Sziasztok. Már 6 éve minden nyáron Görögországba megyünk nyaralni. Eddig busszal mentünk, de mostmár eleg volt és autóra váltunk. Sajnos az idei nyarunk képlekeny volt, igy még csak most tudunk nekikezdeni szállást keresni (2fő). Augusztus 17 környékén indulunk. Van valakinek ötlete, hol érdemes szállást foglalni? Ibusznál még bőven van foglalható apartman, de ha tudtok jobbat azt megköszönném :)
Sziasztok!16án indulunk Sartira. Abban esetleg tud segíteni valaki ha csónakot szeretnénk bérelni fánkozashoz , meg kiránduláshoz hol lehet ezt megtenni, illetve mennyibe kerülhet a napi díja?Köszönöm a válaszokat és szep napot mindenkinek!😊
Ha autóval vagytok, akkor nagyon sok izgalmas és gyönyörű hely van Sarti környékén.
Pl.
a.) Panoráma büfé, presszó, árnyas asztalokkal, brutálisan szép kilátással a Sikia öblökre (Sartitól kb 15 km-re a főúton Toroni felé)
b.) Sikia öblök (kékzászlós öblök!), amelyek felveszik a versenyt látványban a Sarti partot, nem zsúfolt még főidényben sem, nagyon sok közvetlen a tengerparton levő éttermekkel (Sartitól délre a főúton haladva úgy 10 km-t, majd a dombok előtt balra lefordulva)
c.) Hangulatos igazi görög falu, Sikiau (Sithonia fővárosa!), amely szombatonként vásárnak ad helyet. Nem a turistáknak szól a vásár, hanem a helyieknek (igazi piaci hangulat), Sartitól délre a főúton úgy 12 km-re.
d.) A gyöngyszem, pedig a Tigania-beach, étteremmel (minden ott helyben készítenek), bárral, zenével, , ami szintén Sartitól délre úgy 15 km-re van, a főúton haladva egy tábla jelzi a letérést, majd a útra festett felirat és jelek visznek el a csodálatosan szép dupla tengeröbölhöz.
Sziasztok lenne egy nagy kérésem . Tudtok Sarti környékén túristautat jelzett ösvényt kisebb kiràndulàsra. Sithonia is jó. Esetleg túristatérkép .? Elöre is Köszönöm.
Szia!
Kár, hogy nem jöttök, már egy bóját is bekészítettem neked. Amúgy minden a régi, a tenger jó, a bolgárok tahók, a bójahelyeken megy a vita(első este az én hajómat is odébb rakták). Majd ha hazaérek, írok bővebben, ez a telefonról pötyögés nem az én világom.
Annyi a különbség köztünk (többek között), hogy én már lassan egy hete lent vagyok és hajózok, fürdök a "posvadt" vízben Fterotiban és környékén Te meg csak a pofádat járatod...
Sziasztok, esetleg valakinek nincs összegyűjtve a helyi "fontos" telefonszámok és címek, mint orvosi ügyelet, legközelebbi konzul, autószervíz és/vagy traileres, ha esetleg szükség lenne rá. Köszönöm szépen.
Csak a teljes tapasztalati ellentét miatt írok( a győri pigment hiányos ellenében) merthogy nekem egy kivétellel mindig külön ágyas szobám volt. Az egy kivétel a Hotel Stelitsa Szártin, de az 2 személyes szoba volt. Amióta hárman megyünk, mindig külön ágy van.
Sartin az apartmanokban kérésre a franciaágyat 2 szólora tudják cserélni?Ne viccelj mááár nem fogják kicserélni
De nekünk eddig 1kivétellel görögbe mindig 3 ágyas szobánk volt 1 franciagy ami kettő ágynak felet meg ott aludtunk +mindig volt egy különálló ágy azt nem használtuk ill.arra pakoltam ki mindig az 1hétre való ruhát
a másik kérdésedre a válasz semmi különbség nincs mi amikor 4en mentünk autóval akkor ugyan annyira jöttünk ki mintha busszal mentünk volna
5.000ft biztosítás
20.000 fejenként az út (benzin+pályadíj)
és 55.000 votl az apartman péntek déltől másik hét vasárnap délig
Nem erről beszéltél öcsike de mindegy... Ha tájékozódnál mielőtt beleböfögsz egy topicba, nem csinálnál hülyét magadból.
Hogy májusban mi volt, az már történelem. Hidd el, lestük páran az előrejelzéseket mielőtt lefoglaltuk a parcellát a kempingben.
De most június van és az időjárás jelentések alapján a víz semmivel sem hidegebb mint szokott lenni.
Na ezt vesd össze azzal, hogy "Az idei évben tényleg sokkal hidegebb a víz"...
De persze az a beképzelt aki nem lusta utánanézni valaminek mielőtt hozzászól a témához...mondja mindezt az a troll akinek két hozzászólása van a topicban...
Azt nemtudja valaki hogy Sartin az apartmanokban kérésre a franciaágyat 2 szólora tudják cserélni? Illetve ott helyszinen foglal az ember árban sok külömbség an az utazási irodákhoz képest? Vagy ha valaki tud esetleg valami opciot szívesen halgatnám.
Igen, a május és a június eleje végig 2-3 fokkal hidegebb volt idén, mint tavaly. Az elmúlt pár napban viszont sokat melegedett a tenger, így már megközelíti a vízhőmérséklet a tavalyi ilyenkori közel 25 fokot.