Keresés

Részletes keresés

Pucros Mackó Creative Commons License 2002.04.17 0 0 289
Szó sincs itt nemzettagadásról, sőt. Például az én nemzeti érzéseim észrevehetően erősödtek az elmúlt négy évben - és ezt figyeltem meg a "balosok" jórészénél is mostanában. És tudod, miért? Ez olyan, mint ahogy normál esetben az ember nem foglalkozik a levegővel, de ha az Oxigénpárt azt hangoztatja, hogy politikai ellenfelei és azok hívei széndioxidon élnek, akkor önkéntelenül is légszomja támad.
Előzmény: helyreigazgato (287)
gedeonbacsi Creative Commons License 2002.04.17 0 0 288
Nézd, úgy tűnik ezek után én csak megsérteni tudnálak, de azt hiszem nincs hozzá túl sok kedvem ! Maradjunk ennyibe , ha neked bzs higgadt és még elemzö is , akkor közöttünk, a mi etikánk között fényévnyi távolságok vannak !
Jó szórakozást péntek estére !
Előzmény: helyreigazgato (282)
helyreigazgato Creative Commons License 2002.04.17 0 0 287

Én Bayert nem 8-10 évvel ezelőtti írásai szerint ítélem meg, hanem az utóbbi 5 év alapján.

Hornotokat, Kovácsotokat és Titeket is elfogadnálak,

ha képesek lettetek volna valamit fejlődni, magyarosodni,

de megállapodtatok a bolsi-kozmopolita nemzettagadásnál!

Százszor különb ember Bayer nálatok,
hiába marjátok itt hiénák.

Előzmény: fromme (283)
helyreigazgato Creative Commons License 2002.04.17 0 0 284

Miért nevezhetné Gedeon Bayert nagyobb pondrónak önmagánál?
Előzmény: gedeonbacsi (278)
fromme Creative Commons License 2002.04.17 0 0 283
Egy idézet, egy másik vitaforumból, éppen ideillik

„Én igazán jókor váltottam”
Fejlődéstörténeti példatár
NSZ • 2002. április 17. • Szerző: Rab László,

Lámpavas I.
Bayer Zsolt, a Fidesz egykori szóvivője, lapunk publicistája (1993 szeptemberétől 1994 decemberéig) Hetedíziglen című vezércikke a Népszabadságban, 1993. október 13-án:

„Mert úgy is lehetett volna, hogy 1989-ben akasztunk. Itt volt, kéznél volt és kézreesett mindenki. Valódi gazember, gyilkos, kollaboráns és ťki csak gyáva volt, és lelkesedni restŤ. Ők mind lámpavason szokták végezni. Ugyan, ki szólt volna? Néhány könyvmoly talán. Ki figyel oda rájuk, mikor indulatok – hát még, ha jogos indulatok! – ideje van. Úgy is lehetett volna.

Akkor túl lennénk az igazságtételen. S akkor el lennénk borítva megint rossz, üszkös, nehezen vagy soha nem gyó-gyuló sebekkel. Nem lehet elégszer elmondani: a történelem legszebb lapjaira kívánkozik, hogy nem így történt.”

Kicsinyég
Bayer Zsolt publicista az Adalékok a nagy Fidesz-leleplezéshez című cikke, 1994. október 21-én a Népszabadságban:

„Most biztosan nem kéne megszólalni. Mert hát kit érdekel az egész? Kaptak öt százalékot, éppenhogy becsúsztak a parlamentbe... Fidesz? Ugyan kérem!

Azután meg, én igazán jókor váltottam.

Éppen jókor. Botrányok voltak már, de még potenciális esélyes volt a párt, sötét ló, akármi is lehetett volna belőle, így nem érhetett az a vád, hogy a végső bukás után menekültem el. Hja, kérem, fontos a jó ritmusérzék... Arról nem is beszélve, hogy milyen elegánsan tudtam hallgatni. Az ťigaziŤ okokról... Semmi árulás, semmi fecsegés, diszkréció, pókerarc – mindjárt ťcsókos gyerekŤ lettem.

Most itt az idő az árulásra: igen, én, az alapító atyák egyike dr. Simicska Lajos és Tóth Béla miatt hagytam el a pártot.

Ugyanis nem szerettem őket. Nagyon nem. Dr. Simicska körül egyre több lett a fegyveres őr, s lassan kezdtünk úgy kinézni, mint valami kokainbáró rezidenciája Kolumbia-alsón. Meg a titok is egyre több lett, s a titkok számának emelkedésével párhuzamosan sűrűsödtek a fontos arcú fószerek, akikkel nem lehetett emberi szavakat váltani nőről, kajáról, piáról.

Na, a Tóth Bélát pedig a Bécsi Kávézóban mutatták be nekem, rizsfelfújtat evett a picim, málnaöntettel, aztán kért egy leveseskanalat, hogy rendesen ki tudja hörpölni a jó szaftját neki – na most, én igazán nem vagyok megjátszós, de ez mégiscsak zsenánt volt kicsinyég...

Hát így.

Ki hitte volna, hogy lassan majd megszeretem őket.”

helyreigazgato Creative Commons License 2002.04.17 0 0 282

Szoktam Bayert hallgatni és olvasni.

Képzeljétek el,hogy minden normális, a Bayer állításait és a bolsi őrjöngéseket higgadtan összehasonlítő, elemző ember

többre becsüli Bayer Zsoltot nálatok!

Előzmény: gedeonbacsi (279)
tarnoki Creative Commons License 2002.04.17 0 0 280
Kivancsi lennek ra, hogy Nagy Britanniaban mit szolnanak az ottani szavazopolgarok,ha lelumpenprolizna oket egy "koziro". Mert ugye, valosagos alapja a munkasmozgalmaknak Londonban, (sej!) es kornyeken meg a mai napig is eros hagyomanya van.

Bayer Zsoltert meg konkretan faj a szivem. Ez a pasi valaha egy jo humoru, intelligens, vidam, es eppen ezert sarmos krapek volt.

Hat most nem az. O sem hozta meg a szulesi kedvemet.....

gedeonbacsi Creative Commons License 2002.04.17 0 0 279
Ilyenkor szoktam feltenni azt a kérdést, hogy :
Te olvasol is vagy csak írsz ?
Előzmény: helyreigazgato (273)
gedeonbacsi Creative Commons License 2002.04.17 0 0 278
Szerintem kifejtette ! Ennél jobban már nem is kellene !
Előzmény: Narancstalan (275)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.17 0 0 277
Vannak baloldali seggnyalók is, rendesen.
Sőt, azok aztán az igazi lumpenprolik.
Valamikor a kommunisták kedvencei voltak.
Előzmény: zesi (276)
zesi Creative Commons License 2002.04.17 0 0 276
Sose halljál nagyobb igazat, mint ettől a seggnyaló patkánytól, mármint Bayer Zsolttól!
Narancstalan Creative Commons License 2002.04.17 0 0 275
Ő a tulzott érzelmei ellenére legalább igazat ír!
Kifejtenéd?
Pucros Mackó Creative Commons License 2002.04.17 0 0 274
Milliószor inkább lennék lumpenproli, mint Bayer Zsolt. Akkor még lenne esélyem az emberhez méltó életre.
helyreigazgato Creative Commons License 2002.04.17 0 0 273

Te a stilusod, a szókészleted, vagy a mély érzelmeid alapján
gondolod magad különbnek Bayernál?

Ő a tulzott érzelmei ellenére legalább igazat ír!

Előzmény: gedeonbacsi (272)
gedeonbacsi Creative Commons License 2002.04.17 0 0 272
T. bzs-t megértők !

