Erről beszéltem pár órája.
Hogy szerencsére képesek vagyunk röhögni magunkon (meg másokon).
Mert asszem, igazság szerint azért tudjuk elérni, amiket elérünk, mert frankón játéknak tekintjük, amit mások csak komolyan venni bírnak, és nagybetűsnek neveznek... :-)
Te nem érzed úgy állandóan, mintha figyelnéd magadat és az éppen veled történő dolgokat, és várnád, hogy mikor röhöghetsz?
Volt már ilyen, nem tagadom.
De nem sokszor. Általában igyexem úgy intézni a dolgokat, hogy ne is derüljön ki, hogy én akartam így. Vagy ha mégis, akkor a másik is örüljön annak, ami végülis történik.
Ez plusz odafigyelést igényel, de meg szokta érni.
Mondjuk az ilyen dolgok esetén is inkább csak a második kategória képviselőire figyelek.
Eddigi rövidke életem során bebizonyosodott, hogy szinte bármit elérhetek, aminek reális alapja van.
Néha azonban elgondolkodom, hogy az érte fizetett ár, megéri-e azt, hogy elmondhassam, hogy az én akaratom érvényesült.
Te nem szembesülsz ezzel?
Hozzáállásból jeles! :-)
Mondjuk, mit várnánk egy vérbeli tigristől, nemdebár?!
Nekem mázlim van, mert a főnököm még toleránsabb, mint a főfő. Bár az utóbbit ritkán is látom, mert vidéken van a központunk.
Ja, és ne tegyél le róla, hanem tegyél róla! Tigrisségedtől függetlenül is BÁRMIT elérhetsz, amit akarsz!!! Hajrá! :-)
Én is ebben bíztam egy ideig, de aztán letettem róla.
Viszont semmi esetre sem vagyok alábbadni a tigrisségből csak azért, hogy a kedvében járjak a kisfőnöknek.
én nem barátkozom senkivel, mert egoista és pesszimista is vagyok ez ügyben, a nőket meg nanná, hogy minek is próbálnám megszólítani, úgysem degradálnak, csak máshová.
Én a karvaly maradok a szűrkeségben, árnyékharcosnak, patkányok írtójának, meg ijenek.
Óbeh irigyellek tyger, te oljan hős és nemeslelkű alkoholista vagy, meg úszómester is aki nem tudná.
Tyger ugrik a legszebb fejest és picsást. ( A karvaly után:))
Feladat:
1. Az első kategóriát lekakálni. Az a bajuk, hogy mindig megmondod a véleményedet, és mindig igazad van. Ez fáj nekik, mert pont eltalálod azokat a pontokat, amikről tudják, hogy nem jók bennük.
2. A második kategóriából gyűjtsd a barátaidat, vagyis a környezetedet, mert ők egyensek, lehet rájuk számítani, és tudják, hogy ők is számíthathatnak Rád.
Természetesen mindenkire másmilyennel.
Bár úgy érzem, legalább annyian gondolnak nagyképűnek és hiúnak, mint amennyien született harcosnak és szenvedélyes szeretőnek.
no erre én is kíváncsi vagyok!
Tátott szájjal halgatlak áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá