Valami ilyesmit érzek én is. Mert azért élmény volt a koncert, de nagyon messze volt attól amit vártam. Abszolút nem tudták visszadni a lemezeik intim és borult hangulatát, bár lehet erről tehet a majális hangulat is, ami a Nagyszínpad körül uralkodott a fesztivál jellegből kifolyólag.
Én a Szigeten hallottam először Tool-t.Utána persze feltettem magamban a kérdést,hogy miért nem akadt eddig a kezeim közé Tool album:) Nem részletezem,hogy mennyire bejött,mind a zene,mind a látvány,hiszen ti,akik itt írogattok,pontosan tudjátok,hogy mekkora jó ez. Lényeg az,hogy a 10000 days-t hallgatom...és tudom,hogy megfertőz ez a zene is.
Elso sorban voltam Justin elott a szigeti eloadas alatt egy Pearl Jam tour 2006 poloban, belem kapaszkodott vagy 5 ember, koztuk egy csaj is.
:::::WANTED:::::
Ezzel a csajjal kicsiket dumaltunk szamok kozott/koncert utan is. Mergelodtunk is a kozonseg miatt. Szoba jott a PJ turné is, meg kicsit elbuszkelkedett az Alice In Chains pengetojevel :)
Kerlek, jelentkezz ha forumos vagy, hogy megiscsak tudjam, hogy szoktal e ide irni vagy valami. Jo lenne ha legalabb 1 forumos nick alapjan ismernem az arcot is :)
óó..... hat ennek nagyon orulunk mindannyian! nagyon koszonjuk elore is! remeltem hogy voltak aki felvettek. en probaltam az elso sorbol, de a gépem nem er sokat, ja es persze a hang is pocsék mert nem birta a gép. képek sincsenek nagyon
"A Tool lemondani kényszerült a szerdai osztrák fellépésüket az énekes torokbetegsége miatt. Ez némi magyarázatot ad Maynard kihagyásaira, és hálásabbak lehetünk, hogy nálunk azért még vállalták a fellépést. Jobbulást!" a toolband.hu-ról.
Akkor ezért maradt ki a rosetta stoneból a legjobb rész...
Koncert jó volt, de nem szabad legelől állni. A keverőpult előtt kb. 10 méterre álltam, a farmer rázkódott a lábamon, úgy szólt a cucc. Szerintem soha nem szólt így még a Nagyszínpad ....
Maynard-nak ilyen a kiállása (minimál, fények nélkül) , a Perfect Circle koncerteken is így nyomja. Kicsit kevés volt az összesen 8 szám, ha 2 órát játszottak volna ... A magas énektámákat tényleg kihagyta,de előtte Katowice-be nyomta,szóval valamilyen szinten érthető .
Amúgy ugyanúgy 3 hangszeren játszottak (dob+basszus+e.gitár) mint előtte a Tankcsapda, de ég és föld volt a hangzásbeli különbség ...
Amúgy a kivetítő milyen szép error üzentre futott ? :))
"A visszafogottabb zenekarok meg furcsa kérésekkel nehezítik a dolguk, a Tool például megtiltotta, hogy bárki is igyon (vizet, nem alkoholt) az árokban, a biztonsági szolgálatnak pedig szerződésben kellett vállalnia hogy tíz másodperces szintidővel dob ki bárkit, aki illetéktelenül átjut a rácsokon. Lehet, hogy stopperrel mérték koncert közben?" - ezt az in-kaltól lehet tudni.
Plusz még egy titok: csak az indexnek és a sziget.hunak adtak interjút, de csak azután, hogy aláírattak velük egy több oldalas megállapodást, amiben a tiltott témák voltak felsorolva...
Hát nem volt az igazi... Arra fogni, hogy egy fesztiválon nem érdemes többet várni, hát nem feltétlen igaz. Néhány éve a Cure (hogy komoly kategóriát említsek) becsületesen hosszú koncertet nyomott, az igazi élmény volt. Maynard nagyon gyenge volt, de remélem egyszer a saját turnéjukon is eljutnak hozzánk és akkor normális koncertet láthatunk.
szerintem is rendben volt..:) csak megerősíteni tudom az elöttem szólót, szigeten keverő pult elött jó állni... én is ott voltam a folyosó mellett, szóval a fél bandát még láttam is. nagyon bejött a látvány, viszont látszott rajtuk, hogy fáradtak, Maynard kihagyási picit zavartak, de nem panaszkodom, fesztivál koncerttől nem várhatunk el mindent. Mellesleg jót buliztam. Méég-méég Toolt ide. :)
Szerintem rendben volt. A szigetnagyszínpadánál nem szabad nagyon előre menni, mert a cucc nem oda van belőve. Én sokkal hátrébb, de még a keverő előtt álltam, és ott rendben volt a hangosítás. A sziget eddigi legjobb buliját nyomták szerintem.
vélemény? szerintem siralmas volt, nálunk (színpadtól 15 méterre, középen) a basszus mindent elsöpört. Maynard alig énekelt (a társaság hölgytagjai hátrébb álltak, ők először akkor hallották a hangját, mikor megköszönte a lelkesedésünket.. - ez tuti nem hangosítási probléma..), a magas részeket eleve kihagyta a nem létfontosságú helyeken (naná h ezért nem volt thepot), ahol mégis énekelte, nem olyan precízen, mint régebben.. kiváncsi lennék h a hangjával vagy "csak" a hozzáállásával van-e baj..
This festival is massive. Its located on the island of Obuda which sits on the Buda side of the Danube river. ( Budapest is actually two cities; Buda and Pest which are divided by the river. Thanks to Miss Kitty for confirming that info for me.) Justin just came back from a bike ride in the campgrounds and said he found a rollerskating rink! The campgrounds were pretty nasty though. It looks like everyone has just given up on cleaning up after themselves and its all going to hell. Beer and water bottles everywhere, smashed up lawn furniture, wet piles of clothes, and the unmistakable smell of human waste. Ahh good times!
Ha kell valakinek 5e-ért 1 db. Sziget napijegy (bármelyik nap felhasználható), írjon a bungle kukac funpic pont hu címre. Budaörsi vagy Bp. XI. ker. lenne nekem jó, hogy átadjam.