Ezek lesznek a cd-n + a dvd-s verzión:
CD:
1. Losing A Friend
2. Godspell
3. Drip Drop Teardrop
4. Overload
5. I Need Some Fine Wine And You, You Need To Be Nicer
6. Don't Blame Your Daughter (Diamonds)
7. Little Black Cloud
8. In The Round
9. Holy Love
10. Good Morning Joan
11. And Then You Kissed Me II
12. v - Bonus Track
13. Slow - Bonus Track
DVD:
1. Introduction
2. Now And Then
3. Recording 'I Need Some Fine Wine And You, You Need To Be Nicer'
4. Writing Lyrics
5. The Demos
6. Producer Tore Johansson
7. About The Others
8. We're Still With You!
9. Lasse [Keyboards and Guitars]
10. Peter [Guitars]
11. Nina [Microphones]
12. Magnus [Basses]
13. Bengt [Drums and Organ]
14. Peter's demo for 'I Need Some Fine Wine And You, You Need To Be Nicer'
Hát igen,nekem se tetszik az aranyfog,szebb nélküle,csak úgy símán,szép fehéren a fog.Szerintem.Nyilván ezzel Nina nem így van,de hát olyan szép,különleges arca van,minek oda egy aranyfog?Ezt nem értem.Na mindegy,végül is nem olyan feltűnő,vagyigen?Nem láttam még az új klipet,és a Burning down the house-ban sem láttam az ari-fogat.
Nem hinném, hogy azért van neki aranyfoga, mert pótolni kellett; szerintem csak be van vonva arannyal az igazi fog. ;)) Divat... Mondjuk személy szerint nekem nem tetszik, de van egy ismerősöm, aki meg egy követ fúratott bele, mert hogy az tök jó... Hát... Az ő foguk, ők tudják. :)))
Ja, és persze a klip űberzsíííír!!!
Sztem pont abban áll a zsenijük, h minden lemez más és más hangulatú, úgyhogy várhatóan nem olyan lesz, mint a long gone. Meg mint a Gran Turismo.
mennyit is alsznk addig? huszat? :-))
üdv,
AS
Én is, Én is!!
Eddig egyszer láttam a klipet, ez alapján nehéz volna megítélni, vajon az egész rockosabb lett-e, v csak ez egy ilyen zúzósabb (pontosabban: torzítottgitárosabb) dal. Azt se bánnám, ha a long gone hangulata köszönne vissza benne. Szerintetek milyen lesz???
üdv,
AS
..tegnap este az MTV-n láttam az új videóklipjet (a switched on-ban este 9 után),abszolut premier volt.
Hááát, a zene überf*sza,abszolut gitár,pici grunge-feeling,Nina világosbarna hajjal (nem "svéd platinaszőke" és nem "digó fekete" hajjal), a klip gyors vágásokkal,jól megszerkesztve...
Szvsz ígéretes kezdés,nem hasolnít sem a GT-re,sem a Long gone-ra,inkább a még korábbi lemezekre,de 2005ös hangzásképpel....
Én is!Tök jó,hogy ilyen sűrűn csinálnak lemezeket,ez nagyon tetszik!:o)
Bár a Long Gone Before Daylight-ot már többször sikerült végighallgatnom,úgy,hogy kölcsönkértem egy ismerősömtől,de mindig elfelejtettem átvenni.De mostmár igyekezni fogok,mert sosincs épp nálam,mikor úgy hallgatnám!:)
A hivatalos oldal szerint október 17-én fog megjelenni.Vagyis MINDJÁRT!!!!:DDDD
Ez a setlist-je:
1.Losing a friend
2.Godspell
3.Drip drop teardrop
4.Overload
5.I need some fine wine and you,you need to be nicer
Valójában úgy igazából nem is gondoltam,hogy tényleg életre kel ez a fórum,de azért legbelül reménykedtem benne,hogy ESETLEG vannak igazi Cardigans rajongók itthon is.