Keresés

Részletes keresés

Gbr Creative Commons License 2002.12.03 0 0 105
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
A négyes pályán amikor a falat kell kirobbantani,hogy élesítsem a bombát?
kaszi Creative Commons License 2002.12.02 0 0 104
A murder in the bazaar palyan lehet elkovetni a legnagyobb pofatlansagot szerintem: felveszed a megolt vezeto ruhajat :))) a piros turbanosoknak mindent szabad :))) akarmilyen kozel mesz az orokhoz, meg ok fognak kiterni az utadbol.

Csak arra kell vigyazni, hogy ne legyen nalad fegyver, ill. csak pisztoly, AK semmikepp, es ne rohanj, mert feltuno, hogy pacemakerrel szaladsz.

ávid Creative Commons License 2002.12.01 0 0 103
na 2. pálya kész éés felraktam egy nocd cracket egyenlőre nem rakott ki deskre de mongyuk gyors voltam:)
Előzmény: ávid (102)
ávid Creative Commons License 2002.12.01 0 0 102
Szaisztok! Mostanság kezdtem el jáccani a progival de állandóan kilép a deskre.. ezt miért csinálja? (amúgy második pályán járok de mivel folyamatosan kilép így nem nagyon volt időm megnézni pályát és most azt se vágom hol van itt sniper puska.. tom láma vagyok:))
pitya Creative Commons License 2002.11.26 0 0 101
És ha visszaöltöznél a saját szerkódba? Mondjuk én át sem öltöztem pincérnek, hanem bementem, elkaptam a nagykövetet, felkaptam a táskát, aztán lementem oda, ahova a tábornok kimegy a csajt skubizni, és amikor kilépett az ajtón, akkor kicsit szorosabbra húztam a torkán a garottot, mint amit még ember el bír viselni. A biztonság kedvéért még behurcoltam egy közeli irodába a testet, de utána simán kisétáltam.

Mellesleg egy darabig izgatott a pincéres megoldás, de szerintem ez a leggyorsabb módszer...

Előzmény: kaszi (98)
zoli2k Creative Commons License 2002.11.25 0 0 100
Kicsit "átalakítottam" a játékot. Trainerrel megpöckölve, egész jó FPSt lehet csinálni belőle, igaz a végén a minősítésem MassMurder lett...
Komolyra fordítva a szót, tök jó a játék, ha lesz majd egy kis időm és nyugi körülöttem akkor kipróbálom a SA módot is, addig is szívesen olvasom a tapasztalatokat.
Amíg "rendesen" játszottam, addig a 2.pályáig jutottam el, lelöttem a tábornokot, thx itt valakinek aki segített, aztán felmentem a teherautóra és csak vártam, vártam, vártam de az istennek sem idnult el, hogy vissza tudjak menni a metróba....
Aztán jött a trainer, meg a fullheal, meg a fullfegyver :-))))))

BTW: most töltöttem le a SOF2 demót, azzal majd lenyugtatom magam és utána majd lesz kedvem talán tökölni a HM2SAval.

kaszi Creative Commons License 2002.11.25 0 0 99
szia Rephyx

igy en is megcsinaltam egyszer, sot, en meg a specnazt is kinyirtam.

Annyirol van csak szo, hogy szeretnem elegansan, mereggel megoldani a dolgot, nem mindig a lovoldozes... es biztos meg lehet valahogy, mert annyira kezreall, hogy elveszed a pezsgot, bele a merget...

az a gond, hogy a halott tabornok ruhajat nem tudom felvenni a weceben, az lenne az igazi.

Előzmény: Rephyx (97)
kaszi Creative Commons License 2002.11.25 0 0 98
hali
en megmergeztem a tabornokot (a specnazos nem kert a mergezett pezsgobol... ez tudhat valamit), utana felsetaltam pincerjelmezben, kovettem a nagykovetet (egy ajtoval mogotte maradva mindig, mert surun hatranezeget), a szefes szobaban elaltattam, elvettem a kombinaciot es azzal a taskat.

Namarmost, mikor nalam volt a taska, a specnazos erre nem kezdett el kozeledni felem, vegig ott iszogatott lent...

Nem tudok szimplan kisetalni a hazbol, mert pincer vagyok es taska van nalam, azonnal loni kezdenek ram, ha lemegyek a folepcson es megprobalok kimenni a fobejaraton. Ha meg a garazson keresztul akarok meglepni, akkor minimum ket orrel fel kell venni a harcot, es meg kint var egy harmadik... a kapu mogott meg egy negyedik, bar ez az utolso ketto nem nagy gond.