Amit ez a pondró mondott, arra nincs magyarázat és nincs bocsánat ! Engem személyemben megsérthet, de az ország népességének egy részét ( kicsit vagy nagyot oly' mindegy )indokkal avagy indokolatlanul megalázni, na ehhez senkinek sincs joga !
Ez a tahó számomra megszünt embernek, magyarnak, állampolgárnak lenni! Kiiratkozott a 15 millió magyar közösségéből ! Nem ők írták ki ! Saját maga önszántából szüntette be a statusat !
Méltó párja bencsik aki ordas időket megidézve, már a családi feljelentgetéseket akarja bevezetni!
No comment !
Érdeklődve várom járay és lovas polgártársak mivel tudják überelni ezt ! Habár lovasról már tudjuk, hogy eddigi élete során már három "hazáját" is sikerült szembe köpni, s ez sem kis teljesítmény !
Szóval kedves bzs-vel együtt gondolkodók, tessék szíves lenni magukba szállni és talán megengedni egy halk kis bocsánatkérést.
Na nem a másik oldalra szavazóktól,ez gondolom túlzás lenne, hanem az országtól, amit hazájuknak neveznek remélem akkor is, ha a másik oldal által támogatottak kormányoznak !

paja001 Creative Commons License 2002.04.17 0 0 271
Kedves PROLI, AGRÁRPROLI társak!

Valahol már írtam, hogy a BAYER, LOVAS, JÁRAI, BENCSIK nem besorolható az emberi fajba. Az igaz, hogy két lábon járnak, és hasonlítanak is, de kérek mindenkit - aki véletlenül a földön élő fajok bármelyikébe besorolta - legközelebb használja a "MI?" besorolást, mert bármely besorolás, bármely faj körébe sértő a fajra való tekintettel.

PAJA

Nils Holgersson Creative Commons License 2002.04.17 0 0 270
Próbáltál egy gesztust tenni, ez tiszteletre méltó cselekedett. Csak az a baj, hogy nem gondoltad át, amit leirtál.

"Folottebb valoszinu, hogy Bp tobbsege kozott is van partallastol eltekintve tisztesseges, dolgos es intelligens ember"

Mert ez a mondat azt jelenti, hogy Budapest többsége között is van tisztességes, dolgos és intelligens ember, de a többség nem az.

Igy lenne helyes: Budapest többsége tisztességes, dolgos és intelligens ember, pártállástól függetlenül.
Feltételezem igy gondoltad. Mert ha igen, akkor O.K.

Előzmény: Törölt nick (267)
Artemis Entreri Creative Commons License 2002.04.17 0 0 268
Ertekeljuk a gesztust, bar tobb lenne belole mindket oldalrol. Es sajnalatos, hogy oldalakrol kell beszelni.:(
Előzmény: Törölt nick (267)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.17 0 0 267
Probaltam tenni egy gesztust a balos olvtarsak fele az emberi vita erdekeben- ez, sajnos, ugy latszik, folosleges volt.
Persze valaminek a tagadasahoz nem kell mas, csak kello ostobasag, rosszindulat es nagy hang.(Felek,ezt aligha ertitek.Tisztelet a kivetelnek.)

Mj: A tagadas termeszeterol szolo gondolat -sajnos- nem az en otletem.Mivel szoszerint nem tudom idezni, elhagytam az idezojelet, s inkabb e kicsiny megjegyzest fuztem ide. Hetfore, remelem, minden kiderul.

Artemis Entreri Creative Commons License 2002.04.17 0 0 266
Uraim, nem kellene belemenni ilyesfajta vitaba. Nem latjatok, hogy errol szol most az orszag???????
Ezen kellene tulleni es ertelmes, magyar emberek modjara vitazni.
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.17 0 0 265
Nils!
Tedd meg, h nem nevezel fiadnak.Nem kivanok veled semmilyen kozosseget vallalni, kulonosen stilusod lattan, olvastan. Koszonom.
Előzmény: Nils Holgersson (262)
Nyolcker Creative Commons License 2002.04.17 0 0 264
Bayer méltó párja Fricz Tamás, aki állitólag politológus, pedig csak egyszerü Fidesz-drukker.
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.17 0 0 263
Nils!
Ezzel sajnos nem tudok egyeterteni.Kezdve azzal, hogy a kocsmatoltelekek kozott bizony nemely etnikum is fellelheto.
Előzmény: Nils Holgersson (260)
Nils Holgersson Creative Commons License 2002.04.17 0 0 262
"Folottebb valoszinu, hogy Bp tobbsege kozott is van partallastol eltekintve tisztesseges, dolgos es intelligens ember"

Maxi fiam, valószinű, hogy nagy marhaságot irtál. Olvasd el még egyszer, hogy mit jelentenek szavaid.
De semmi baj,azért a tanító néni szeret téged.

