Aszongyátok kevés -azaz nincs- magyar JÓ lányzenekar? Nemsokára meglesz a nagy áttörés!!
Már van a LÁNY gitárosunk, meg a LÁNY dobosunk meg a LÁNY énekesünk, úgyhogy reszkessetek, ha találunk egy LÁNY basszusgitárost, akkor meghódítjuk az országot, hehe! :PP
(Szép remények... :P)
Na sziasztok
egy magyar elastica is jöhetne
vagy endemoniada -
amúgy van most olyan "klasszis" a magyar nemkommersz zenében, mint tereskova, vagy méhes marietta, ági és a fiúkos csaj?
klasszis=lehet, hogy utálom de pontosan tudom ki ő
én azt szeretem, mikor egy többnyire fiúbandának van egy szerény, csöndes nőnemű tagja, aki egy darabig a háttérben billentyűzget, basszgitárkodik, stb. aztán néha háttérénekel [nyelvújító lettem!], aztán egyszer csak nagy lasztit kap... erre várok a pulp vagy a soulwax esetében és ezt kaptam meg a bistől pl.
mondjuk ők nem az eseteim, de nagyon nem, almásit például egyenesen megverném
de mondj olyan magyar együttest, ahol 50% nál több a csaj és legalább egy játszik valamilyen hangszeren
Koncz Zsuzsát együtt említeni bárkivel is vétek. Én nem tudom ki az aki 20 éve egyfolytában szopatja amiért lemezeket adhat ki, de más okot nehéz találni, hogy valaki ilyen hamis hanggal énekesi pályafutáson van. Terrible.