Na hali! Én is féltem, hogy meghal a topic :)) de itt a tavasz!
Üdv Toncsiking!
Ne szerénykedj nem olyan rossz ez a Pilisszentivános. Ha megengedsz néhány őszinte javító szándéku tapasztalati észrevételt...
Ami könnyen javítható, az a Times New Roman (alap)betűtípus...személy szerint engem a hideg ráz tőle :)) Nézz itt körbe, nincs ilyen sehol :))
Ha lecseréled mondjuk Tahoma,Verdena, vagy Ariel-re már sokkal profibbnak fog tűnni az oldal.
A másik a keretes szerkezet. Én is próbálkoztam vele,tök könnyű megcsinálni és használni, csak a legfontosabb, hogy a keresők nem látnak bele, ergo nem indexelik le a tartalmat, vagy ha oldalanként is "bejelented" és valami csoda folytán és mégis rátalál, akkor is a találati listára kattintással nem hívja meg a (hát nem tudom így hívják-e?) szülőkeretet. (ergo nem lesz pl.menüje az oldalnak :)) Ezt nehezen, de meg lehet oldani Javascriptel (és bár van hozzá valamennyi leírásom, de nem tudom megéri-e?)
Próbálj rákeresni a google-ba (pilisszentiván), csak a "title" tagját látja...de hagyjuk... ez most nem keresőmarketing :))
Amúgy a "photoshopos" munkád igen tetszetős és szép (nekem nagyon tetszik)
A forrás alapján valszeg te is DHTML menü builderrel ügyeskedsz, nekem nagyon bejött, és valamelyik újabban sok szép template is van, talán körbe lehet nézni abban is (de alapvetően jó)
A széteséssel én is folyton kűzdök mint állat :)))) (kész befejeztem!... IE 800*600 és 1024*768-al működjön azt jócakát...) Na ez így azért nem teljesen igaz..:)) mindig szétcseszem a monitorom, hogy megkukkantsam extrém felbontásokban + Firefoxon (tényleg jó a böngésző), de néhány oldalam nem szereti a "tűzrókát" :))
Ma már próbálom egy táblázatra leszorítani az oldalaim,("minimaldesign szemlélet" :)) hogy minnél egyszerűbb legyen az egész...utolsó "munkám", ha lehet így nevezni :)) Szöveget el ne olvassátok!!! :))) www.roboclean.van.hu És valami nyitó fejléc is kénye az index oldalra...
Kiváncsi lennék én is arra a "titkolt oldaladra"...azért nick alatt ne szerénykedjünk annyit :)) Én is csak most kezdtem pár hónapja..de tudod mit tart a mondás; Jó az aki jobb akar lenni!