...nemtom' Nekem nem volt vele bajom, s egy kicsit sajnálom is Alanis-t hogy nem jött össze neki a dolog...jó lenne már neki egy férj...bár az lehet, hogy az nem lenne pozitív hatással a zenéjére..:-) ki tudja...
Még mindig maradt egy darab ebből. Bontatlan és a promo cédével együtt, amit manapság nem könnyű beszerezni, főleg nem újan. Email: t.s.aranka@gmail.com
Los Angeles - Alanis Morissette (31) egy melegmagazinnak adott interjújában bevallotta, hogy korábban több leszbikus kalandja is volt.
<!--
var ord=Math.round(Math.random()*100000000);
document.write('');
//-->
on error resume next
ShockMode = (IsObject(CreateObject("ShockwaveFlash.ShockwaveFlash.6")))
Sub banner_89233_FSCommand(ByVal command, ByVal args)
call banner_89233_DoFSCommand(command, args)
end sub
Az énekesnő semmi kivetnivalót nem lát ebben, mi több, mindenkinek ajánlja, hogy próbálja ki, milyen a szex egy azonos neművel.
- Huszonéves koromban volt az első, hogy nővel voltam együtt. Egyáltalán nem bánom - mondta az énekesnő.
- Én ezt a fiatalkori útkeresésnek tartom, és mindenkinek ajánlom, aki nem biztos teljesen abban, milyen neművel akar később szerelmi viszonyt folytatni.
Azt egyelőre nem árulta el, hogy kivel szerelmeskedett, ez valószínűleg jövőre megjelenő önéletrajzi kötetéből sem fog kiderülni. Annyit azonban tudni róla, hogy igen jó barátságban van lemezkiadója, a Maverick főnökével, Madonnával (47).
Pár napig volt nálam a limitált Collection, a tesómé.Én vettem meg neki, és amíg nem találkoztam vele, nálam volt.Szép darab! Best of-nál szinte példátlan a dalszöveg a füzetben, Tori-nál láttam még ezt.