A kerdes tehat: honnan lehet valami hihetobb (or vagy vendeg) ruhat szerezni? Beultem a wc-re is, mar aranyerem lett, de vendeg nem jott be. Orruhat sem talaltam sehol, takaritononek megsem oltozhetek be.

Előzmény: pitya (96)
Rephyx Creative Commons License 2002.11.25 0 0 97
En ugy csinaltam meg silentre, hogy pincerkent lelottem a tabornokot, fel az emeletre a szefhez (nekem oda tette) majd mikor a szef mar nyitva lelottem az ugnyokot. A nagykovet epen maradt, es nem is kezdett el szaladgalni. Aztan szereztem egy vendegruhat a wcben, majd elegansan kisetaltam taskaval a kezemben :)
Előzmény: pitya (96)
pitya Creative Commons License 2002.11.25 0 0 96
Az első kérdésre a válasz: az alagútban a teherautó elüti az egyik őrt... sajnos ezzel nem sokat tudsz kezdeni. Restart, ha SA-re akarsz végezni...:(( Én is egy leírásban olvastam anno.

A második: minek a lövöldözés? Elvileg, ha a megvan a táska (guidance system), akkor a videón látott specnaz ügynök vagy rohan a nagykövethez (el kell bújni), vagy kiszalad egyből az utcára. Ha a nagykövethez fut, akkor kinyírja, és utána szalad az utcára... Ha elkaptad a tábornokot, akkor szimplán sétálj ki a házból. Megjegyzem, én egyáltalán nem mérgeztem, csak bementem, elkaptam a nagykövetet, elvettem a táskát, elkaptam a tábornokot garottal, aztán kisétáltam a házból. Ha kisétáltál, akkor figyeld az ügynök mozgását, és kerüld el. Elég könnyű...

Előzmény: kaszi (95)
kaszi Creative Commons License 2002.11.24 0 0 95
hali

kovetkezo problemam van: a hidden valley palyan elindulok, megszerzem a cuccost, probalnek bemenni (a csatornan keresztul), amikor kiirja (de mindig!), hogy "the guards have found a dead ninja". Namarmost, en senkit nem oltem meg, mi a franctol halt meg? viszont innentol ugye van egy alert es security is beefed up.... mindenkinel jelentkezik ez a dolog?

masik: az invitation to a party palyan megprobalom mereggel megoldani a dolgot, de nem megy. pontosabban: jol megmergezem a tabornokot, aki kihanyja a belet a wc-n (status changed), majd pincerruhaban elaltatom a nagykovetet es elveszem a kodot, azzal a taskat. Innentol kezdodnek a gondok, ugyanis nem tudok lovoldozes nelkul kijutni! Hogy lehet elhagyni a hazat illetve mondjuk ruhat szerezni? van valakinek tippje?

pitya Creative Commons License 2002.11.19 0 0 94
Én annyit tennék még hozzá, hogy az sem hátrány, ha tudod, hogy az alapon kívül +2 zoom level van minden távcsöves fegyveren (számszeríjjon is!), amivel aztán szinte mindent ki lehet lőni, nem számítanak a pixelek...
Az SVD mesterlövész puskáról (Dragunov) csak annyit, hogy észrevételem szerint ebben a játékban nem játszik közre a ballisztika, ezért aztán mindig a célkereszt közepére (a legfelső ^ jel csúcsához) lő a fegyver. Egy Operation Flashpointban már nem ilyen ideális a helyzet, ott már igencsak meg kell tanulni ennek a fegyvernek a használatát...
Tényleg! Ha valaki szakértője a témának, és épp erre jár, írja már meg legyen olyan szíves, hogy hogyan is kéne pontosan célozni ezzel a flintával. A segédvonalak szépek, és tudom, hogy komoly segítséget nyújtanak a célzáshoz, de a valódi módszer sajnos nem ismert előttem.
Köszi!
Pitya
Előzmény: kaszi (93)
kaszi Creative Commons License 2002.11.18 0 0 93
zoli2k!

tisztázzuk: azt a fazont kell elkapni, akit a legjobban látsz, pont szembe ül veled, jobbkezes, iszogat.

Tanulj meg célozni a sniperrel az első pályán! Lopd el a garázsból, fuss vissza vele a hegyre és szedd le vele a Don-t! A másik mesterlövész fegyver ugyan más, de a kezelésben nincs különbség. Lényeg: nem szabad rángatni a fegyvert, mint az őrült, és a fel-le lengését (ahogy 47 lélegzik) meg ki kell számítani.

