Na akkor adjon a gép egy PSG-t hogy Lucas Moura törleszthessen, lássák kit kótyavetyéltek el (Igaz hogy ezt tegnap is láthatták, amekkora gólt ragasztott a Wolves hálójába )
És aztán hétvégén jöhet a londoni derbi a karácsonyi 4. helyért, ki a fene gondolt volna erre még november elején...
Lassan vége a mézesheteknek, közeledik az első transzferablak, kezdődhetnek a viták... Persze nem kell vakon hinni egy bulvárlapnak, de akár igaz is lehet hogy Csozé Fellával akarja "erősíteni" a középpályát, ahol most azért eléggé jól megvagyunk, még ha Eriksen le is lépne januárban. Esetleg amolyan szupercserének szánja akit majd mindig a 80+ percben fog beküldeni 0:0 állásnál hogy ráívelgessünk a kapu elé mint Llorentére korábban? :) https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-7771315/Jose-Mourinho-eyes-reunion-Marouane-Fellaini-Tottenham.html
Sziasztok,
Nem vagyok Spurs szurkoló, sőt kimondottan MU fan vagyok, de ha már Londonban jártam, és a Stadium kifejezetten közel volt, élőben megnézhettem a Spurs-Bournemouth meccset.
Gyönyörű stadion, szenzációs akusztika, és legalább egy gólgazdag meccset láthattam.
Na, amikor 60000 ember rákezdi, hogy :" Aaaaalealeeeee... Deeeeli Aleeeee.."
Az azért leviszi az ember parókájàt!
Eriksen, Vertonghen, Alderweireld. Eddig vonakodtak hosszabbítani és a fene tudja hogy a háttérben már nem állapodtak-e meg valakivel jövő nyári váltásban jókora aláírási pénzt bezsebelve cserébe azért hogy Levy egy garast sem fog kapni értük :)
Ja, valóban előttünk 6 pontra van a 4. Chelsea, mögöttünk szintén 6 pontra a 17. hely. Jópár csapat van amelyik egyelőre egyszerre küzd a kupaindulásért és a kiesés elkerüléséért, január elejére azért már biztosan tisztább lesz a kép a célokat illetően..
Ha jól emlékszem, a 6. és a 17. hely közt valami 5-6 pont volt a különbség még egy-két fordulóval ezelőtt, most is így áll, szóval könnyű most nagyokat ugrani le és fel. Ez mondjuk önmagában is eléggé érdekessé teszi a bajnokságot.
2 forduló alatt a 14.-ről az 5.helyre, ez valami gigantikus PL bunda ??? :-D
Hatalmas forgatókönyv lenne a továbbiakban ha Józsi a jövő héten lealázná OGS-t, akit emiatt kirúgnának és ezek után Poch lenne az új MU menedzser. Teljes szerepcsere :-)
Mauricio Pochettino közeli barátainak beszélt róla hogy a Tottenham iránt érzet hűsége miatt nem fogadja el az Arsenal ajánlatát és vár egy másik jobb klubra. [The telegraph]
„...even if we are 3-0 in the 85th minute the game will still be open" Hát ezt Csozé nagyon jól látja, de azért jó lenne ha valami ellenszert is kitalálna hogy ne aludják be a a védelem a meccsek elejét és végét...
De érdekes hogy egyesek mennyire makacsul emlegetik Pochettino-t mint lehetséges utódot, pedig erre jelenleg mínusz nulla az esély, mivel valószínű hpgy a szerződése ezt a lehetőséget eleve kizárta. De ha mégsem, akkor is maradna elegendő kizáró ok, a legfőbb persze az hogy Poch fontolóra sem venné. .
Ugyan, nem a Tottenhamnek szurkolok, de volt a kedvenc csapatomnál José. Ezek a gesztusok lehet, hogy jópofizások, de abszolút zsigerből jön szerintem, ha minden klappol. Van róla egy olyan mondás, hogy a csapat szurkolói imádják, mindenki más utálja. Nehezebb, ha előtte már másik két angol csapatnál is volt, sőt szerelmet is vallott, de én a kudarcai után nem vonom kétségbe az ilyen megmozdulásainak az őszinteségét. Azért vele színesebb a futball, függetlenül attól, hogy mennyire irritatív volt az Unitednél. A Chelseanél azért eléggé megbuktatták, amit nehezen dolgozott fel és gyorsan Manchesterben akarta kiheverni, de az a csapat meg semmire nem volt való, így csak tovább lökte magát, nem csoda, hogy kifordult magából. Remélhetőleg kipihente magát és önreflexív lesz én drukkolok neki egy ízléses határon belül.
10 hónapos idegenbeli (PL) nyeretlenégi sorozat szakadt meg Csozé bemutatkozó meccsén, így azért kedden könnyebb lesz neki előszőr leülni a WHL-en a hazai kispadra. Plusz rögtön meg is tapasztalhatta hogy milyen gondok vannak a fejekben amikor nyert helyzetben elkezdünk gólokat kapni.
Én mondjuk soha nem remegtem amiatt hogy 10 éve "nem nyertünk semmit", fotelszurkolóként úgyis a meccseket nézem, nem az üres vitrint, azokra pedig nem nagyon lehetett panasz, szóval önmagában ez nem volt indok a váltásra. Amiről viszont mi nem tudhatunk, hogy Poch-nak mennyire volt már tele a töke sokmindennel ténylegesen mehetnékje, nekem az idei sok fura nyilatkozatból az jött le hogy: egyre inkább. Ebben a mai PL-ben már senki nem fog annyi ideig menedzserkedni egy PL klubnál mint SAF vagy Wenger, túl intenziv meló ez a egy ember vállán, nem tudtuk volna sokkal tovább itt tartani, akkor sem ha eredményes maradt volna idén is.