Keresés

Részletes keresés

kvalcsi Creative Commons License 2007.04.21 0 0 48

Szia stargate68!

A http://www.hellasz.hu oldalon az "Ajánló" rovatban találsz részletes leírást és fotókat a Gikas apartmanról és környékéről is.

Előzmény: stargate68 (46)
Évia Creative Commons License 2007.04.20 0 0 47

Észak Évia, Limni

Ez Limni.

Ha egyénileg mentek, nem szabad Pefkibe menni, lassan olyan mint Parália. Nézzetek be IDE  is, hátha valami megtetszik.

stargate68 Creative Commons License 2007.03.20 0 0 46

Üdv. !

Járt-e már közületek valaki Marmariban a Gikas Apartmanházban ?

Adjatok már róla valami infót, légyszi !

Érdekelne még milyen a környék, tengerpart, látnivalók a környéken ( a szigetét már lesasoltam).

Köszi

Stargate68

Nesoka Creative Commons License 2007.02.06 0 0 45

Szia,

itt mindent megtalálsz.
Előzmény: totopad (44)
totopad Creative Commons License 2007.01.26 0 0 44
Sziasztok! Mi idén nyáron szeretnénk Eviára menni. Írnátok pár infót a szigetről?Esetleg képek érdekelnének, árak, meg, hogy mégis mit érdemes megnézni. Tavaly Lefkadán voltunk, aki vacilál, hogy hova szeretne, mindenképp ajánlom, mert szerintem Görögország leggyönyörűbb szigete.
Évia Creative Commons License 2007.01.19 0 0 43

halászok észak Évián

Januári meleg. Az idén nem volt tél Évián..

Nesoka Creative Commons License 2006.09.13 0 0 42
Megnéztem az oldalt. Nekem nagyon lassan töltődnek be a képek, ezenkívül nem szeretem benne azt, hogy nincsenek pontos infók, illetve nem lehet tudni, az infók honann vannak, hisz a honlaptulajdonos evidens, hogy nem ott él. Azért jó próbálkozás. Én személy szerint Limni környékére megyek a www.eviagreece.com alapján.
Előzmény: Lukola (41)
Lukola Creative Commons License 2006.08.24 0 0 41

Sziasztok!

Én nemrégiben találtam egy nagyon jó oldalt ami görögországról szól. Evia szigetéröl és Agios Georgiosról nagy jó leírás van rajta. Ha gondoljátok nézzétek meg.

www.greekland.uw.hu

Evia leírását a nyaralóhelyek menüpontban találjátok. szerintem nagyon jó. Én jövőre tervezek egy Eviai nyaralást. Nekem e honlap leírása szerint megtetszett Agios Georgios.

Lukola

rudiandi Creative Commons License 2006.08.02 0 0 40

az idén ismét eviára megyün 3 hétre.

évek óta járunk szerbián és bulgárián keresztül, az idén macedónia felé megyünk, de még soha nem volt semmi problémánk. igaz megállni csak is az ismertebb helyeken szoktunk- ömv és shell kutak, mert azok kultúráltak és biztonságosak.

rendőrök csak akkor állítanak meg, ha szabálytalan vagy, egyébként békén hagynak. a határokon sem szokott gubanc lenni, még soha nem kellett fél óránál többet várni, igaz, hogy mi soha nem megyünk a hétvégi turnusváltással egyidőben.

Törölt nick Creative Commons License 2006.08.02 0 0 39
Köszi :)
Előzmény: Nesoka (38)
Nesoka Creative Commons License 2006.08.02 0 0 38

Szia,

írj ide eviautazok@gmail.com és biztos kapsz pár email címet, olyanokét akik az idén júliusban már megjárták Éviát kocsival.

Előzmény: Törölt nick (37)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.01 0 0 37
Sziaszok! Autóval mennénk Eviára, vagy máshová Görögországba. Hosszabb távú utakkal képben vagyok, de Szerbiában még nem jártam, sem kocsival, sem máshogy. Kell tartani a rendőröktől, közbiztonság hiányától? Igazából azt tervezem, hogy a legszükségesebb eü megállásokon kívül végignyomom az egész országot autópályán, de kicsit tartok a balkáni állapotoktól. Mik a tapasztalatok?
ipolyka Creative Commons License 2006.04.04 0 0 36
Köszi
Előzmény: Nesoka (35)
Nesoka Creative Commons License 2006.04.03 0 0 35

Szia ipolyka!

