-ugyan csak egy karcolas.
-de hat levagtam a karjaidat
-bolhacsipes, gyere kuzdjunk meg
levagja a labat
-na tamadj, gyava kukac
-mit akarsz, belefojtani a veredbe?
Én is láttam színházban is, a szegediek vendégszerepeltek Pécsett. Óriási volt, a film után is érdemes megnézni, ha még van valakinek lehetősége rá. A filmhez képest egy mobiltelefonos plusz poént tettek bele, az is nagyon bejött.
És láttátok már a GYG-t színházban? A Pestiben megy. Szerintem nagyon jól sikerült adaptálni, és van benne néhány eredeti ötlet. A legnagyobbat akkor röhögtem, amikor a Szent Kézigránát használati utasításának (ami ugye bibliaszerű megfogalmazásban van) olvasása közben az RTL Klub esti üzenetének a dallama szólt. A végén pedig ugyanaz a hang mint a TV-ben "Fegyverek Könyve, 18, 25".
Engem gyíkká változtatott....de már elmúlt.
Ti öltöztettétek fel?
Nem,nem,nem....de,de,de.
-Mit csinálunk a boszorkányokkal?
-Elégetjük.
-mit égetünk még el?
-fát
-mit csinálunk még a fával?
-hidat építünk!
-Nono, fiam, kőből nem lehet hidat építeni?
-öööö, ja, úszik
-mi úszik még a vízen?
-hasasbankó, sáska, hulla
Artúr, a brtittek királya(aki néha azt mondja, ni)
-a kacsa
Tehát, ha a boszi annyit nyom, mint egy kacsa, akkor boszorkány.
Következő rész első mondata:
-hát, így derült ki, hogy a Föld banánalakú.
-csodálatos, hogy hol tart már a tudomány!
Nem tom ki vette észre, de a boszorkányos rész előtt egy galambra egy kb. 2 kilós tököt akasztanak egy levéllel.
En is lattam!
MEG NE NEZZE az aki nem akar fuldokolni a rohogestol , aki nem akarja hogy -a szo szoros ertelmeben- megfajduljanak a rekeszizmai s aki nem szeretne egy egy poen felidezese kozben a konnyeit torolgetve, öklével a padlot verni!
fecske!
Bakker, ezt akartam írni!
És evének mirhát és borzot, gyenge gyökereket és zsenge szekereket....
Húzd ki a szent biztosítószeget.Számlálj 3ig, és ameddig számlálsz az háromig legyen.!ig ne számlálj, sem pedig kettőig, hacsak nem folytatod számlálásod háromig.Ötöt szádra ne vedd.
Lényegre.
Es az Erik, a Viking? Vagy a Brian elete? Ezek a Gyaloggaloppal egyutt lakotnak egyfajta trilogiat. Nekem mindegyik tetszett, bar kedvencem a Brian elete.
Olyan béna nem lehetsz, ha a gyaloggaloppok kiszúrtad::))))
Szerintem alapmű. Nekem sajnos csak könyvben van meg, videót mindíg csak kölcsönbe tudtam szerezni. ja, meg színházban is láttam.