Előfordulhat, hogy véletlenül egy lövéssel két pacákot kapsz le, ezt nem szabad. Megoldás: mássz fel a harmadik emeletre, ne a másodikról próbálkozz, ahonnan a laposabb szög miatt sanszosabb, hogy kettőt is leszedsz.

Célozz a faszi testére (a hátát látod a legjobban), így is kisebb az esélye, hogy egy másikat is elkapsz.

Légy türelmes, egy mesterlövésznél ez nagy előny :))) várj nyugodtan egy tiszta lövésre, aztán durr bele.

Ne felejtsd el eldobni a fegyvert, amint végeztél.

Előzmény: zoli2k (92)
zoli2k Creative Commons License 2002.11.18 0 0 92
Egész jónak tünik ez a Hitman2, de ugyanott akadtam el én is. Értem, hogy kopasz kell, meg jobb kezes meg stb. Be is modnja az Assanin, hogy clear ID, de akárhogy próbálkozom mindig mission failed. Ezzel jól elrontják a játék élményt, mert amúgyis elég körülményes a game, de az hogy félórán keresztül lesegetek 1x1 pixelt, az már azért gáz...
Pedig szívesn nyomnám tovább, de az x+n.dik próbálkozás után most yol feladtam. Ha van valakinek ötlete, hogy mi a tutti módszer az ember leszedésére, azért nagyon hálás lennék.
Előre is köszi.
PS: btw lehet az a gáz, hogy gőzöm sincs, hogyan kell célozni, ezért megy mellé. Hol van a célkereszt közepe?
Thx in advance még 1x is.
pitya Creative Commons License 2002.11.16 0 0 91
Hallgasd, hogy mit mond Diana!
Nekem még mindig ugyanaz csóka volt a célpont (és valszeg mindenki másnak is):
60 évés (60 years old), egyenruhás (in uniform), jobb kezes (right handed), sokat piáló (drinks a lot), kopasz (bald), nemdohányzó (non-smoker).
Ez az a csóka, aki a behajoló barna kabátos arc jobb keze felé ül, az ablakhoz a legközelebb. Még azt sem kell kivárni, hogy embered a mondottak alapján beazonosítsa a célpontot (legalábbis legutóbb normal fokozaton nem kellett), hanem ahogy meglátod, már durranthatod is a fejét. Persze kellő körültekintéssel, nehogy többet lőjj le, egy csapásra. Azt majd ráérsz a következő pályán ;)
Előzmény: elrond (90)
elrond Creative Commons License 2002.11.16 0 0 90
Asszem hogy az angoltudásomon kéne csiszolni
(kb 2%),de nekem a Szentpétervári küldetésnél gondom akadt azzal hogy kit is kell likvidálni. Bármelyik faszit durrantom le,mindig mission failed! Van ott a szobában egy tag,akinek csak a keze látszik. Gyanítom,hogy ő a célpont,de nekem egyik ablakból sem sikerült az alkarjánál többet látni. Mi a megoldás? Segítsetek egy dilettáns bérgyilkosnak lécci!
kaszi Creative Commons License 2002.11.14 0 0 89
kiegeszitenem a listat a Kirov Park meeting egy masik silentes megoldasaval (biztos mindegyiknek tobb is van):

szerezzuk meg a ket autobombat. ehhez megvarhatjuk, amig az or elmegy, bantani, meg elkabitani sem kell, de ha megoljuk kessel/fojtassal, attol meg silent lesz.

a csatornaban menjunk a kozelebbi autohoz. ahogy felmaszunka csatornan, eszrevesszuk, hogy a balekok pont a csatornafedel fole parkoltak a limoval :))) mekkora hiba... helyezzuk el a bombat es a csatornan keresztul irany a masik auto, pontosabban az a csatorna-feljaro, ami a hatul fallal elkeritett haznal van, a masik kocsi kozeleben.

itt varjuk meg, amig a sofor elmegy pisilni a haz moge (ketszer is megy, ugy latszik, felfazott). elkabitjuk, elvesszuk a ruhajat. sofor szerkoban konnyeden megkozelitjuk a masodik autot es felszereljuk egy bombaval majd irany vissza a csatornaba.

ezek utan termeszetesen a kikoto (exit) fele megyunk a fold alatt. nagyjabol pont akkor, amikor feljovunk a kikotonel, ket hatalmas robbanas fog tortenni (ugyanis az elkabitott or kozben magahoz ter es riaszt mindenkit, ami miatt a 2 celpont visszafut a kocsikhoz es megprobalnak elindulni). ezzel a feladatot silent-re megoldottuk.