Én nem igazán értem mit csípnek annyira Agios Jeorgosban, a Limni körüli részek sokkal szebbek, de azért szólok, hátha még aktuális: a http://evia.homestead.com -on megjelent 3 Agios Jeorgos-i apartmanház is.

Előzmény: ipolyka (34)
ipolyka Creative Commons License 2006.03.13 0 0 34

A szerencse ránk férne. Amikor 3 éve kint voltúnk szerettünk volna  a két hétre ráhuzni még 1 hetet de mindenhol teltház volt. Hibáztam mert nem kértem el az elérhetöségüket. Ezért tettem fel a kérdésemet hátha más nem volt ilyen balga és van valami elérhetösége.

Előzmény: Nesoka (33)
Nesoka Creative Commons License 2006.03.10 0 0 33
Akkor talán mehetnél találomra, üresedés mindig szokott lenni, és akkor ha üresen van valamelyik apt. örülnek ha kiadják. Én úgy tudom Agios Giorgos-ra csak utazási irodán keresztül lehet foglalni, de talán az Éviás honlaposoknak az is lesz később. Mindenesetre sok szerencsét!
Előzmény: ipolyka (32)
ipolyka Creative Commons License 2006.03.10 0 0 32
Köszi az infokad de én maradnék Agios Georgios-nál. Jártam már Sartin, Vrasnán,Krétán, Parálián, Korfun, Tolon, mind nagyon jó volt de legjobban Agios Georgios tetszett.
Előzmény: Nesoka (31)
Nesoka Creative Commons License 2006.03.09 0 0 31

Szia, nézz be ide

http://evia.homestead.com

nagyon sok szállás körül választhatsz, teljesen megbízhatóan lerendezik neked, olvass csak bele a vendégkönyvbe. Én az Éviai öböl mentét ajánlom, csendesebb a tenger, az idő.

Előzmény: ipolyka (30)
ipolyka Creative Commons License 2006.03.09 0 0 30
Kinti cim érdekelne mert az irodák által kinált szállások minösége kis kívánivalót hagy maga után. Volt szerencsénk az egyikhez. Viszont mi kb 30 magyart láttunk és nem találkoztunk más nemzetiságüekkel . Autóval mennénk most is ezért kellene csak szállás.
Előzmény: Nesoka (29)
Nesoka Creative Commons License 2006.03.08 0 0 29

Ipolyka, biztos igen. Legalább 4-5 turistairoda:)) Agios Giorgos tele van magyarokkal és románokkal nyáron. Pl. Diaszeusz Travel, Minos Travel, Apollon Travel, stb..

Miért nem mentek egyénileg másfele, ahol kevesebb a hazánkfia, hogy megismerjétek az igazi görög feeling-et? Évián igazán érdemes egyénileg szétnézni.

Előzmény: ipolyka (28)
ipolyka Creative Commons License 2006.03.08 0 0 28
Tud valaki 4 fös apartmant Agios Georgios -on? 
Nesoka Creative Commons License 2006.02.18 0 0 27

Februári taverna-árak Éviáról:

DAFNI - Thimios taverna

disznóflekken (brizola) sült krumplival - 5 euró

vagdalt húsgombóc (biftéki) - 5,30

zöldsaláta (maruli) - 2 euró

káposztasaláta (lahano) - 2 euró

kenyér adag (pszomi) - 1 euró

feta sajt - 2 euró/adag

turopitari (olajban kisütött feta sajtos lepény) - 3,50 euró/ adag

1/2 l bor - saját (kraszi) - 1,50 euró

ROVIES - GERALI tengerparti taverna/uzeri

disznóflekken sült krumplival - 6 euró

friss tintahal kirántva (kálámári) - 9 euró

apró halak (marida) olajban kisütve - 6 euró

káposztasaláta - 2,50 euró

feta sajt - 2,50 euró

kenyér - 1,50 euró

1/2 l bor (saját termés) - 2 euró

1 extra sült krumpli - 2,50 euró

Az árkülönbségek azért vannak mert a Rovies-i közvetéen tengerparton van.

Üdv

Éviáról
Nesoka Creative Commons License 2006.02.18 0 0 26

Sziasztok Évia-szeretők!

Ezt az oldalt ajánlom nektek http://evia.homestead.com. Jó böngészést!

somey Creative Commons License 2005.08.13 0 0 25

Jól elfáradhattál!:-)))

Ezért kérném a segítségeteket kérném, én már vagy 10x végig mentem, oda-vissza tudok mindent, de most most Eviára olyanokkal mennénk együtt, akik nem vállalják egyben a távot és Nis körül, még szerb oldalon szeretnénk megaludni oda is vissza is. Tudnátok valami biztonságos szállást névvel címmel telefonnal? Van valakinek ez ügyben tapasztalata, már mint az útközbeni motelekkel alvásilag? Én csak kívülről az útról láttam mindig őket.

