Keresés

Részletes keresés

Eurochild Creative Commons License 2002.05.07 0 0 10
Emberekben gazdag, sosan kedves, nyiltan kimondo, beszedesen hallgato, vegzetesen segitokesz es modhatnam azt is, hogy jo ertelemben szedett-vedett.
E.
Előzmény: Törölt nick (7)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.07 0 0 9
Nálam nincsenek... még a mosógép mögé is benéztem pedig... jaa, egyet találtam: tegnap vettem a lelkierőt, bátorságot, meg bevettem két lustaság elleni tablettát és elmentem úszni! Tökjó volt! Ma meg nem fáj a hátam! (Bár ez inkább a hátam jó tulajdonsága...)
Előzmény: Eurochild (8)
Eurochild Creative Commons License 2002.05.07 0 0 8
eh. nem talalom a szavakat. elbujt elolem az osszes. ize, csak nem Nalad vannak?
E.
Előzmény: Törölt nick (7)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.07 0 0 7
Jóindulat, szép fül (na, mit szólsz?), önzetlenség (bah! Angbet a nagyképű), humorérzék (jujj, Angbet az extra nagyképű - ez két napinak is megfelelt) kilőve.

Szia, Pidunga!

Előzmény: Eurochild (5)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.07 0 0 6
Ez nem ér, te is csalsz! (Mosolyt...)
Ne félj csak, majd kinyomtatom Unokának az Eurochild összest, meg fogja érteni. Oké, adj még ötletet! (Hogy mi mit összeudvarolunk itten egymásnak... :-))
Előzmény: Eurochild (5)
Eurochild Creative Commons License 2002.05.07 0 0 5
Most en mondom, hogy huje vagy Angkedves. :)Szeretni Eurochildot ne olyan amire Unoka majd azt mondja, hogy "Adri, ez bizony perfecto! Hogy ez a lany milyen ugyes, nincs itt koros onertekelesnek semmi jele!" - 'sszem ez bizony meg egy nagy adag ragondolkodast igenyel. Adjak otleteket?
E.
Előzmény: Törölt nick (3)
Eurochild Creative Commons License 2002.05.07 0 0 4
:) Angebet, mint mindig most is mosoly csalsz az orcamra. Es ez most nem is lenni az a fajdalmas fajta, tudod mit a multkori, bar a tema az kenyes ujra...de ne is beszeljunk errol e, nem illik ide :) ez egy jo es kedves topicnak irodott, ahogy pidunga is mondta.
E.
-miert kell "csalni" a mosolyt masok arcara?
Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.07 0 0 3
Nem fogod elhinni, Eurochild drága, de kórosan negatív önértékelésem miatt Unokánál most az a házi feladat, hogy minden napra ki kell találnom egy jó tulajdonságot magamnak! - úgyhogy igen.

Szóval mai jó tulajdonságom: szeretem Eurochildot :-) (Hogy eddig miket találtam ki?... Azt szégyellem elárulni, mert félek, hogy nagyképű lennék, és az negatív tulajdonság.)

Előzmény: Eurochild (2)
Eurochild Creative Commons License 2002.05.07 0 0 2
Koszonom pidunga, pont ilyen topicknak almodtam.
Olvastalak am Benneteket a pszichodramaban -es be kell valljam a cime alapjan fentartasokkal bujtam bele (sot, sokaig meg sem tettem -ne kerdezd miert, magam sem ertem) - de miutan lattam, hogy KiMik vagytok es hogyan es merre, hat tudod nem tudtam a kedvencek koze nem betenni a cimetek.
(ha valaki negativ szerkezetu mondatokkal jeleskedik, azt a szemelyisegebol fakadoan teszi? -Angkedves, mondd meg nekem ha igy van!
E.
Előzmény: pidunga (0)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.06 0 0 1
Jesszus, Eurochild, még én is emlékszem... ilyen vén volnék? :-((
Gyöttem a sóshivatalba, mert ez nekem tetszik. Jöttem, mert te is itt vagy. Jöttem, hogy elmehessek, de csak hogy utána visszajöhessek.
ab
Előzmény: Eurochild (-)
pidunga Creative Commons License 2002.05.06 0 0 0
ez egy nagyon jó és kedves topic!!!
:-)
Előzmény: Eurochild (-)
Eurochild Creative Commons License 2002.05.05 0 0 topiknyitó
Van aki azért jön a soshivatalba, mert szereti elmesélni, hogy milyen is az élet rögtön az első kv után. Van aki azért jön a soshivatalba, mert néha kedve támad megosztani nem topic jellegu problémáját társaival, SOS nicken. Van aki azért jön a soshivatalba, mert más topikba nem mer beírni, de mégis szeretne valamit, valahogyan valakinek elmesélni. Van aki azért jön a soshivatalba, mert szerinte jó dolog csak úgy beszélgetni. Es vannak akik meg nem tudják miért is jo a soshivatalba jönni.
Ez a topik nem csak nekik készult.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!