Előzmény: Rephyx (87)
trollcsi Creative Commons License 2002.11.14 0 0 88
ja, nálam is ezt csinálja. felraktam a peccset, de akkor meg el sem indul.
Előzmény: honda vti (75)
Rephyx Creative Commons License 2002.11.14 0 0 87
*!SPOILER!*
http://www.freeweb.hu/rephyx/store/text/hitman2.html
Birdyvel csinaltuk, silent vegigjatszasok a jatekhoz.
kaszi Creative Commons License 2002.11.14 0 0 86
igazad van valoszinuleg, de maskepp hogyan lehet megoldani?
ma este (most melohelyen vagyok) megprobalom azt, hogy AK-val lovok at az uvegen, abbol szerintem egy loves is elegendo es remelem, hogy az orszobabol (sajna eleg kozel van) nem halljak meg.

erdekes kerdes lehet, hogy mi a francnak a telefon meg a pager...??? lehet, hogy azok segitsegevel valahogy meg csendesebben meg lehet oldani a dolgot?

pitya Creative Commons License 2002.11.13 0 0 85
ha silent-re hajtasz, akkor asszem sok lesz az a két lövés... (az elsőt ugye a szerverbe küldöd...)
Előzmény: kaszi (83)
pitya Creative Commons License 2002.11.13 0 0 84
Szerintem nézz utána, hogy be van-e kapcsolva az EAX, és ha igen, akkor kezdd azzal, hogy kikapcsolod!
kaszi Creative Commons License 2002.11.13 0 0 83
nnnna, sikerult atvergodnom a betort uvegen... nem ertem, hogy elsore, amikor kilottem az uvegen keresztul, miert nem sikerult ugyanez? most megcsinalom megegyszer a palyat, most mar silent-re hajtva :))))
kaszi Creative Commons License 2002.11.13 0 0 82
probalkoztam ezzel is, de nem tudok... probaltam az asztalt/szeket is odahuzni, hogy majd ugy, de az sem ment....
Előzmény: Törölt nick (81)
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.13 0 0 81
Hat be kell maszni az ablakon:)
Előzmény: kaszi (80)
kaszi Creative Commons License 2002.11.13 0 0 80
az uvegen keresztul ballers sd kiiktatja a fazont egy lovesbol, ha eleg kozel allsz. ezt mar probaltam. a gond csak az, hogy a rab bentmarad a cellaban, a tabornok detto (bar kicsit folyik a ver belole), es nekem meg ki kene hozni a fazont a cellabol. A bombat tudtommal (vagy inkabb: elkepzelesem szerint) arra kell majd hasznalni ,hogy lyukat robbantsak, amin keresztul at lehet jutni a sewer-be.

szoval a kulcs megiscsak kell, hogy kihozzam a palit.

Előzmény: Gerenda (79)
Gerenda Creative Commons License 2002.11.13 0 0 79
Asszem az üvegen keresztül is elérhető egy fejlövés, akkor már nem támad senkit.

G

Előzmény: tomcooper (78)
tomcooper Creative Commons License 2002.11.13 0 0 78
Lődd ki az üveget a szobában! Vigyázz egyből betámaggya a rabot! Mongyuk, ha így teszel, nem t'om, meglesz-e a silent... :))
Előzmény: kaszi (77)
kaszi Creative Commons License 2002.11.13 0 0 77
Sziasztok

tud valaki segíteni nekem, hogy a harmadik orosz pályán (tubeway torpedo, ahol rabot kell szabadítani) hol találom az interrogation room kulcsát? mert akármennyit várok, nem jön ki a szobából a tábornok és lehet is látni, hogy ugyanazokat a mozgásokat végzi a fogoly körül, szóval loop...

már teljesen bepöccentem, mindenkit legyilkoltam a ballersd-vel, kulcs sehol. amúgy silent assassinre hajtok, de nem tudom megtaláli azt a nyamvadt kulcsot.

nekem a program futásával semmi gond, amióta letöltöttem a NO-CD-t, előtte néha kilépett.

Gerenda Creative Commons License 2002.11.12 0 0 76
Nekem időnként a hang zizzen be, és szétesős a kép. (a 3d valahol megőrül) A videojó zsugádra/driverre tippelek, nekem is azzal valami nem egészen gömböly. Hacsak nem az oprendszer kavar el valamit. Nekem talán egyszer vagy kétszer szállt el.

G

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!