Sziasztok!
Ma este 22.00 órától Gary Moore Jam Band koncert lesz Érden, az Ercsi út 36. szám alatt található Blues Tanyán (a focipálya mellett!).
Várunk mindekit sok szeretettel!
Üdv,
A problémák a bal kézfejével már korábban kezdődtek. A 2004-es "Power Of The Blues" lemezbemutató turné harmadik bulija után újult ki egy korábbi (?) kézsérülése, ami elég komolynak bizonyult. Be is kellett feküdnie pár napra a kórházba. Állítólag nagyon csúnyán be is volt dagadva a bal kézfeje. Infúzión kapta a mindenféle antibiotikumokat.
Kiesett az egész nyár persze, aztán a tervezett őszi turnét is elhalasztották. (Így a "Power Of The Blues" album dalait máig nem hallhattuk élőben! :( ) Mindössze az említett Fender Strat Pack koncerten vett részt, de orvosai csak egy dalt engedélyeztek. Mindenesetre a DVD-n nem nagyon látszik, hogy bármi baja lenne a kezének :) Brian May, David Gilmour, Albert Lee, Hank Marvin, Mike Rutherford és hasonló gitárosok játszottak még rajta kívűl a Wembleyben ezen a bulin, de senki sem volt egy napon említhető Garyvel.
Hendrixtől a Red House-t játszotta. Kötelező anyag!!!
Mert mázlista embereknek tartottam volna azokat, akik ezt élőben hallhatták és láthatták volna. Mert látni és hallani a "The Prophet" című számot élőben...huhh...én ezt a számot a zenetörténet legeslegjobb instrumentális-elektromos gitárzenéjének tartom.
A lemezen természetesen csak stúdió felvételek találhatók (nem koncerten rögzített dalok!), de a többségüket "élőben", együtt vette fel a zenekar a stúdióban, ezért is annyira dögös a megszólalása.
Majd előbányászom a korabeli interjút ezzel kapcsolatban, ha érdekel.
Hallottam hogy a Back To The Blues albumra felkerültek élőben felvett számok is. Valószínű nekem van botfülem, de én nem tudom eldönteni, hogy melyik stúdiós és melyik nem az. Vki kisegítene? Előre is köszi.
A '70-es évek elején belekeveredett egy kisebb kocsmai verekedésbe - állítólag egy nő miatt - és egy (a saját szavait idézve) "minden bizonnyal nem ír" pasas belemászott az arcába egy törött üveggel.
Sziasztok,az eventim hálózatában/tex/még nem találatm eladásra kínált jegyet a máj.7.-i Gary Moore koncertre.Van infótok arról,hogy mikor és hol lehet rá jegyet kapni?köszi előre:)