A VB-k idején az utcák Magyarországon is megtelnek brazil szurkolókkal, de úgy látszik, hogy közülük senki sem netezik. Így jobb híján kénytelen vagyok én felhozni ezt a topikot, legalább a mai napra, amikor nem akármekkora ellenfél és mérkőzés vár Dunga csapatára.
Dungra ragaszkodik a csapatahoz.Ronaldinhoek anno az Olimpian eljatszottak az eselyuket,ez ut vissza.Vedekezesben stabilabbak lehetnek es a Maicon-Dani Alves jobb szelt sem szabad leirni.Nem olyan acelos a keret,de ha osszeall a tamadoreszleg,akkor nincs miert aggodni.
pedig Marcelo amúgy élete formájában van, és pont most nem hívja be. a középpályássort elnézve Ronaldinho mellőzését nem nagyon lehet megmagyarázni. ha ő rossz formában van, akkor mondjuk Baptista miben? előlre én meg simán behívtam volna Ronaldót, Nilmarnál biztos többet lendítene a játékon, ha beáll. na mindegy, kíváncsi leszek mire lesz képes ez a gárda.
Brazil: Julio Cesar, Juan, Luizao, Maicon, Lucio, Ronaldinho (Nilmar 76'), Josue, Lucas (Julio Baptista 60'), Diego (Elano 76'), Luis Fabiano, Robinho. Coach: Carlos Dunga.
Bolivia: Carlos Arias, Ignacio Garcia, Ronald Raldes, Miguel Hoyos, Ronald Rivero, Ronald Garcia, Joselito Vaca (Diego Cabrera 90'), Walter Flores, Jaime Robles, Jaime Moreno (Luis Gutierrez 57'), Marcelo Moreno (Pablo Escobar 78'). Coach: Erwin Sanchez.
Red Card: Ignacio Garcia (53')
Venue: Joao Havelange, "Engenhao", Rio de Janeiro.
Gols: Luís Fabiano, aos 20, e Robinho, aos 44 minutos do primeiro tempo; e Luís Fabiano, aos 37 minutos do segundo tempo.
Chile: Claudio Bravo, Gary Medel, Gonzalo Jara e Marco Estrada; Arturo Vidal (Cereceda), Carlos Carmona, Matías Fernández e Hugo Droguett (Valdivia); Alexis Sánchez, Humberto Suazo e Mark González (Beausejour).
Brasil: Julio César, Maicon, Lúcio, Luisão e Kléber; Gilberto Silva, Josué, Diego (Elano) e Robinho; Ronaldinho Gaúcho (Juan) e Luis Fabiano (Jô).
Kapusok: Júlio César (Inter de Milão/ITA) e Renan (Valencia/ESP). Szélső hátvédek: Maicon (Inter de Milão/ITA), Rafinha (Schalke 04/ALE), Kleber (Santos) e Juan (Flamengo). Belső védők: Lúcio (Bayern de Munique/ALE), Juan (Roma/ITA), Luisão (Benfica/POR) e Alex Silva (São Paulo). Védekező középpályások: Gilberto Silva (Panathinaikos/GRE), Lucas (Liverpool/ING), Elano (Manchester City/ING), Josué (Wolfsburgo/ALE) e Anderson (Manchester United/ING) Támadó középpályások: Diego (Werder Bremen/ALE), Júlio Baptista (Roma/ITA) e Ronaldinho Gaúcho (Milan/ITA) Csatárok: Robinho (Real Madrid/ESP), Luís Fabiano (Sevilla/ESP), Rafael Sóbis (Bétis/ESP) e Jô (Manchester City/ING)
Én a Westend-ben nem voltam, viszont a meccsen a "brazil-szektorban" parádés hangulatot teremtő embereknek hatalmas köszönet és gratuláció. Elképesztő volt közöttük lenni. Micsoda zene, micsoda lelkes táncos lányok. :) A mérkőzés is remek volt, egy élmény!
Basszus, de kár, hogy csak most olvasom. Áááááááá most szét vet az ideg. Eredeti mezem már van, de még nincs dedikálva. Mikor lesz legközelebb ilyen és hol? Erről eesetleg tudsz valamit mondani?
Pénteken délután 2 és 3 között dedikálást tart a Brazil Masters 3 tagja, Bebeto, Roberto Rocha és az edző Carlos Alberto. Helyszín a Westend Nike üzlete, 2. emelet :)
Én éppen ötször néztem csak meg, hamarabb sikerült gimis koromban felfogni az összes fizika és matematika törvényt, mint ezt! Pedig mindkettőből 2-3-as voltam!