Megint lesz Bp-en koncert:
október 19. 20-23h
Budapest, Csekovszky Árpád Művelődési Ház (XVII. Hősök Tere 9.)
(Megközelíthető az Örs vezér térről a piros 76-os busszal.)
hát én lenn voltam, de csak fél füllel hallgattam a cuccost, merhogy dumálni mentem le, igy meglehetősen zavart a hangerő... felháborító!:)...
amúgy ilyen hangulatos a dolog, de többet nem tudok, mert mondom, csak fél füllel hallottam...
Mintha lennének feldolgozásaik is...
jaamúgy aza körszakállas biztonsági őr nem szereti őket a bejáratnál, mer amikor mekkérdeztem, hogy ezek még mindig ők-e, akkor elhúzta a száját, és grimaszolt... ugyhogy ezt mondja meg vki. a egyuttes tagjainak, biztosan nagyon fogja őket érdekelni...
GG
Ja, mentek egy csomóan az ismerőseim közül. Sajna nekem nem jött össze. De szept. 8-án lesznek Fehérváron, ott nagyon nagy buli szokott lenni. Oda mindenkinek el kell jönnie!!!
Kezdeném azzal, hogy szerintem a zenéről az egyik legértelmetlenebb dolog vitát nyitni, ugyanis nem vezet sehova.. :)
Mindenesetre úgy gondolom, hogy a katasztrófa és a kibírhatatlan egy kicsit erős.. Talán egy másik koncertet látogattál meg.. ;)
Én úgy voltam az első EH-n, hogy előtte nem is hallottam róluk..
Azt nem mondom, hogy amióta meghallottam a zenéjüket egyből megváltozott a Világ, de volt egy-két szám, ami megfogott.. mint pl. a Még egyszer utoljára.
Amúgy pedig lehet, hogy én is akkora paraszt vagyok mint az énekes, mert nekem ez (sem) tűnt fel.
Sziasztok!
Hát én is hallottam őket élőben,-nem is egyszer- és iszonyú jó bulit tudnak csinálni! Még akkor is, ha az embernek nincs szülinapja ;). Aki nem hiszi, járjon utána, vagyis esetleg hallgassa meg a zenét, mielőtt véleményt alkot róla!
Bye mindenkinek
"Az Eleven Hold egy viszonylag új formáció, némiképpen a The Perfect Name hangzás folytatóinak modhatók, leszámítva az ír hegedűt, amiről inkább a Corrs juthat eszünkbe. A remek hangú énekes és a jó zene adott, viszont sajnos a szövegek most is hibádzanak: hullámzó színvonalú, néhol Kispálos, néhol Európa Kiadós szövegfűzésű, sokszor mély és elgondolkodtató, sokszor viszont kliséket pufogtató szöveggel van dolgunk. Mindenesetre az albumot mindenkinek érdemes meghallgatnia!"
figyu, azért, mert van benne gitár, még nem nézhető-hallgatható kategória! legláabbis nekem nem. bár faszt ugatok, mikor nem is hallottam még :-))
de azért ez több, mint gyanús, hogy nagykiadó egy ilyen mögé...
Hát igen,főleg abban a (tényleg) trendi köcsög,sznob magazinban fikázták le a Wigwamos koncertjüket a sárga földig,természetesen teljesen alaptalanul.
Amúgy kurva jó kis bulit csináltak király hangulattal....bár lehet,hogy csak elfogult vagyok,mer épp a születésnapomat ünnepeltem,oszt nem láttam má kettőig se:)
A lemezt tényleg ideje lenne már hallani.
A nagykiadós dolog pedig annyiból jó,hogy adják a klipjüket és láthatsz valami nézhető/hallgatható dolgot is egy bublegum,meg egy pikásszióbráncs között.