Esetleg jöhetnétek Újpestre meccsekre ezek után. Itt már úgyis ismertek néhány szurkolót, és a csapatban is lesz néhány az általatok kedvelt fiatalok közül.
Erre nem gondoltatok?
Ha jól számolom, akkor 6 db Fót előtt végzett csapat fog megszűnni. Ha ezt beleszámolom, akkor a Fót Magyarország 18. legjobb csapata volt ebben a szezonban...pár éve az még nb1 volt
Hát csodálatos nap volt ez a mai... Fantasztikusan játszott a csapat, mi is kihoztuk magunkból a maximumot,de valahogy mégis hiányérzetem van... Nagyon fognak hiányozni ezek a fiúk,jó volt nekik szurkolni,de sajnos ennek vége :(((
Nem tudom örüljek-e az fölényes győzelemnek,vagy szomorú legyek,h. többet nem láthatom ezeket a srácokat a Fót színeiben...
NB I/B: Győzelemmel búcsúzott a csapat!
2003. 06. 21. - 19:10
Újpest FC-Fót - Szolnok 5-1 (3-0)
Fót, 500 néző. Gólszerzőink: Horváth T. (2), Palásthy, Vaskó, Sándor Gy.
Újpest FC-Fót: Miski - Páles, Vaskó, Zoufal - Lázár (Vermes), Gohér, Kapcsos, Horváth T. (Bánka) - Jeferson, Palásthy (Hajdu N.), Sándor Gy.
A hálás fóti - és újpesti - közönség a mérkőzés után tűzijátékkal kedveskedett a csapatnak. A játékosok pedig mezüket felhúzva megmutatták trikóikat, amelyeken a következő felirat volt olvasható: "Köszönjük, Szlezi! - 4"...
Mózner János:
- Köszönöm a lehetőséget, hogy itt dolgozhattam ezzel a remek csapattal. Tapasztaltabbak lettünk az NB I/B-ben, jó volt ez az időszak mindenkinek, hiszen a fiatalok sokat fejlődtek az erős mezőnyben. A mai meccsen egy jól játszó Szolnokot vertünk meg. Örülök, hogy a játékosok megfogadták, amit egész héten sulykoltam beléjük, és a labdarúgás iránti alázat meg is hozta az eredményét.
Okka :)
Vonattal mentünk,1 órával a kezdés előtt értünk le,de mivel 20 percet késett a busz,ami a stadionhoz vitt ,éppen a kezdésre értünk oda. A főbejárathoz nagy betűkkel ki volt írva,h. a vendégszurkolóknak egy másik bejáratnál kell bemenni,az a bizonyos másik bejárat viszont bevolt zárva... Így végül a főbejáraton mentünk be,felnőtt jeggyel,mert a diák addigra már elfogyott... A vendégszektorhoz kb. 15 biztonsági (köztük volt 1-2 Fóton élő is,mint elmondták !!) kísért el minket,vicces volt :) Miután kiraktuk a drapit,beszoptuk az első gólt. Mire elkezdtünk volna énekelni, a másodikat is. Így végül csöndben néztük végig a meccset. Szombathelyi részről nem volt semmi szurkolás,még egy " Hajrá Hali " sem,ami azért 1 kicsit furcsa volt.( főleg 4-0-nál..) A kerítésen egy kis HVFC zászló árválkodott .
A lefújás után azonnal a szállásra mentünk,de útközben még 2 szombathelyi keménylegény elmondta,h. szerintük Szombathelyen vannak a legkeményebb hool-ok...és h. örüljünk h. nem akartak balhézni...
A szállást mindenkinek ajánlom,Tópart Camping a neve,10 percre van a pályától nagyon szép környéken,és aránylag olcsó is. Este a parkban sörözgettünk,majd reggel hazajöttünk.
Nagyon jó túra lett volna,ha a csapat elfogadható eredményt ért volna el.
Hát borzasztó meccs volt ez a mai,Miski sajna megint a szezon eleji formáját hozta,de a csapat többi tagja sem villogott. Pedig nem volt valami nagy durranás a Kecskemét sem. Remélem az utolsó 2 fordulóban 6 pontot szerez a csapat,nem lesz könnyű feladat...de szépen kell befejezni a szezont!
Újpest FC-Fót: Miski - Zoufal, Udvari, Vaskó, Hajdu N. - Lázár (Csopaki - a szünetben), Páles, Gohér, Horváth M. (Vermes - 38. perc) - Sándor Gy., Kapcsos (Jeferson - 70. perc)
Mózner János:
- Jól kezdtük a meccset. Két-három gólhelyzetet kihagytunk, amit a Pápa egy szerencsés góllal büntetett. Nem volt elég stabil a védelmünk, Szlezák, akinek térdsérülése kiújult, nagyon hiányzott a hátsó alakzatból. Lehetett volna szorosabb az eredmény, azonban Vaskót a 80. percben második sárgával kiállította a játékvezető, így pedig már csak a szépítésre futott az erőnkből.
(Következő mérkőzés, június 14., szombat: Fót-Kecskemét, 17.00)
Kérdésessé vált,h. tudunk e menni Pápára,kocsi nincs,vonat pedig nem jön vissza meccs után. Jobbanmondva jön,de hajnali 5-re ér Pestre...De még próbálunk kocsit szerezni v.honnan.
Ti mentek?
Szép volt, fiúk!
Igazam van-e, amikor azt kérem, hogy ha egy db játékost vesz az Újpest, akkor az Bánka legyen?
Persze az MTK szopathat minket, ahogy akar. Milyen esély van a vásárra, bennfentesek?
Héé,én hol vagyok a képen ?! :) Kikockáztál ? :)
Fantasztikusan játszottak a fiúk,valóban lehetett volna több is,csak azt sajnálom h. az első 2 fóti gólt nem láttam... :)