyeneket idövel, hihi. :-) Nagyon várlak egy kis zalai fürdözésre, és azt meg nem hiszem el, hogy fürdöruhában izé, amiket állítasz!
JA, köszike a tippeket piros popóra, Halci neked is, kence az van nagyon jó (Lasepton), már javul neki, szerintem kajától van, most próbálom kideríteni, hogy valójában melyiktöl. Bobus, gomba az meg honnan lehet neki???? Pelust nem váltogatjuk, születése óta Pampers, szerintem nem az lehetett a gond.
Pedrus, képzeld, ma Kacatka is hasra fektette a bohócát, meg a Pocka-macit (:))) ), betakarta öket, és melléjük hajtotta a fejét. Kb. 2 mp-ig bírta is, aztán kivágta öket a takaró alól, lusta banda kifelé, majd kezdte elöröl. Majdnem megettem. Úgy látszik zavarja öket, ha látják a szemüket, talán ez nem fér nekik össze az alvással. :-)
Dádhám javulgat, szerintem pár nap és kutya bajom, eccerüen nem lehetek kripli, ma is mentünk -9 fokban sétálni, tök jó volt. :-)) Maszatom úgy aludt, csak az orra hegye látszott ki. Már hazafelé tartottunk, mikor megállított egy ürge, hogy aszongya csuldigung, wo iszt sopping sziti???!!! Ránézek a tütüjére, mondom neki ékes magyarsággal, na figyelj öreg, itt elmész jobbra-balra-körbe-de föleg elöre, oszt ott is vagy. :-)) Annyira örült, nem gondolta volna, hogy az egyetlen teremtett lélek, aki kimerészkedett a zimába, pont magyar lesz. Aszonta, jajj de örülök, most tök öszintén, köszi köszi, aztán beugrott az autójába, de még megjegyezte amúgy röptiben, hogy a gyereked is nagyon szép!!!! Itt nyerítettem fel ló módra, mert tényleg csak az orra hegye látszott ki, de azért aranyos volt, nem?!!
Nem olvastam vissza mindent, ezert csak igy belecsapok...
Boha, piros popsi...
Lehet egyreszt allergia, akkor jo lenne kideriteni, hogy mitol. Halci otlete jo, vannak babak, akik bizonyos peluskra erzekenyek. Ha Te eszrevetted, hogy pl. a Hipp kajak utan jobban elojon, akkor nezd meg, hogy mi az az alakotoelem, ami a Hipp kajaban van (pl. tejpor, valami adalek, vagy "termeszetes" szinezek, stb...tudom, hogy elmeletileg csak termeszetes anyagokat tartalmaz, de allergias barmire lehet az ember...), de nincs abban amit Te fozol neki, illetve nincs mas bebikajakban, amiket szoktal neki adni, es kevesbe, vagy egyaltalan nem irritaljak a kis boret. Ha valamit ki tudsz szurni, akkor azt kesobb mar ki tudod kerulni...lehet egyebkent allergiatesztet is csinaltatni, hatha talalnak valamit.
Aztan lehet gomba, az is csunyan kicsinalhatja a kis feneket ...arra jo barmilyen boraxo keszitmen, gyogyszertari boraxos popsikrem, boraxos glicerin oldat, stb., erre ra lehet kerdezni (ezek a legegyszerubb kremek, d enagyon hatasosak gomba ellen, persze lehet kapni puccosabbat is...).
Meg probalj ki rajta egy csomo kremet, a neogranormon jo, meg a Sudocremet is dicserik sokan. En azt tapasztaltam, hogy a zink-oxidos (esetleg pluszban megrez-oxidos) popsikremek is nagyon szepen helyrehoznak borproblemakat (nekunk nem volt fenekgondunk, de volt mas bornyavaja...). Ezt is arulnak gyogyszertarban, de pl. a Nivea popsikremje is ilyen azt barhol lehet kapni,es eleg hatasos (csak kenni nem kenyelmes...).
Meg ha nagyon piros, akkor erdemes neha "szelloztetni", bar tudom, hogy ez nem a legkenyelmesebb, de egy "pisibiztos" heleyn erdemes kiprobalni, es egy kicsit megszabaditani a pelustol mindne nap. Remelem, rajottok a gondra, es hamarosan szepseges popsija lesz a leanyzonak!
Neked is jobbulast, hess randa natha!:-)
A korhazban az egyik szobatarsam csak ezekkel a "csocsikekkel" tudott szoptatni, haaaat, nagyon megszenvedett az elejen, de szerncsere a kicsi lanya hamar rakapott...jo kenyemetlen lehet honapokig igy szoptatni, dehat az anyatejert mindent. Ugyi vagy, hogy ilyen sokaig huztatok!:-)
Halci, Ti mar megint Zalakaros??? (torzslatogato kedvezmenyetek van??:-)) Komolyan, meghoztatok a kedvem Bohaval egy kis zalai kiruccanashoz...bar nalunk meg noni kell a gyereknek, no meg az sem artana, ha furdoruhakepes formatumot oltenek....:-)
Pedrusnak mar irtam, hogy csodaszep a lanya, szerintem ocsi is szivtipro lesz! Az uj lakhoz meg minden jot, erezzetek nagyon jol Magatokat!
