a kiskönyv szerint 4720 gramm 43 centi fej 56 hosszú burokrepedés 3 órával szülés elött ... :))))) nem kell elborzadni, tanulók irták az adatokat, az itteni tankórházban született az elsőm,
burkot mellesleg 13 órával elöbb repesztett az ügyeletes doki, a 43 centi az a gyerek válla volt, és 4850-el jött, csak akkor elfelejtették beirni, igy a könyvbe már a fogyásos adat került, amikor eszükbe jutott, hogy nem irtak be semmit, még jó, hogy fel van véve videóra az ellátás, igy a centizés és mérlegelés is, aholis a mérleg 4850-nél irja ki, hogy stabil :)))
VIccen kívül ez a kép kicsit jobb megvilágítással képeslap minőságű lenne, szvsz gyönyörű!!! És Te nagyon nagyon szép vagy rajta, a manóról nem is beszélve:)
Pocka! MEgkaptam a képeket, de csak a szánkósat tudtam megnyitni, azon irtó ldesesek:)))
Zsírba fagyva 1hetesen hogy lehet 5kiló egy bébi??? MEnnyivel született? Gyönyörű Ő is:)
Az biztos, hogy nagy elmeny volt mind a ketszer. Es a legkulonosebb, hogy amilyen merhetetlenul gyava nyul vagyok egyebkent, annyira egy cseppet sem feltem a szulestol. A masodikra egyenesen ugy keszultem, mint aki balba megy (tudtam, hogy inditas lesz, ezen es ezen a napon): illatos furdo, hajmosas (minek, mikor lucskosra izzadom...), legszebb fehernemu (minek, ugyis lekerul)... Fura egy lelkiallapot volt...
A lenyeg azonban megiscsak az eredmeny. Ez csak a kezdet.
részemről a vécé játszódna a csigának, a kukából képes kimászni, a kertben képes nem megfagyni és tavasszal lelegelni minden szépet és jót brrrr.
Angi, jól hangzik ez a menü :))
Szipi, ti meg gyönyörüségesek vagytok, a kép hangulata meg teljesen magával ragadó, kicsit irigy is vagyok, amiért ilyen tankönyvire sikerült mindkétszer neked :)))
Bocs, Poc, az e-mailemhez momentan nem ferek hozza, a gyerekeim elleptek a gepemet (az oveken nem lehet DVD-t nezni).
Nagyon szep vagy a kepeken, a gyerekeid is, a hintalovas-alvos csajszi gyonyoruseges!
Rolam nagyon keves kep letezik, mert altalaban nalam van a fenykepezogep! Es az arcom se tul fotogen. Mindazonaltal az adataimnal megadott weboldalon van asszem 1 vagy 2 kep, amin rajta vagyok.
Meg megprobalok ket nosztalgia kepet felrakni en is, mingya´.
Én tegnap főztem isteni tejszínes csirkemellet pennével, ma pedig újhollámos Norbi update 6os kódú (:) ) rakott krumplit.
karikára vágott krumpli lerak (nyersen) rá kóbász rá tejföl rá tojgli rá khm némi szalonna (kimaradhat, de nekem vót egy kevés) rá sajt Maaaajd, 2/3ig felönteni tejjel.
Fedő alatt készre sütni, majd fedő nélkül sajt rápirít. Mi barackbefőttel ettük.
Boróka! 5letem sincs, mit tennék a helyedbe, mi most írtottunk ki kisebb raj molylepkét (PONTOS, VAGY ly?) a konyhámból ( egy müzli volt a ludas) de Én rángva sikongtam akármikor megláttam egyet, és jött a felmentősereg. Szal valszeg sikoltanék, de ez ne jó tanács:)))
borókám, a mezelen csiga az egy rusnya kártevő. Szétrág a kertben mindent, amit lel. Én tutira nem mérlegelnék csigánus:) elveket, hanem gyorsan és "kíméletesen" végeznék vele, no és körülnéznék, hogy nincs -e több még a házatok táján, mert nagyon kellemetlenek tudnak lenni...
