Nem kell szomorkodni, még a karrierje kezdetén tart, láthatod még 1000000-szer.
Pár napot vakációztam Berlin-ben. (easyjet rulez!) És éppen kinnt sétálgattam az Unter den Linden-en, amikor hatalmas dobolást hallottam. Odamentem, és kiderült, hogy éppen az esti A.K. koncertre szerelik össze a cuccot!
Ha valaki jönne velem kocsival a 07.22. Alicia Keys koncertre, az szóljon!!! Bécs! www.viennajazz.org a koncert honlapja, jegy 60-70 Euró, útiköltség 5000! E-mail: allatkiraly@yahoo.com
Lenny Kravitz tour van Germän honban ha valakit erdekel esetleg de en szamely szerint kisse sokaltam a 150(!!!) euro-s belepot, inkabb elmegyek juniusban Usher koncertre.
Felhozom a reg eltunt topikomat...
A varosban ahol lakom Jul17-en Roy Hargrove RH Factor koncert lesz!!!!!!
naaaaaa?
Daddy Pop, ezt kulonosen a te figyelmedbe ajanlom!!!
Nem tudom, mikor latogat valaki ide, de a segitsegeteket szeretnem kerni. Egy baratom szulinapja lesz nemsokara, es egy funky valogatas lemezzel szeretnem meglepni. Tudtok ajanlani valami utoset? lehet a regmultbol, de johet kortars funky is.
MUSE SICK-N-HOUR MESS AGE. Talán egy év után megint előhúztam ezt a Public Enemy albumot, és újból meg kell hogy állapítsam: fantasztikusan jó az egész lemez! Van olyan jó, mint pl a 'What's Going On' vagy a 'Band Of Gypsys' - az első hangtól az utolsóig nagyon magas színvonalú munka. Le a kalappal... komolyan. Tessék megvenni!
Én most pár hétig a legfrissebb Timbaland -et (cop that shit, etc. )pörgettem. AK-t 2 alkalom után sutba dobtam. Az első album 10 pontos volt, ezt inkább nem is számoznám, pedig a bécsi koncerten is kinnt voltam, tehát nem mondanám, hogy nem vagyok elfogult!
A Missy Elliott-ról nagyon elfelejetkeztünk, nem? Nálam most éppen az megy. 'sse rossz!
Ben:szar lehet Neked,hogy ilyen Májsz Dévisz jellegű hulladékokat hallgacc...:DDDDDDDD
(irigykedek egy kicsit:) )
nálam most mindenféle,most ért véget egy iszonyat buli,levezetésként nézek mindjárt valami kis finomat...:)
Rég jártam erre ahhoz képest hogy én kezdtem ezt a topikot.
Gondoltam benézek, hátha akad néhány jó izlésű errefelé.
mizujs veletek?
miket hallgattok mostanában?
Nálam Maceo Parker-Common-Roy Hargrove-Miles Davis-Nate Dogg vendégeskedik legtöbbet a cd lejátszóban.
oké!Sajnos ez később lesz csak,még fel kell magam kellőképp gyúrnom kapcsolatilag sajnos...:(
(a nyolc ember viszont nem gond,előre a funky-bigbandekért!!:DDDDDDD )
Hát, szívesen bevennélek, mert jól jönne egy perkás, de már így is 8-an vagyunk és a próbaterembe se nagyon férünk el. Lassan meg már nem is lesz olyan hely aminek a színpadán elférnénk. De ennek a helye inkább a már régen elsüllyedt "Miért nincs több élő zene?" című topikomban lenne. :(
Azért ha érdekelne később mégis a szervezés dolog, dobj egy mélt.