Pocka gyerkoceit elnezve meg felmerul bennem a kerdes, hogy harom mellett (es ilyen csintalan harom mellett), mit tud meg csinalni????????
Mano, Te merre vagy, Veletek mi van????
Es je egy Cicaleki, neha irhatnal bovebben is (ne csak mindig az uszonyosnak uzengess!:-))
Mi megvagyunk, Botond holnap mar het hetes lesz. Kis duci, mar 5 kilo (2800 volt, amikor hazajottunk). Nagyon elenk kisbaba, nem tul sokat alsizk, de most mar jo, mert nezelodik, "dumal" amikor fent van, es a hasa csak ritkan kinozza (ugy tunik, mulik a hasfajasos korszak...). Persze ejszaka meg ketszer szopik (gyakice egesz nap ugy 3 orankent, nagy ritkan negyet is kibir, de sokszor volt mar ketto is...), igy en zombika vagyok, de megeri, mert kulonben csuda jofej kissrac, es mar vigyorog rank ezerrel, nagyon kedves, es jo erzes, hogy mar nem csak ugy nez, hanem kommunikal is...
Bendivel nagyon joban vannak, imadjak egymast (majd kuldok uj kepet ).
Igyekszem surubben jonni, most mar tenyleg kezdunk belerazodni a ketgyermekes letbe...:-)
Hát Pedrus, tényleg ennivaló Verocska abban a cuccban! Na anélkül is persze, hihetetlen milyen nagy lány! Nagyon aranyos lehet, ahogy játszik a gépekkel, meg beszélget, már nem nehéz vele, ugye?!
Te is nagyon szép vagy, szerintem a négy kiló szinte semmi. Mondjuk azért a babakocsit nem emelgetném a helyedben, meg mást se, de állítólag a második gyereknél már többet bírnak (meg bátrabbak) az anyukák. :-)) Mindenesetre a költözésnél figyelj oda magadra! Tök jó, hogy otthagyhatjátok azokat a dögöket, mér´ kell ilyen agyatlan embereknek kutya????? Na és a gyerekeket egy szobában fogod elhelyezni? Tesóméknál is együtt voltak sokáig, aztán beköltöztek a házukba, ezer szoba ugye, gyerekeknek is külön, aztán évekig átjártak egymáshoz aludni. Nappal ugyan ölték egymást, de az éjszaka, hmmmm az ugye olyan rossz egyedül! :-)))
Na és mennyivel másabb így várni a babát, hogy már van egy????
Döbyke, fotót ide a kis kertészgatyásról!!! Miket csinál???
Pocc, annyit röhögtem az esti rohangalászáson!!! :-))) te, és azok a mestermüvek? csak nem te gyártmányozod öket????
Nálunk taknyikórban szenvedö anyuka, egy hulla fáradt apuka és egy piros (nagyon csúnya) seggü gyermek a felállás. Mi a fenétöl piros meg kiütéses ennyire a kis poppantója??? Megint ehetett valamit, amit nem bír. Nem akarom elhinni, hogy egy üveg Hipp kaja ennyire betegyen neki!
Èn is csak szipogok, lassan két éve nem voltam beteg, de még egy náthám sem volt. Délután negyed órát bugyborékoltam jó kis eukaliptuszos vízben, tök sokat segített. Hihetetlen, hogy megváltozott az idöérzékem, most ez a 15 perc olyan eszméletlen hosszúnak tünt, mintha órákig áztam volna...
Ezennel megoldódott a szopi ügy is, Kacatom már igen utálta a csöcsikéket, dobta ki öket a fenébe, nekem meg most aspirin kúra van, tehát szopinak így is, úgy is annyi. 11 hónap volt, napra pontosan. :-)) Belegondolok, az elején aszontam, ha 3 hónapig bírom szoptatni, akkor már halleluja. Ehhez képest... :-)
Na, asszem elaudt a kis boszi, nem hallok se tetetézést, se nyenyenyézést. Megyek én is, dölök egyet. Pussz!
köszi Csajok a sok dícséretet! Az anorák Pocka szerzeménye bizonyám :-) én is imádom. És fura, de tökre nem kényes cucc, ha picit koszos lesz valahol, sima vizes szivaccsal simán eltüntethető róla bármi. Jó vétel volt ;-)
hát Döbike, azé má van rajtam 4 kiló... nemtom az sok-e, asszem Veroccsal a 26. héten még nem híztam ennyit. Bár most 5 kilóval kevesebbről indultam.
