Minden válogatott meccs után azt hiszi az ember, hogy ennél már nem jöhet rosszabb, de aztán mindig kiderül, hogy tévedtünk. :((((((((((
Tele van a f@szom mindennel!!!
A kibaszott 20 milliárdból meg ne a stadionokat foltozgassák, hanem költsék a pénzt az utánpótlásra.
Vazze! A litvánokat alig bírták megverni otthon a románok, rajtunk meg játszi könnyedséggel átlépnek. Leég a pofámról a bőr!!!
A kiutazó szurkolótársainknak viszont elismerésem. 2-0 után is hallani lehetett a buzdításukat.
Mikor lessz már egy rendes magyar focicsapat...Szerintem a vizilabda sokkal nehezebb.Kell már valami Szécsényi fociterv...
Kár volt nagy pofával rehonni a románokat a sajáét forumjaikon. Lásd Steaua forum:
Be is szoltam nekik. Bravos ezuttal jobbak voltatok...
Kevés volt a szurkoló. Én már az 50 percben elindultam szállásra. Egy hülye székely Stihlfürészlánccal hadonáészott. Nyertek a románok, nem lesz balhé ha a magyarok nem fognak provokálni...
Az egész meccs a grúz megfigyelők megtévesztése volt.Nem cserélnék most velük.Azt hiszik nincs egy épkézláb játékosunk sem, de majd szerdán meglátják.Tuti, hogy nem fogunk simán kikapni itthon.:)
"A magyar fociért az MLSZ felelős.
A magyar foci ismét megbukott.
Akik felelősök ezérT, takarodjanak el a foci irányításából.
Szurkolók!
Fogjunk össze!
Takarítsuk el őket!
Alkalmatlanok.
vegeredmeny: Esztorszag-Hollandia 2-4
golszerzok:
Andres Oper 65, Indrek Zelinski 78, ill.
Raio Piiroja 70og, Ruud van Nistelrooy 86, 89,
Patrick Kluivert 90.
:((((
Egyszer egy régi nagy focista azt mondta ezekről a maiakról, hogy nagyon kedves aranyos gyerekek, talán még gömbérzékük is van, de a sport amit játszank az nem FOCI hanem FOCU.
A FOCU nagyon hasonló játék a FOCIhoz. Hagyományos FOCIpályán labdával játsza kétszer 11 játékos, a FOCI szabályai szerint, de mégsem az. Viszont a FOCUban a magyarok verhetetlenek.