Köszi, előre is megköszönök minden ötletet.

Homokos tengerpart nincs a környéken?

Előzmény: aszaly (23)
Lercsii Creative Commons License 2002.08.23 0 0 24
Szegények, az tényleg nagy méreg lehetett.
Előzmény: aszaly (23)
aszaly Creative Commons License 2002.08.23 0 0 23
Tegnap jöttünk meg. Jó volt csak esős, ilyen időjárást még nem tapasztaltam azon a részen. Ha kipihenem magam - tekintettel arra, hogy ma is kellett 800 km-t vezetnem - részletesen, írok.
fafaj Creative Commons License 2002.08.22 0 0 22
Látnivaló az egész sziget, bár kissé szemetes. Meglepődtünk mikor az olajfaligetben nem kibelezett roncsot hanem egy működő, fényes Toyotát láttunk.
Mi fért bele? 2 nap fakultatív:
Athén, Skiatos sziget (Athén azért jó mert a szigeten megy keresztül a busz, Prokopiban meg is áll visszafele)
1x Robogóval Vaszilika irányába. Békés kis települések, rengeteg szerpentin, tengerpartok
Másodszor Isztián át Edipsosig és ott egy nagy gyönyörű kék öböl ami körbemotorozható, kicsit tovább Lutra Edipsos termálvízes dolgokkal
Harmadszor Gouvesen keresztül Isztia, ahol hétfőn piac van.
Túl sok nevezetesség nem van tudtommal, amit találtunk kis múzeum kis településen az is éppen sziesztázott, ami van az a robogó hatótávolságán kívül esik (pl Limni) mert reggel 8-kor sosetudtunk elindulni).
Szóval az egész egy nagy kirándulás lehet, és mindenképpen érdemes letérni a betonról mert olyan partokat találsz ahol nem van senki! (a tengerpart mindenütt köves, de találtunk 1 aprókavicsost is)
Aztán példul én horgásztam is a mólóról, más íze van a halnak ha te fogod, ha illegálissan veszed az arabhalászoktól, és más ha a halárusnál szerzed be! :D
Szálláshellyel nemvolt semmi problem, nagy erkélyvolt hozzá, melegvíz nemmindig volt, aludni főzni lehetett!
Mitmomdjakmég?
Fotók persze vannak, csak elő kell hívatni
Előzmény: TUNDUR (21)
TUNDUR Creative Commons License 2002.08.21 0 0 21
Azert meselj arrol, ami belefert a tiz napba! MINDEN (latnivalok, erdekessegek, strandok, kirandulasi lehetosegek, szallashelyrol infok) erdekel!
Es fotok vannak-e?
Előzmény: fafaj (20)
fafaj Creative Commons License 2002.08.21 0 0 20
Napokat!

mit ad isten mi azzal a busszal jöttünk amivel 11.- én többen indultatok :D
Körbe is robogóztuk a kikötőrendörség (vagy mólóörség?)irodájának utcájában ...és akkor még teccett!
Gondolom már mindenki megtalált mindent! :D Annyit azért elmondanék, hogy Evián Pefki egy jó hely (tisztára Görög üdülőtelep) csak 10 nap alatt gyakorlatilag lehetetlen körbejárni a szigetet ahogy azt elterveztük még itthon.

Lercsii Creative Commons License 2002.08.10 0 0 19

Sziasztok
Elnézést a késői válaszért, remélem még a mai nap megnézed a netet, és tudok hasznosat mondani.
Térképet ott vettünk, ha jól emlékszem 1 euro volt, az részletes volt, én a neten nem találtam használhatót.
Kajáldát nagyon sokat találtok, a főutca elején javaslom a bajszos bácsit, ( mindenki igy ismeri)ahol nagyon jó és finom gíroszt ettünk. Itt volt a legolcsóbb. A szigeten nagyon sok jó kirándulóhely található, az öböl másik oldalán van egy kis falu sajnos a nevét nem tudom már - gyönyörű strandja van, akár gyalog is elsétálhattok.
Hajókiránduláson nem voltunk, árakat néztünk de már nem emlékszem, olyan átlagos áraik vannak. Jó nyaralást, ha van még kérdésed, este visszanézek:)
Előzmény: moxee (17)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!