Előzmény: Törölt nick (257)
Artemis Entreri Creative Commons License 2002.04.17 0 0 261
Egyebkent nem tudom, hogy megfigyelte-e valaki.
Az ATV-n sugarzott politikai musorokban mindig ott az SMS, Email, Szavazas vagy telefonszam, ahol a nezo is kerdezhet, egyaltalan velemenyt nyilvanithat. Kerdem en. Latott-e mar valaki a Bayer, Jarai, Bencsik es Lovas altal szerkesztett es vezetett musorban ilyesmit? Bajosan, mert sosem volt. Talan az emlitett holgy es urak attol feltek, hogy valaki esetleg nem ert veluk egyet es ennek hangot is ad? Gyava fergek, mindahanyan vannak.
Nils Holgersson Creative Commons License 2002.04.17 0 0 260
A kocsmatöltelékek jelentős része egy bizonyos szélsőséges párt híve, amely már szerencsére nem parlamenti erő.
Előzmény: Törölt nick (257)
Artemis Entreri Creative Commons License 2002.04.17 0 0 259
Jah es meg1dolog..B.ZS. ritka nagy taho..a szemetdombon volna a helye es ezen semmifele bocsanatkeres nem segit.
En spec. nem vagyok budapesti, de dobbenettel toltott el, hogy ilyesmire vetemedik egy ilyen kis senkihazi...
Artemis Entreri Creative Commons License 2002.04.17 0 0 258
BicskaMaxi..

Szerintem errol kar lenne vitat nyitni. A FIDESZ tagok kozt legalabb annyira nincs "komcsi", mint MOL reszvenyes.:)

Törölt nick Creative Commons License 2002.04.17 0 0 257
En mint fideszszavazo, megkovetem azokat, akik nem lumpenprolik.Folottebb valoszinu, hogy Bp tobbsege kozott is van partallastol eltekintve tisztesseges, dolgos es intelligens ember.Ellenben az, hogy B. szavai ilyen sokakat ennyire erzekenyen erintet, arra enged kovetkeztetni, hogy van igazsag abban amit mondott. De menjen csak el minden tisztelt baloos olvtars egy kocsmaba mondjuk egy fizetesnap este. Kaphat izelitot.

Itt szeretnem magamat is tisztazni. Valoszinu aki a gep ele kepes leulni es a velemeyet kifejteni, aligha um. lumpenproli. Azt viszont szeretnem megkerdezni, hogy lehettek ilyen feledekenyek. Az negyven ev talan nyomtalanul eltunt? Az MSzP vezetoi regi MSzMPsek. M.P. pedig meg csak nem is MSzP tag!

gedeonbacsi Creative Commons License 2002.04.17 0 0 256
Na csak megtaláltam kedves B.Aniko ! Ide is csak, hogy el ne pusztuljon !
Azért amellett csak nem kéne szótlanul elballagni, hogy hétfő este budafokon le lumpenprolizta úgy anblokk Budapest nem Fideszes szavazóit, akik, mint tudjuk az eredményeket.... !
És akkor itt most meg is állnék egy pillanatra !

Zsolti !

Azzal a jó büdös, rozsdamarta édesanyáddal szőrakozzál! ( és akkor még finom úriember voltam)

ui.: Elnézését kérném a másik oldalon szavazó asztaltársaknak, a modoromért, természetesen ennek a ....-nak az álláspontját eszem-ágában sincs rájuk vetíteni, csak ez már tűrhetetlen !
Remélem akad Önök között , aki annyit ideír : boccs ez egy barom !

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!