Sőt! Azóta már írtam Neked válasz e-mailt és sms-t is! Pupák!
Egyébként pedig. Megkérjük Oroszlányt, hogy csatlakozzon a Barletta csapatához, és ezt jelezze a fórumban FaberK-nek! Nehogymá ne nyerjük a meg a csapatbajnokságot!!
Jelenleg 20 csapatba érkezett jelentkezés, de ezek közül csak 18-nál van legalább 2 csapattag. A teljes lista az alábbiak szerint: Milan (11 tippelő): andd, Ati73, Bukshi, EMROD, Faramir74, Gattuso8, Laszti_BVB, madbalee, Oroszlány, sonomilanista, zlotyi11 Juventus (10 tippelő): bck, bufa1993, fuoriclasse, Gbr, gugugaga, juventute, MaciBG, MDJuve87, simoo, tzuiko Roma (8 tippelő): And67, Cassano, Directeur, Frajti, puzsu, Tommassi_1910, Tottigold, Vidi_ Brescia (7 tippelő): Cili42, Dhomasson, Dorado, kferro, Laci-papi, menedzser, .vatti. Lazio (6 tippelő): ChokingVictim, Green Army, karesz4, Kisgonosz, Tippmixisten, VH82 Palermo (6 tippelő): Amisz, andrjusa, apick, CsitaSz, werewolf666, wewere Barletta (5 tippelő): Attilio Dolcetti, Giona B., Lacika07, pafrany78, recoba Chievo (5 tippelő): F.Totti, pepy, runnerrunner, S. Floccari, Simi23 Atalanta (4 tippelő): Pizzaballa, smoki, T. Manfredini, Zöldferi Inter (4 tippelő): 1899Franzstadt, adamec77, Bobo31, wbalazs Sampdoria (4 tippelő): FaberK, kriszkó, Lecso11, solo_la_samp Fiorentina (3 tippelő): Bati80, gaRRy, NewLilaMemphis Parma (3 tippelő): gordit, limp, Raddens Salernitana (3 tippelő): Paparazzo, Petrucci26, PIETRO Perugia (2 tippelő): David O'leary, Lucilius Rimini (2 tippelő): Sign, vluigi Udinese (2 tippelő): GDávid, hasek27 Verona (2 tippelő): Vicenza Merda, Vpp88 Bari (1 tippelő): Marcinéró Torino (1 tippelő): SpinyNorman csapat nélkül (2 tippelő): nepstadion.blogzona.hu, servicemen
Átjelenkezésekkel jó volna megerősíteni a 2 egyfős csapatot, és akkor indulhatna a 20 csapatos Extra Csapatjáték a Félix-kupáért! Ismételten kérném a nagylétszámú (5 vagy több játékossal bírókra gondolok elsősorban) csapatok tagjait, néhányan jelentkezzenek át kisebb csapathoz!
Akkor ma jössz? ez jó hír. Már megijedtem, mert nem jött válasz a hívásomra és az sms-emre. Jelzem a Fecónak is, mert bár Ő délutános, ha megtudja, hogy Te is jössz, akkor be fog nézni késő este is. :) Babócával minden OK?
Már épp itt volt az ideje. Nem hittem el, amikor láttam, hogy beletrafáltál majdnem mindbe. Grat egyébként. Nagyon kellett a csapatnak, most te voltál a húzóember! Viva Honduras!
Addig jó, amíg minden csendes. Aztán jöhet a gyerekzsivaj... :)
Az fafa, akkor említsd meg neki kérlek, hogy tippeljen, Akár engedd meg neki, hogy nálad tegye meg mindezt, mert nem tudom, hogy van-e internet nála vagy sem. Kicsit leáldozott a csillagunk, össze kell szednünk magunkat! :)
Ne izgulj, minden rendben lesz! Mert így kell lennie. Nálatok és nálunk is!
Természetesen szólok majd, amikor itt az idő. :) Tervezek egy találkát is, elugrom Oroszlányba aznap, vagy másnap, hogy tudjatok velem koccintani. Remélem, olyannyira OK lesz minden, hogy nem is lesz más dolgunk, mint a bebaszás. :)