Tényleg gyönyörűséges ebben a rózsaszín kezeslábasban (is)! :-)) Mint 1 hótündérke... :-))) (te is nagyon csini kismama vagy, nem híztál szinte semmit)
Pedrus, pocakos, Verocsos képeket kérek szépen!!! Meg találkozhatnánk is egy séta erejéig, olyan közel lakunk egymáshoz! (Zsigmond téri játszóra szoktatok menni?)
hát igen, Bóhácska, nagyrészt a hülye ugató vinnyogó rohangáló kaparászó kutyák miatt lépünk le, pár hete napokig 4-5 órákat aludtunk és a legkülönbözőbb időpontokban (éjjel 2-4 között, vagy fél 5-6 között, stb) beszélgettünk Gáborral alvás helyett, mert képtelenség volt szunyni a hangzavartól... szóval horror volt, na!
itt csak egy macska lesz az egész házban és lesz külön hálónk is.
holnap kezdek dobozolni!
Verocskám édesem nagyon okos, szépséges, imádnivaló! Egész nap jön-megy, rengeteget játszik egyedül (amíg főzök, takizok, stb.), és olyan kis értelmes játékokat agyal ki. Pl. lenyúlja a konyharuhát és azzal takargatja be az "alvó" babákat, macikat (amit azzal jelez, hogy arccal lefelé fekteti le őket, mert ugye ő is hason alszik, gondolja, hogy a hason fekvés egyenlő az alvással :-)). Meg kiszedegeti a konyhagépeket (robotgép, narancsfacsaró, mindet a veszélyes cuccok nélkül persze, mert a forgókéseket pl nem kapja meg :-) és azokkal brümmög, kap műanyag edényeket és ő is "főz", fa építőkockákból a babáinak. Na meg előszedi a porszívót és "takarít". Szóval sokat, sokat játszik ilyen kis maga által kitalált szitukkal. emellett a közös játék is hasonló, etetjük, öltöztetjük, altatjuk a babákat, olvasunk, könyvekből mesélünk a képek alapján (a felolvasott mese nem köti le), és rengeteget formabedobózik. Néha épít is a kockákkal, de inkább ledönti, amiket én építek. Na meg kiválogatjuk pl. a piros / sárga színű kockákat, vagy a kis kockákat / nagy hengereket, ilyesmit csinálunk. Napi 1* legalább kint vagyunk, hacsak nincs ítéletidő. Sokat dumál, sokmindent érthetően és szépen. Kezd egyedül enni kanállal is (villával már rég tud), hát ez még elég idegörlő, de haladunk :-))
hát kb ennyi. Ha valami még konkrétan érdekel, szívesen írok!
Kistesó is már hatalmas (legutóbbi uh-n volt 660 gramm), pocak nem nagyobb, mint Veroccsal volt és jól bírom. Picit néha fáj és keményedik a hasam, ha pl. rohanunk a babakocsival meg felszenvedem a buszra, ez kicsit ijesztő, remélem kihúzzuk még legalább 10 hétig. De hát nem tudom nagyon kímélni magam Verocska mellett :-(
NA, örülök Lánykáim meg Halam, hogy megvagytok meg jól vagytok! Halci, azt elhiszem, hogy kipihent vagy, én is mennék vissza! Néha meg nem, mert itt azért megvan a mi kis rendezett életünk. :-)
Döbykém, írjál majd a Picinyedröl, olyan kivi vagyok, bár meg kell mondjam, én is alig bírok pár sort lekapirigálni ide, mert napközben ugye nem lehet, este meg dölök el, bele ágyikóba. Enyém gyönyörü Tündér 11 hónapos, végképp számüzte a csöcsikéket az életéböl. Hát ez van.
Viszont édes, édes, aranyos, okos, imádnivaló! :-))) Annyira tudom szeretni, hogy lassan az életére török, azaz megzabálom. Aszonta eccercsak, hogy "aaaaaannnnnnyaaaaaa"!!!! És olyan huncut és szeretgetteti magát, apáját totál a pici ujja köré tekervényezi, simogatja a haját és mondja a legédesebb babahangján, hogy tete, tete. Apája meg csepp-csepp. :-)))))
Különben jól vagyunk, nincs semmi különös, csak ez a rohadt hó már az idegeimre megy. Kis taknyikór kerülget, talán nem dönt le. Aspirin beugrott, már csak ezért is annyi a szopinak...
Pedrus, írjál te is a kis Verocsról, meg a Kistesóról, meg persze az új lakiról! Nesze neked kutyatartó, örült vén szomszéd!!!! Most egy kilenc tagú, kissé barna börü családot kellene beköltöztetni a helyetekre, szombatonként össztánccal. :-))
Bobuska egyetlenem, életjelet kérnénk szépen!
Eccsi, te meg hová tüntél?? Minden okés veled?
Cicóka??
Másik Macska remélem nem törte lábát a jégen!!! :-)))
Na mentem, elernyesztem testemet meleg, kellemes helyen!