Es most ti is ugy jartok mint az osszes tehetseges magyar zenekar? Egy ideig koncerteznek, egy eloremutato demo, aztan eltunes, par koncert, aztan feloszlas a lemez elott :)
Kapard ossze az arcokat bazz, vilag szegyene, hogy meg sehol se tartotok!!
Amugy Davevel meg Totival dobost keresunk, szolj ha tudsz valakit (Omar elment DT-t jatszani...)
A hodok most elorebb vettek a nevedet a halallistajukon... De mar reg rakerultel, mert nekik is igertel egy CD-t, de ok se kaptak meg. Egy hoddal nem lehet viccelni, te is jol tudod.
Ne is mondd barátom a fél Annabarbi tiltakozik mondván: "hát már soha sem fogjuk a női-zenekar címet levetkőzni".Nos ezúton közlöm, hogy Péter barátomék egyre inkább keményednek mint teveszar a szaharában.Kis különbség, hogy míg a teveszar bomlik ők nemesednek....van akinek az idő nem a romlást hozza meg.
Na emberek decemberben újra útra kel a mozgó-napműhely.Első és decemberben egyetlen önálló táncestje a Süsiben lesz (dec.26.csüt) vendég a "női könnyek kiontói" címet méltán viselő Annabarbi zenekar.Utána mindenféle DJ tekeri a halgatható rockzene legjavát.Szóval: Sun Workshop visszatér és mindenkinek leszakítja az orcáját.Csupán a szeretet nevében.
Sziasztok skacok.A hírek a következők.:
Megvolt a szigetkoncert, aki ott volt tudja milyen volt,aki nem annak majd elmondják azok akik tudják. :)) Minden rendben van az S.W.-vel, rendeben következő 4hónapos szünetünknek nézünk elébe de mindenkit megnyugtatok, utána azért lesz pár koncert asszem úgy december közepe felé...Elhatárolom magam az IMMORTAL zenekartól és nem akarok többé immortal lenni. :)) Én személyesen gyűjtögetem a cuccot, bár a hódókkal minden nap véres ütközeteket kell vívnom a maradék egy ládáért hiszen, ez bizonyíték.És én örzöm!Kitartok.Barátaim és halhatatlanok Dunya pénteken elmegy Ausztráliába mert Dunya gizda.December 5.-én gyün meg, akit nagyon érdekel hogy mi van vele az zargassa a Bélát a b_e_l_a@freemail.hu címen.Legyetek szelídek és okosak.Üdv.
fecsek jól van, vesz magának cuccot, olyan gitárládát, amiből csak 12 darabot készítettek, de ebből 11-et megettek a hódok. ez az utolsó is kicsit kormos, mert az égő reichstagból menekítették ki az utolsó pillanatban, amit felgyújtottak a hódok, hogy ne tudja meg senki, hogy megették a másik 11 ládát.
Na mostanság pang a fórum persze ez nem a véletlen hanem a hírtelenség.Most hirtelen lett egy nagyobb dolog ami már fix: Szombaton (06.15) a Süsiben hosszú idő után a tartalékos Napműhely újra bepörög és olyat tesz amit 3hónapja nem tett.Koncertezik.Idegenlégiósunk egy igazi sztár a felsőbb ligából.Kicsit kopasz de nagyon vágja a ritmust.A kiléte mindenki számára kiderül aki esetleg nincs tisztában a dologgal ha eljön.Hát jöjjön el aki akar max. lát egy jó kis HOLLYWOODOO-t. Rockcsók!
Akkor ide is beirom Andris, hogy kuldd mar el a Dave szamat bazze, mert megorulok, amig nem tudom, hogy mi a palya veluk (hat... komolyan eddig csak a Digital Monkey volt az egyetlen zenekar, amit szivvel-lelekkel-aggyal csinaltam volna :))
Mellesleg nem ismersz szoftrock/hardrock enekes arcot (nem sikongatos, kisse alteresebb) az igen jo barataimnak? Tehetseges, aranyos fiatal zenekar, bennuk van a bizodalmat a hallgathato magyar rock teren, csak enekesuk nincs (de cuccuk mar igen)... Meg barki, aki tud irjon nekem ide (mert az emailem nem mukodik)
Megtörtént az utolsó koncert a nagy "szünidő" előtt.Nem nagy sztori a Marlboro Man-nel a Martos koleszban.Fain volt.Most 4 hónap egészsgügyi szünet.Legalább nem leszünk uncsik.A honlapunkról (www.sunworkshop.net) már letölthetőek a demo dalai.És a vendégkönyv is működik.Egyenlőre ennyi, mindenkinek sok sok tavaszi csicsergést!