Mi a teendő, ha találok egy helyes, 2 cm-es meztelen csigát a hűtőben a salátán? A külső hőmérséklet -5 fok. :(
Mert valamit MUSZÁJ vele csinálni...
- kidobhatom a kukába
- lehúzhatom a WC-be
- megehetem
- kirakhatom a kertbe
-visszarakhatom a hűtőbe, hátha a férjem találja meg legközelebb :)
Mi a humánus (csigánus) megoldás? Keressek neki egy tágas dobozt, és naponta vegyek neki friss salátát, mindaddig, amíg tavasszal a veteményben meg nem nőnek a saláták, és akkor rakjam oda ki?
(Annyira vicces, hogy én máig nem tudtam a vezetéknevedet és aszittem vmi béna spam jött, ennyi darab mél, ennyi csatolással, aztán rájöttem, hogy jajdehogy:)
Megjöttek:) Pockám, azt eddig is tudtuk, hogy ennyi kölök mellett nem unatkozol, szal _ez_ nem mentség a renyhe jelenlétre:))))
A férfitanács végül úgy döntött, hogy ma nem nálunk gyűlnek, így pasi lelépett valamelyik másik hímhez, ergo mentesültem az esti sütögetés alól:) Cinc, neked külön köszönet a mélben küldött receptekért, elteszem őket, hasznukat fogom én még venni:)
Ja, izé, asszem chatbe kell fojtsam hirtelen jött magányomat;)
Pedig milyen finom is az... sajnos talaltunk egy helyet (Pizza Marzano Etterem), ahol meg igazan finoman is csinaljak. Es a pizzajuk! Sajnos rendelni is lehet, amit gyakran meg is teszunk, ha este keson hazaerve ures a huto, es egyikunknek sincs kedve valami gyors kajat osszedobni.
A doki pedig nehez teherbeesessel riogat. Most jarok eppen utana a dolgoknak, elmentem egy "szaktekintelyhez" az I-es noire, o korantsem latja veszesnek a problemat, hat nem tudom. Ebben a pillanatban meg nem aktualis a dolog, de nem szeretnem az utolso pillanatra tartogatni a meglepeteseket, amikor mar tenyleg babat szeretnek.
ja meg többiek: csináltam tortillát, a fiuk miatt nem lehet csipös akármit tenni bele vagy rá, mondjuk, az hiányzott, de jó volt zöldséges-husos ragusan is, na de miféle mártogatósakat lehet még hozzá kreálni? a neten szinte csak tüzet lövellöket találtam.
Gondoltam, azzal jóllaktok, hogy irkáltok ilyen recepteket nekem, igy járulok hozzá fogyásotokhoz:-))
penne félékkel engem nem lehet csábitgatni, bár nem utálom annyira, mint a "lazannyát":-)) Mivel riogat a nögyógyász? Megkukkolhatnálak mondjuk magánban? (jó az itteni cimem)
Szivesen lennek belulallo :) Azt hiszem illenek is ide, ugyanis szinte mindig vacsora/ebed kozben olvasom a topicot.. :))) Gyakran volt kesztetesem, hogy beirjam "isteni ez a sutirecept, de latnatok ezt a 4 sajtos pennet rokfortos salataval nyam nyam..". Gyerkoc nincs, hazassag nincs, pasi van. 2-3 kilo sulyfelesleg (tudom, kussoljak) az ulomunkatol, es riogato nogyogyasz is.
Igen, felhívtam tegnap a rendőrséget, azt mondták, ha gondolom, menjek be és tegyek feljelentést... Nem mentem. Aludtam egyet a dologra és miután kiderült, hogy már a fölöttünk lakót is majdnem megtámadták így múlt csütörtökön, felhívtam ma a kerületi kapitányságot. Hétfőn bemegyünk feljelentést tenni.
A könyököm jobb, a csuklóm sajna nem, és a csípőm is feketébe játszó sötétkék, benne a díszkő mintázatával.
Nade lapozzunk!
Cincóka, jó ötlet, de az hogy tűz van, szerintem akkor se jönne ki a számon egy ilyen helyzetben, ha tudatosan készülnék rá :-)